• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mans0ur

New member
سلام منصور عزیز

تشکر از لطفتون. شما خوب هستید :گل:

خیلی ممنون ازحسن توجه شما دوست خوب و عزیزم.

حقیقتا ، دوستان و همکاران عزیز از من هم درخواست کردند که در صندلی داغ شرکت کنم ولی قبلا که اومدم و سوالات رو خوندم واقعا تعجب زده شده بودم و به همین خاطر با عرض تاسف قبول نکردم .

در ارتباط با هومن و سوالاتی که مطرح شده یک مقداری اون خطوط که همه ما می دونیم رعایت نشده . اینکه یک سری سوالات عقیدتی و یا 30 یا 30 مطرح بشه ،جواب ندادنش یک جور شبه آمیز و عدم پاسخ دادنش به نحوی دیگه !!!

پس اینکه شما می فرمائید ایشون مختار هستند که پاسخ بدن یا خیر ، بنظر من قانع کننده نیست!

بهتر این هست که در زمینه فعالیت در فضای مجازی هر کسی هر عقیده و مرامی که داره واسه خودش نگهداره و دلیلی وجود نداره که با طرح سوالاتی از این دست حریم خصوصی شرکت کننده در صندلی داغ نقض بشه!!!!

میدونید که هومن از بچه های بخش ماست و من در طول سالهایی که همراه این عزیزان بودم همیشه مراقب بودم که نه هومن و نه هیچکدوم از دوستان تحت هیچ عنوان دچار مخاطره از بابت فعالیت در فضای مجازی بشن.

عذرخواهی میکنم که پرچونگی کردم ، سرتون رو در آوردم .

در ضمن از بارون عزیز هم تشکر میکنم و هم عذر خواهی یک مرتبه خدای نکرده یک بار از من دلخور نشن و حمل بر بی ادبی من نذارند.:گل:

امیر محسن عزیز و بزرگوار. قبل از هر چیز من از طرف همه ی دوستان هم از شما و هم از هومن عزیز عذر میخوام از این بابت. شاید نباید با این جوی که حاکم شده بود بر این صندلی داغ من هم سوال میپرسیدم . قصدم جسارت و یا اذیت و آزار نبود. به رسم همیشگی پرسیدم.

اما در ارتباط با صحبت ها ی شما. باید خدمتتون عرض کنم که باهاتون موافقم. حق با شماست ولی اینجا یه خونواده ی بسیار بزرگیه با افراد زیادی که هر کدومشون طرز فکر و نگرش مختص به خودشون رو دارن. علایق و سلایقشون متنفاوته حتی تو طرح سوالات. من قانون ِ صندلی داغ رو خوندم. اینکه سوالات 30 یا 30 باشه خلافه ولی خب اینکه چالشی باشه خلاف ِ قانون نیست. ولی توی همون قوانین نوشته شده بود که شرکت کننده میتونه هر جا که احساس کرد داره اذیت میشه جواب نده به سوالات .

اما در ارتباط با سوالات ِ خودم : شاید همه ی دوستان فکر میکنن من قصدم اذینت کردنه با طرح کردن اون مدل سوالات. ولی من هدفم اینه اگه همون یه سوال باعث بشه واسه یه دقیق ی کوتاه هم شده شرکت کننده سرچ کنه و بخونه در اون ارتباط من کار ِ خودم رو کردم. همین واسه من ارزش داره.

امیدوارم دیگه مسائلی از این دست پیش نیاد در این بخش. بازم ازتون عذر میخوام و آرزوی موفقیت روز افزونتون رو دارم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
آقای امیر محسن عزیز قوانین انجمن از تفسیرها و طرفداری های شخصی ما بدور هستند، در رابطه با سوالی که دیدم مطرح کردید نیاز هست که این جواب ساده و شفاف رو عرض کنم:

قوانین صندلی داغ:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=3763

بخشی از قوانین مربوط به کاربران (مربوط به سوال شما):
1- در طرح سوالات، قوانین انجمن میبایست به طور کامل رعایت شود.
8- طرح سوالات سیاسی بطور کلی ممنوع است.

بخشی از قوانین مربوط به میهمان صندلی داغ (مربوط به سوال شما):

تذكر : هيچ ميهماني حق جواب دادن به صورت سياسي را ندارد.

با توجه به این موارد ذکر شده، فرمایش شما به صورت بدیهی و غیر قابل چون و چرا صحیح هست.

موفق باشید

سلام منصور عزیز

تشکر از لطفتون. شما خوب هستید :گل:

خیلی ممنون ازحسن توجه شما دوست خوب و عزیزم.

حقیقتا ، دوستان و همکاران عزیز از من هم درخواست کردند که در صندلی داغ شرکت کنم ولی قبلا که اومدم و سوالات رو خوندم واقعا تعجب زده شده بودم و به همین خاطر با عرض تاسف قبول نکردم .

در ارتباط با هومن و سوالاتی که مطرح شده یک مقداری اون خطوط که همه ما می دونیم رعایت نشده . اینکه یک سری سوالات عقیدتی و یا 30 یا 30 مطرح بشه ،جواب ندادنش یک جور شبه آمیز و پاسخ دادنش به نحوی دیگه !!!

پس اینکه شما می فرمائید ایشون مختار هستند که پاسخ بدن یا خیر ، بنظر من قانع کننده نیست!

بهتر این هست که در زمینه فعالیت در فضای مجازی هر کسی هر عقیده و مرامی که داره واسه خودش نگهداره و دلیلی وجود نداره که با طرح سوالاتی از این دست حریم خصوصی شرکت کننده در صندلی داغ نقض بشه!!!!

میدونید که هومن از بچه های بخش ماست و من در طول سالهایی که همراه این عزیزان بودم همیشه مراقب بودم که نه هومن و نه هیچکدوم از دوستان تحت هیچ عنوان دچار مخاطره از بابت فعالیت در فضای مجازی بشن.

عذرخواهی میکنم که پرچونگی کردم ، سرتون رو در آوردم .

در ضمن از بارون عزیز هم تشکر میکنم و هم عذر خواهی یک مرتبه خدای نکرده یک بار از من دلخور نشن و حمل بر بی ادبی من نذارند.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از منصور عزیز و ادمین گرامی و همه عزیزان و خوبان تشکر میکنم و از اینکه می بینم اینقدر با دلسوزی پیگیر موارد جاری انجمن هستید ،بسیار خشنود و قدردانم :گل:

این دقدقه خاطر منو به حساب احساس مسئولیتی که در قبال انجمن و دوستان حاضر قائلم بذارید.:خجالت2:

و اینو بدونید که از بودن در کنار این جمع صمیمی ، مهربان و خانوادگی بسیار لذت میبرم:iranjoman:

سایه

کاربر ويژه
خب اگه سوالات هر کاربر از مهمان صندلی داغ قبل از نمایش ،توسط مدیر بخش تایید بشه بهتر نیست !مثل بعضی از بخش های دیگه که همین روال رو داره.

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
338*کجای دنیاست که به هر طرف بایستی قبله ی مسلمون هاست؟ نمیدونم

هومن خان واقعا نمیدونی ......خانه ی خدا دیگه کعبه ست دیگه ....

311* اسم يکي ار روئساي قبيله آپاچي رو بگو ؟هاچاتیخ

جدا باورم نمیشه

312* مد چيه و چگونه درست ميشه؟ مد چیزیه که جدیده طرزه تهیش الان تو ذهنم نیست

:غش::غش::غش:این جوابتون خیلی جالب بود

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
من از همگی عذر میخوام که سوالات مسخره و بی مزه ای و مطرح کردم

سعی میکنم دیگه توی صندلی داغ شرکت نکنم چون باعث ناراحتیه خیلی از دوستام شد

من قصدم فقط داغ کردن مبحث بود و هیجان دادن

اصلا هم منظور خاصی از طرح اون سوالارو نداشتم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی

رکسانا جون ناراحت نشو مگه سوالات شما از قصد وغرض بوده تازه خیلی از سوالهای بچه های دیگه هم نه مفهوم داره ونه آدموبه فکر میندازه فقط یه چور سرگرمیه به نظر من.. بروخودت هم ببین
ادمین وبقیه بچه هاهم کلی گفتن منظورشون به شما نبودکه

R0xanA

من بشخصه اگه تمام این سوالات ازم پرسیده بشه همرو جواب میدم بنظرم حتما لازم نیست جواب درستی داده بشه میشه با طنز هم جواب داد

ولی همه سوالای منو یجور دیگه دیدن:ناراحت:

پسرخاله

کاربر ويژه
من بشخصه اگه تمام این سوالات ازم پرسیده بشه همرو جواب میدم بنظرم حتما لازم نیست جواب درستی داده بشه میشه با طنز هم جواب داد

آخه ببین اگه بخام به بعضی سوالات حتی با طنز هم جواب بدم یا جوابم ندم باز یه معنی و مفهومی داره. چرا متوجه نمیشی؟:تنبیه:
چرا سوالای بهتر نمیای بپرسی؟:تنبیه: هان؟:تنبیه:

R0xanA

آخه ببین اگه بخام به بعضی سوالات حتی با طنز هم جواب بدم یا جوابم ندم باز یه معنی و مفهومی داره. چرا متوجه نمیشی؟:تنبیه:
چرا سوالای بهتر نمیای بپرسی؟:تنبیه: هان؟:تنبیه:

دیگه نمیپرسم همینقد که همه اعتراض کردن کافیه:سکوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام رکسانا جان

دوست خوبم :دوست:نکنه یه وقت از من دلگیر بشی:ناراحت:

بنظرم وجود شما در اینجا باعث انبساط خاطر و گرمای محفل ما میشه و اتفاقا خیلی از سوالاتی هم که پرسیده بودید جالب و هیجان انگیز بود و من خیلی هم دوست داشتم و لذت بردم .

شاید من یه ذره حساسیتم زیاد شده بود در قبال چند تا سوال کوچیک که در لابه لای سایر سوالات دیگه بود و گرنه خیلی هم با حال هستی و تونستی صندلی داغ رو با اونها داغ داغ کنی و البته هومن بخت برگشته رو جیزغاله کباب:نیش2:

بهرحال we love you all :atish::5::39:

سایه

کاربر ويژه

رکسانا جونم من به شخصه همه سوالاتت رو دوست داشتم.:گل:
هم سوال مفهومی داشت.
هم سوالی که باعث میشد به مفاهیمی فکر کنی که شاید نادیده گرفتیش
و هم طنز
خلاقیتت فوق العادست آبجی گلم.
ناراحت نباش بالاخره سلیقه ها متفاوته.

پسرخاله

کاربر ويژه
448.*واقعا این چه سریالاییه که واسه مردم بیچاره میذارن ؟R0xanA
449*چرا ما دوست داریم سرکارمون بذارن و میشینیم این سریالا رو میبینیم ؟
کدوما منظورته خودت کدومارو دیدی؟
@%1;

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
رکسانا جون اصلا ناراحت نباش ! من به شخصه مثل سایه همه ی سوالاتو دوست داشتم!هومن جان هم طبق قوانین حد الامکان باید جواب بدن ولی اگه واقعا نشد میتونن جواب ندن و ما هم سعی میکنیم بهشون حق بدیم!:بله:

baroon

متخصص بخش ادبیات
خب اگه سوالات هر کاربر از مهمان صندلی داغ قبل از نمایش ،توسط مدیر بخش تایید بشه بهتر نیست !مثل بعضی از بخش های دیگه که همین روال رو داره.

سایه جان این راهکار زمانی باید پیشنهاد بشه که در اداره ی تاپیک اهمال یا ناتوانی وجود داشته باشه، این در حالیه که همه ی پست ها و محتواشون خونده شدن و حرصشون هم خورده شده! :نیش:
دلایلی هست که باعث مدارا شده، یکیش همونیه که برای بار زیادم باید بگم؛ تلخ نشدن اوقاتتون. امید این بوده که به مرور با اشاره و خواهش ما، روال عادی و سابق برگرده. به هر حال با اجرای دقیق قوانینش مشکل حل میشه. غم مخورید! :گل:

سایه

کاربر ويژه

سایه جان این راهکار زمانی باید پیشنهاد بشه که در اداره ی تاپیک اهمال یا ناتوانی وجود داشته باشه، این در حالیه که همه ی پست ها و محتواشون خونده شدن و حرصشون هم خورده شده! :نیش:
دلایلی هست که باعث مدارا شده، یکیش همونیه که برای بار زیادم باید بگم؛ تلخ نشدن اوقاتتون. امید این بوده که به مرور با اشاره و خواهش ما، روال عادی و سابق برگرده. به هر حال با اجرای دقیق قوانینش مشکل حل میشه. غم مخورید! :گل:

:گل::احترام:

shakira

متخصص بخش پزشکی

ممنونم مهدیه ی مهربانم ولی چرا فکر میکنین من مهربانم دلیلش رو بگین پسرخاله که نگفتند

تعجبه برام همه در موردم این فکر رو میکنند نمیدونم چرا ؟

خوب شخصیتی که در انجمن از خودتون نشان دادید، خیلی مشخص کننده است که تا چه حد مهربان هستید.:احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا