• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mallarme

کاربر ويژه
سؤالات مالارمه ی گرامی:

فرض کن یک پرنده کوچیک رو شونه شما همیشه نشسته و هر روز از شما یک سئوال میپرسد...
آیا امروز آماده ای همانی باشی که میخواهی؟

و آیا هر روز شما میتوانید همان انسانی باشید که میخواهید؟ بله. اتفاقا" بنده همیشه سعی میکنم متفاوت تر و بهتر از روز قبل باشم و همیشه با یک تغییر ظاهر میشم.

پاسخ شما راه زندگی شما را به شما نشان خواهد داد دوست خوبم.....:گل:
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو به درستی انتقال بدم و جواب کاملی عرض کرده باشم.:احترام:

:گل:

بله خانومم جوابتون کامل و باعث خرسندی بود....
امیدوارم همیشه موفق ترین باشی .... و همیشه اون پرنده خوشبختی رو روی شونه ات احساس کنی و همان طور که دوست داری زندگی کنی و انتخاب.....:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام سلام سلام:11:

113 - سخت ترین و بهترین روزت توی ایران انجمن؟ سخت ترین : امروز که باید به این تعداد سؤال پاسخ بدم، بهترین : همیشه.

شکیرای عزیزم اصلاً ملزم به این نیستی که همه ی سؤالات موجود رو در یک روز جواب بدی. هر روز تا مقداری که مقدوره جواب بده گلم. :بله::12:
به به مرسی از جوابای خوبت :8: داره خوش میگذره به من :19:

shakira

متخصص بخش پزشکی
سلام سلام سلام:11:

شکیرای عزیزم اصلاً ملزم به این نیستی که همه ی سؤالات موجود رو در یک روز جواب بدی. هر روز تا مقداری که مقدوره جواب بده گلم. :بله::12:
به به مرسی از جوابای خوبت :8: داره خوش میگذره به من :19:

آخه اینطوری خودم راحت نیستم که دوستی منتظر پاسخ سؤالات ارزشمندش باشه.

:احترام:

پسرخاله

کاربر ويژه
ادامه ی سؤالات آقا هومن:
215. فکر میکنی چرا استعداده چاقی نداری؟ چی؟ کی فرموده؟ مگه بنده رو میشناسید؟

217. دوست داری کدوم منطقه تهران زندگی کنی؟ هرجا که آرامش باشه. 218. به من چندتا انتقاد میکنی؟ هیچی.جرأت نمیکنم.:سکوت:

شاید میشناسم که میگم اول صادقانه بگید که به نظرتون چرا چاق نمیشید و استعداد ندارید؟! یا اصلا دارید؟
خب فکر میکنی کجای تهران آرامش هست؟
وا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب2: یعنی چی جرات نمیکنی؟ بگو دیگه جرات نمیخاد که مگه من لولوام؟:تعجب2::خنده1:

shakira

متخصص بخش پزشکی
ادامه ی سؤالات آقا هومن:

215. فکر میکنی چرا استعداده چاقی نداری؟ چی؟ کی فرموده؟ مگه بنده رو میشناسید؟

217. دوست داری کدوم منطقه تهران زندگی کنی؟ هرجا که آرامش باشه.

218. به من چندتا انتقاد میکنی؟ هیچی.جرأت نمیکنم.

شاید میشناسم که میگم اول صادقانه بگید که به نظرتون چرا چاق نمیشید و استعداد ندارید؟! یا اصلا دارید؟
خب فکر میکنی کجای تهران آرامش هست؟
وا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب2: یعنی چی جرات نمیکنی؟ بگو دیگه جرات نمیخاد که مگه من لولوام؟:تعجب2::خنده1:

215) در حقیقت خودم دوست ندارم چاق بشم.

217) هر جایی که به دور از آلودگی هوا و آلودگی صوتی باشه.

218) باور بفرمایید انتقادی ندارم.:احترام:

:گل:

سیبری

کاربر ويژه
چقدر مهدیه خانوم بانزاکت ، مختصر و البته کمی رسمی جواب میدن:خجالت2:

سیبری

کاربر ويژه
شما لطف دارید. :احترام:

سپاسگزارم. :گل:

این گونه پاسخ دادن خوبه یا بد؟
:خجالت:

خواهش میکنم:احترام:
خوب یا بد بودنش به سلیقه افراد بستگی داره
به نظر بنده برخی افراد این نوع جواب دادن رو می پسندن و تحسین میکنن ، برخی افراد هم ( افراد گرم مزاج به لحاظ خلق و خو) کمتر می پسندن

پسرخاله

کاربر ويژه
خیلی غمناک به سوالا جواب میدید چرا؟ یکم شادش کنید بابا مثلا جوانید مهدیه خانم!
:84::58::19::8::10::13::14::72: واقعا انقدر غمگینید یا اینکه پاسخاتون نا خودآگاه اینجوریه؟
انگار شکستهای زیادی و زندگی خوردید پاسخاتون اینو بیان میکنه نمیدونم شاید برداشته من اینطور بوده

آخرین ویرایش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
خواهش میکنم:احترام:
خوب یا بد بودنش به سلیقه افراد بستگی داره
به نظر بنده برخی افراد این نوع جواب دادن رو می پسندن و تحسین میکنن ، برخی افراد هم ( افراد گرم مزاج به لحاظ خلق و خو) کمتر می پسندن

دوستان با اخلاق من آشنایی دارن.:احترام:

امیدوارم مورد پسند دوستان ایران انجمنی و شما باشه.:5:

shakira

متخصص بخش پزشکی
خیلی غمناک به سوالا جواب میدید چرا؟ یکم شادش کنید بابا مثلا جوانید مهدیه خانم!
واقعا انقدر غمگینید یا اینکه پاسخاتون نا خودآگاه اینجوریه؟
انگار شکستهای زیادی و زندگی خوردید پاسخاتون اینو بیان میکنه نمیدونم شاید برداشته من اینطور بوده

پاسخها غمگین نیستن، واقعیت هستند.:ناراحت:

شکست نخوردم، اما در زندگیهای دنیای امروز، آرامش از زندگیها سلب شده و همه دارن با خصلتهای ناپسند، (حسادت و چشم و هم چشمی) این موضوع رو افزایش میدن.:احترام:

Mahdi Askari

مدير فنی
:98:
چقدر مودب و با وقار جواب میدید سوالات رو
برعکس من خیلی با ادب هستید شما:9:

پسرخاله

کاربر ويژه
پاسخها غمگین نیستن، واقعیت هستند.:ناراحت:

شکست نخوردم، اما در زندگیهای دنیای امروز، آرامش از زندگیها سلب شده و همه دارن با خصلتهای ناپسند، (حسادت و چشم و هم چشمی) این موضوع رو افزایش میدن.:احترام:

بخای اینجوری فکر کنی که باید مثه آدمای بی جنبه خودکشی کنی اینایی که گفتی برای همه هست مختصه شما نیست چه بسا خیلیا از این بدتراشم دیدن!:18:
یه دختره 20 ساله از الان انقدر غمگین باشه 20 سال دیگه باید . . . . . . :تنبیه:
یکم شاد باش بابا بزن بکوب بشکون بپاش ول کن این حرفارو:icestar::14::13::58::80::8::19::74::84::72::12::10::9::بهار::8::84::8::8::58::58::7: واسه خودت میگم به حاله من فرقی نداره. امیدوارم شاد ببینمت:بای:

shakira

متخصص بخش پزشکی
موفق باشین:گل:
بانوی مودب ، موقر ، محجوب ، صبور و آرام:خجالت2:

:خجالت: شما لطف دارید.:احترام:

:5:

:98:
چقدر مودب و با وقار جواب میدید سوالات رو
برعکس من خیلی با ادب هستید شما:9:

لطف دارید آقا مهدی.:خجالت::5:

بخای اینجوری فکر کنی که باید مثه آدمای بی جنبه خودکشی کنی اینایی که گفتی برای همه هست مختصه شما نیست چه بسا خیلیا از این بدتراشم دیدن!:18:
یه دختره 20 ساله از الان انقدر غمگین باشه 20 سال دیگه باید . . . . . . :تنبیه:
یکم شاد باش بابا بزن بکوب بشکون بپاش ول کن این حرفارو:icestar::14::13::58::80::8::19:
:84:
jadid%20%285%29.gif
:12::10::9::بهار::8::84::8::8::58::58::7: واسه خودت میگم به حاله من فرقی نداره. امیدوارم شاد ببینمت:بای:

بنده عرض نکردم این مشکلات رو فقط بنده دارم. دغدغه ها باعث شده که در هیچ مکانی آرامش رو نبینم.

از صبح که از منزل خارج میشم، تا بعد از ظهر که بیام منزل، با دغدغه ی مردم رو به رو میشم و در روحیه ی بنده تأثیر میذاره.

انتظار نداشته باشید که بی تفاوت باشم.

پسرخاله

کاربر ويژه
:خجالت: شما لطف دارید.:احترام:

:5:

لطف دارید آقا مهدی.:خجالت::5:

بنده عرض نکردم این مشکلات رو فقط بنده دارم. دغدغه ها باعث شده که در هیچ مکانی آرامش رو نبینم.

از صبح که از منزل خارج میشم، تا بعد از ظهر که بیام منزل، با دغدغه ی مردم رو به رو میشم و در روحیه ی بنده تأثیر میذاره.

آها یعنی ماهایی که اینطوری نیستیم بی تفاوت و بیخیال هستیم!:50:

یعنی شما به خاطره مشکلاتی که مردم دارند ناراحتید؟
:تعجب::مشکوک:

اونوقت چه طور بیشتره همین مردم که شما به خاطرشون ناراحتید از شما حداقلش شادترن؟
:دست:

یعنی اونا کمتر از شما به فکره خودشون هستن؟!
:50::بدجنس::بدجنس::بدجنس:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

راست می گی عزیزم تو جنگل زندگی نمی کنیم که بی تفاوت باشیم
شادی باید درونی باشه که تو شما هست :گل:
من نمیدونم مودبانه صحبت کردن چه ربطی به غمگینی داره:نمیدونم:

پسرخاله

کاربر ويژه

راست می گی عزیزم تو جنگل زندگی نمی کنیم که بی تفاوت باشیم
شادی باید درونی باشه که تو شما هست :گل:
من نمیدونم مودبانه صحبت کردن چه ربطی به غمگینی داره:نمیدونم:

ما منظوره بدی نداریم دریا خانم ما داریم میگیم ایشون چرا انقدر رو فازه غم هستن حالا شما مختارید که برداشتهای مختلفی بکنید ولی اگه یکم تامل کنید میبینید این حرفه ما به هیچ وجه برای خودمون سودی و فرقی نداره اگرم گفتیم از روی خیرخواهی بوده و همون حرفی که ایشون گفتن که دغدغه های مردم براشون مهمه پس این موضوع هم برای من مهم بود و بیخیال نبودم دیدم یه دختره 20 ساله انقدر رو فازه غمه گفتم ببینم شاید بتونم علتشو بدونم تا جایی که به من مربوط میشه . اگه از دستم کاری برمیاد براش انجام بدم حالا شاید شما یه برداشته بدی بکیند بازم همین مردمن که برداشتهای مختلف میکنن .
مطمئن باشید اگه ایشون شاد باشن یا عمگین باشن یا خودکشی کنن یا هر کاره دیگه ای بکنن 1% هم فرقی به حاله بنده و زندگی بنده نداره:18:

در ضمن بنده علمه غیب مثه شما ندارم که شادی درونی مهدیه خانم رو تشخیص بدم:139::نیش::بدجنس:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا