دقت كردي ؟ رو نقشه ، كره آفريقا به اندازه يه سيرابي هم نيست ! غاز ، سيندرلا ، ملوان
C Cube متخصص بخش هاستینگ و دامین 2011 , April 23 #61 دقت كردي ؟ رو نقشه ، كره آفريقا به اندازه يه سيرابي هم نيست ! غاز ، سيندرلا ، ملوان
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 23 #62 من کارتون سیندرلا رو دیدم که یه غاز ،ملوان خوبیبود. شیر،استاندارد،اسکوربیک اسید
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , April 23 #63 من نمیدونم اسکوربیک اسید چقدر استاندارد هستش برای ذوب کردن شیر آلات صنعتی ! دوچرخه ... خلال دندون ... کامپیوتر
من نمیدونم اسکوربیک اسید چقدر استاندارد هستش برای ذوب کردن شیر آلات صنعتی ! دوچرخه ... خلال دندون ... کامپیوتر
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , April 23 #64 توو كامپيوترم عكس يه دوچرخه سوارو دارم كه خلال دندون دستشه. جوجه تيغي - شبنم - فاكتور
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 23 #65 تو شبنم یک گاری تیغ جوجه تیغی خریدم و بهم فاکتور دادند. عسل کمد دیواری n95
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , April 23 #66 معني جمله ت چيه؟ دوستم عسل گوشي N95 خودشو توو كمد ديواري قايم ميكنه. شربت - مازندران - شكلات
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 23 #67 شربت مازندران رو خوردی؟طعم شکلات می ده. گاری ریاضی شمشیر
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , April 23 #68 توو گاري توو يه دستم شمشير بود و بااون يكي دستم داشتم تمرين رياضي حل ميكردم. قندون - پرينتر - جوك
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 23 #69 من دیروز یه جوک گفتم که یه پرینتری که قندون چاپ می کنه اومده. خودکار سی دی اسکنر
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , April 23 #70 با خودکار روی سی دی چیزی نوشتم بعد با اسکنر اسکن گرفتم مداد - نوکیا - تهران
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 23 #71 تو تهران یه نوکیای لمسی داشتم و با مداد باهاش می نوشتم. adsl نیک.کاری گوگل
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 27 #72 عمراً اگه با adsl ، نیکوکاری ، گوگل جمله بسازم :نیش: سکّان - المنت - ریکی مارتین آخرین ویرایش: 2011 , May 2
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , May 1 #73 ریکی مارتین یک آهنگ در مورد سکان و المنت خونده. دیدن. شاتل . اینفورمیشن
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , May 1 #75 روز معلم با یه سکه میشه زحل رو خرید ؟:فکر: کوفته - نهنگ - لامبورگینی
M mario8344 متخصص بخش 2011 , May 1 #76 داشتیم تو دریا کوفته میخوردیم که یه نهنگ به ما حمله کرد با لامبورگینی در رفتیم :تعجب: توپ - سوپ - خوب
داشتیم تو دریا کوفته میخوردیم که یه نهنگ به ما حمله کرد با لامبورگینی در رفتیم :تعجب: توپ - سوپ - خوب
C Cube متخصص بخش هاستینگ و دامین 2011 , May 2 #77 بنده خدا ، توپ افتاده تو سوپ ، اونوقت ميگي چه سوپ خوب و خوشمزه ايه !!!! بيابون ، سبد ، سگارو
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , May 6 #79 داشتم بازی مازی می کرده که برچسبم افتاد تو خورشید. هندوانه انیشتین جزایر قناری
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , May 6 #80 یه بار با انیشتین تو جزایر قناری باهم هندوانه میخوردیم قلم * صفحه - دریا