ما منظوره بدی نداریم دریا خانم ما داریم میگیم ایشون چرا انقدر رو فازه غم هستن حالا شما مختارید که برداشتهای مختلفی بکنید ولی اگه یکم تامل کنید میبینید این حرفه ما به هیچ وجه برای خودمون سودی و فرقی نداره اگرم گفتیم از روی خیرخواهی بوده و همون حرفی که ایشون گفتن که دغدغه های مردم براشون مهمه پس این موضوع هم برای من مهم بود و بیخیال نبودم دیدم یه دختره 20 ساله انقدر رو فازه غمه گفتم ببینم شاید بتونم علتشو بدونم تا جایی که به من مربوط میشه . اگه از دستم کاری برمیاد براش انجام بدم حالا شاید شما یه برداشته بدی بکیند بازم همین مردمن که برداشتهای مختلف میکنن .
مطمئن باشید اگه ایشون شاد باشن یا عمگین باشن یا خودکشی کنن یا هر کاره دیگه ای بکنن 1% هم فرقی به حاله بنده و زندگی بنده نداره:18:
در ضمن بنده علمه غیب مثه شما ندارم که شادی درونی مهدیه خانم رو تشخیص بدم:139::نیش::بدجنس:
آخه کی گفته ایشون رو فازه غم هستن؟ من احساس می کنم شما دارین تلقین می کنین خودکشی کجا بود!!!!! اصلا مهدیه جان شاید تو عمرش به این کلمه فکر هم نکرده باشه
من نمی خوام کاسه داغ تر از آش بشم ولی میگم ادب رو با غم اشتباه نگیرید همین:خونسرد:
کسی تو انجمن خودکشی کنه 1%فرقی به حال شما نداره؟:تعجب2:
نیازی به علم غیب نیست بعضی چیزا واضحه:50: