سلام منصور عزیز
تشکر از لطفتون. شما خوب هستید :گل:
خیلی ممنون ازحسن توجه شما دوست خوب و عزیزم.
حقیقتا ، دوستان و همکاران عزیز از من هم درخواست کردند که در صندلی داغ شرکت کنم ولی قبلا که اومدم و سوالات رو خوندم واقعا تعجب زده شده بودم و به همین خاطر با عرض تاسف قبول نکردم .
در ارتباط با هومن و سوالاتی که مطرح شده یک مقداری اون خطوط که همه ما می دونیم رعایت نشده . اینکه یک سری سوالات عقیدتی و یا 30 یا 30 مطرح بشه ،جواب ندادنش یک جور شبه آمیز و عدم پاسخ دادنش به نحوی دیگه !!!
پس اینکه شما می فرمائید ایشون مختار هستند که پاسخ بدن یا خیر ، بنظر من قانع کننده نیست!
بهتر این هست که در زمینه فعالیت در فضای مجازی هر کسی هر عقیده و مرامی که داره واسه خودش نگهداره و دلیلی وجود نداره که با طرح سوالاتی از این دست حریم خصوصی شرکت کننده در صندلی داغ نقض بشه!!!!
میدونید که هومن از بچه های بخش ماست و من در طول سالهایی که همراه این عزیزان بودم همیشه مراقب بودم که نه هومن و نه هیچکدوم از دوستان تحت هیچ عنوان دچار مخاطره از بابت فعالیت در فضای مجازی بشن.
عذرخواهی میکنم که پرچونگی کردم ، سرتون رو در آوردم .
در ضمن از بارون عزیز هم تشکر میکنم و هم عذر خواهی یک مرتبه خدای نکرده یک بار از من دلخور نشن و حمل بر بی ادبی من نذارند.:گل:
امیر محسن عزیز و بزرگوار. قبل از هر چیز من از طرف همه ی دوستان هم از شما و هم از هومن عزیز عذر میخوام از این بابت. شاید نباید با این جوی که حاکم شده بود بر این صندلی داغ من هم سوال میپرسیدم . قصدم جسارت و یا اذیت و آزار نبود. به رسم همیشگی پرسیدم.
اما در ارتباط با صحبت ها ی شما. باید خدمتتون عرض کنم که باهاتون موافقم. حق با شماست ولی اینجا یه خونواده ی بسیار بزرگیه با افراد زیادی که هر کدومشون طرز فکر و نگرش مختص به خودشون رو دارن. علایق و سلایقشون متنفاوته حتی تو طرح سوالات. من قانون ِ صندلی داغ رو خوندم. اینکه سوالات 30 یا 30 باشه خلافه ولی خب اینکه چالشی باشه خلاف ِ قانون نیست. ولی توی همون قوانین نوشته شده بود که شرکت کننده میتونه هر جا که احساس کرد داره اذیت میشه جواب نده به سوالات .
اما در ارتباط با سوالات ِ خودم : شاید همه ی دوستان فکر میکنن من قصدم اذینت کردنه با طرح کردن اون مدل سوالات. ولی من هدفم اینه اگه همون یه سوال باعث بشه واسه یه دقیق ی کوتاه هم شده شرکت کننده سرچ کنه و بخونه در اون ارتباط من کار ِ خودم رو کردم. همین واسه من ارزش داره.
امیدوارم دیگه مسائلی از این دست پیش نیاد در این بخش. بازم ازتون عذر میخوام و آرزوی موفقیت روز افزونتون رو دارم.