• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
ما منظوره بدی نداریم دریا خانم ما داریم میگیم ایشون چرا انقدر رو فازه غم هستن حالا شما مختارید که برداشتهای مختلفی بکنید ولی اگه یکم تامل کنید میبینید این حرفه ما به هیچ وجه برای خودمون سودی و فرقی نداره اگرم گفتیم از روی خیرخواهی بوده و همون حرفی که ایشون گفتن که دغدغه های مردم براشون مهمه پس این موضوع هم برای من مهم بود و بیخیال نبودم دیدم یه دختره 20 ساله انقدر رو فازه غمه گفتم ببینم شاید بتونم علتشو بدونم تا جایی که به من مربوط میشه . اگه از دستم کاری برمیاد براش انجام بدم حالا شاید شما یه برداشته بدی بکیند بازم همین مردمن که برداشتهای مختلف میکنن .
مطمئن باشید اگه ایشون شاد باشن یا عمگین باشن یا خودکشی کنن یا هر کاره دیگه ای بکنن 1% هم فرقی به حاله بنده و زندگی بنده نداره:18:

در ضمن بنده علمه غیب مثه شما ندارم که شادی درونی مهدیه خانم رو تشخیص بدم:139::نیش::بدجنس:

آخه کی گفته ایشون رو فازه غم هستن؟ من احساس می کنم شما دارین تلقین می کنین خودکشی کجا بود!!!!! اصلا مهدیه جان شاید تو عمرش به این کلمه فکر هم نکرده باشه
من نمی خوام کاسه داغ تر از آش بشم ولی میگم ادب رو با غم اشتباه نگیرید همین:خونسرد:
کسی تو انجمن خودکشی کنه 1%فرقی به حال شما نداره؟:تعجب2:
نیازی به علم غیب نیست بعضی چیزا واضحه:50:

پسرخاله

کاربر ويژه

آخه کی گفته ایشون رو فازه غم هستن؟ من احساس می کنم شما دارین تلقین می کنین خودکشی کجا بود!!!!! اصلا مهدیه جان شاید تو عمرش به این کلمه فکر هم نکرده باشه
من نمی خوام کاسه داغ تر از آش بشم ولی میگم ادب رو با غم اشتباه نگیرید همین:خونسرد:

خودکشی رو مثال زدم منظورم نبود که ایشون خودکشی میکنن یا غیره. . . .
واقعا فرقه مثالو واقعیتو متوجه نشدید شما؟:تعجب2:
بیخیال دیگه به بحث ادامه نمیدم من

mallarme

کاربر ويژه
خب خداروشکر بحث تموم شد و الا جنگ بین دخترها و پسرها شروع میشد:خنده1: منم عاشق هیجانم:95:

یک حقیقت اینه دوستان که انسانها میتونن دو دسته باشند...اهل شوخی و به ظاهر شاد ولو اینکه شاد نباشند و یک دسته آدمهای به ظاهر غمگین اما با درونی شاد ....

این مغز آدمهاست که رفتار اونها رو تعیین میکنه
شاید باورش سخت باشه اما سیستم مغز افرادی که همیشه طناز هستند و شادن با ساختار مغز انسانهای ساکت که ممکنه غمگین دیده بشن فرق میکنه.... و تعیین کننده خصوصیات بارز آنها میشه....

من صندلی داغ آقا هومن رو که میخوندم واقعا میخندیدم...بعضا خیلی خسته میآمدم تا جوابهای ایشون رو بخونم
صندلی داغ مهدیه عزیزم رو که میخونم باید با دقت وقت بذارم چون ایشونم همین اندازه دقیق هستند.....
خب طرز تفکر هر دو این عزیزان متفاوت هست.....قرار نیست همه مثل هم باشند....

هر دوی این دوستان خوبم عالی جواب دادن اما با توجه به ساختار فکریشون....:گل:

آقا هومنم اینجا هم با طنازی جلو رفتند.

کافیه از هرگفتاری بیاموزیم بی اونکه ناراحت بشیم یا قضاوت کنیم:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ا... ا... اذیتش نکنید دوست جونو. :نیش2: :الکی: من اومدم شکیرا، مث شیــــــــــر. :15:
چه بحث خوبی شکل دادید. جالب شد.:گل::ایول:

حداقل مثه من یکم طنز و بداخلاقی رو ترکیب کنید ترکیبه بدی از آب در نمیاد!:غش::10:

خوب شد خودت گفتی مائم رومون بشه بگیم.:7: خیلی بداخلاقی! :بدجنس::15:

پسرخاله

کاربر ويژه

ا... ا... اذیتش نکنید دوست جونو. :نیش2: :الکی: من اومدم شکیرا، مث شیــــــــــر. :15:

رو شدن نداره اتفاقا اصلا ناراحت نمیشم بگی:احترام:. هرانتقاده دیگه ای هم هست بگو اتفاقا برای آدمایی که ازم انتقاد میکنن بیشتر ارزش قائلم هر چند اگرم انتقادشونو نپذیرم! بازم برام ارزشمندن.
:18:آره درسته من جدیم اما شوخم هستم ولی خب بیشتر کناره افرادی که نمیشناسمشون جدیم یا همون بداخلاقی که شما گفتید:15: ولی همیشه بداخلاقیمو با طنز هم ترکیب میکنم ! :89:تازه اینجا میام سعی میکنم بداخلاق نباشم مخصوصا با خوده سرکار خانم که زیاد بداخلاقی نکردم؟! :47:شاید از جوابام به صندلی داغ این برداشتو کردی.:34:
ولی خب به نظرم آدم باید تا حدی جدی باشه ولی شوخیم بکنه! :77:

پسرخاله

کاربر ويژه
خب خداروشکر بحث تموم شد و الا جنگ بین دخترها و پسرها شروع میشد:خنده1: منم عاشق هیجانم:95:

یک حقیقت اینه دوستان که انسانها میتونن دو دسته باشند...اهل شوخی و به ظاهر شاد ولو اینکه شاد نباشند و یک دسته آدمهای به ظاهر غمگین اما با درونی شاد ....

شاید باورش سخت باشه اما سیستم مغز افرادی که همیشه طناز هستند و شادن با ساختار مغز انسانهای ساکت که ممکنه غمگین دیده بشن فرق میکنه.... و تعیین کننده خصوصیات بارز آنها میشه....

من صندلی داغ آقا هومن رو که میخوندم واقعا میخندیدم...بعضا خیلی خسته میآمدم تا جوابهای ایشون رو بخونم
صندلی داغ مهدیه عزیزم رو که میخونم باید با دقت وقت بذارم چون ایشونم همین اندازه دقیق هستند.....

درود بر نگاه عمیقه شما به این بحث:4::6::6:
خیلی سپاسگزارم از لطفه شما:گل:
درسته افراد با هم فرق میکنن و همین تنوعه که دنیارو خسته کننده نکرده اگه همه مثه هم بودن خیلی بد میشد:18:

نمیدونم شاید احساس کردم بتونم با این حرفم به مهدیه خانم تلنگری زده باشم و شادتر ببینمشون ولی خب شاید اشتباه کردم.
:مجروح:
راستی امضای شما هم واقعا و واقعا قشنگه و باید طلا بگیرنش همچین جمله ای رو :بله:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

بله درسته وقتی دو نفر حرف همدیگرو متوجه نمی شن خیلی بهتره با هم بحث نکنن:احترام:
خدارو شکر شما حرف دل منو زدید:گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی

راست می گی عزیزم تو جنگل زندگی نمی کنیم که بی تفاوت باشیم
شادی باید درونی باشه که تو شما هست :گل:
من نمیدونم مودبانه صحبت کردن چه ربطی به غمگینی داره:نمیدونم:

دریای گرامی!

:احترام:

shakira

متخصص بخش پزشکی
ما منظوره بدی نداریم دریا خانم ما داریم میگیم ایشون چرا انقدر رو فازه غم هستن حالا شما مختارید که برداشتهای مختلفی بکنید ولی اگه یکم تامل کنید میبینید این حرفه ما به هیچ وجه برای خودمون سودی و فرقی نداره اگرم گفتیم از روی خیرخواهی بوده و همون حرفی که ایشون گفتن که دغدغه های مردم براشون مهمه پس این موضوع هم برای من مهم بود و بیخیال نبودم دیدم یه دختره 20 ساله انقدر رو فازه غمه گفتم ببینم شاید بتونم علتشو بدونم تا جایی که به من مربوط میشه . اگه از دستم کاری برمیاد براش انجام بدم حالا شاید شما یه برداشته بدی بکیند بازم همین مردمن که برداشتهای مختلف میکنن .
مطمئن باشید اگه ایشون شاد باشن یا عمگین باشن یا خودکشی کنن یا هر کاره دیگه ای بکنن 1% هم فرقی به حاله بنده و زندگی بنده نداره:18:

در ضمن بنده علمه غیب مثه شما ندارم که شادی درونی مهدیه خانم رو تشخیص بدم:139::نیش::بدجنس:

آقا هومن!:احترام:

بنده غمگین نیستم.
:بله:

باور بفرمایید.
:ایول:

فقط گاهی که دلم میگیره
:103:غمگین میشم.مثل خیلی از افراد.:کسل:

shakira

متخصص بخش پزشکی
آها یعنی ماهایی که اینطوری نیستیم بی تفاوت و بیخیال هستیم!:50:

یعنی شما به خاطره مشکلاتی که مردم دارند ناراحتید؟
:تعجب::مشکوک:

اونوقت چه طور بیشتره همین مردم که شما به خاطرشون ناراحتید از شما حداقلش شادترن؟
:دست:

یعنی اونا کمتر از شما به فکره خودشون هستن؟!
:50::بدجنس::بدجنس::بدجنس:

آقا هومن!:احترام:

بنده عرض نکردم شما ناراحت نیستید و نسبت به رنج مردم بی تفاوت هستید.:نه:

نباید ناراحت باشم؟ وقتی در مسیر دانشگاه میبینم دختری که مثل من حق تحصیل داره، اما مجبوره که کار کنه تا مخارج خانواده اش رو تأمین کنه، ناراحت نشم؟:ناراحت:

باور بفرمایید بنده هیچ دلیل جاودانی واسه ناراحتی همیشگی ندارم و مداوم غمگین نیستم.:بله:

منظور بنده رو اونطور که نباید، برداشت فرمودید.:ناراحت:

shakira

متخصص بخش پزشکی

دریای گرامی!:احترام:

سپاسگزارم.:گل:

آقا هومن!:52:

یعنی اگه مهدیه خودکشی کنه و انجمن شکیرا نداشته باشه، به حال شما فرقی نداره؟:ناراحت::گریه:

shakira

متخصص بخش پزشکی
خودکشی رو مثال زدم منظورم نبود که ایشون خودکشی میکنن یا غیره. . . .
واقعا فرقه مثالو واقعیتو متوجه نشدید شما؟:تعجب2:
بیخیال دیگه به بحث ادامه نمیدم من

سپاسگزارم که بحث رو خاتمه فرمودید.:احترام:

بنده ابهامات رو رفع میکنم.:گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی

مالارمه ی گرامی!:احترام:

از شما دوست گرامی، بابت فرمایشات ارزشمندتون ، بی نهایت سپاسگزارم.:گل:

فرمایشاتتون کاملا" درست میباشند. :احترام:

بنده چون فردی ساکت و کم حرف هستم،
:سکوت: غمگین مشاهده میشم :giggle:برای دوست خوبمون آقا هومن، سوء تفاهم ایجاد شده.:ناراحت:

:گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی

خوش آمدید بارون گرامی.:احترام:

خدا کنه اولین فردی نباشم که در خارج از گود اینگونه ایجاد بحث کردم.:ناراحت: وگرنه صندلی داغ متوقف میشه.:مجروح:

shakira

متخصص بخش پزشکی
رو شدن نداره اتفاقا اصلا ناراحت نمیشم بگی:احترام:. هرانتقاده دیگه ای هم هست بگو اتفاقا برای آدمایی که ازم انتقاد میکنن بیشتر ارزش قائلم هر چند اگرم انتقادشونو نپذیرم! بازم برام ارزشمندن.
:18:آره درسته من جدیم اما شوخم هستم ولی خب بیشتر کناره افرادی که نمیشناسمشون جدیم یا همون بداخلاقی که شما گفتید:15: ولی همیشه بداخلاقیمو با طنز هم ترکیب میکنم ! :89:تازه اینجا میام سعی میکنم بداخلاق نباشم مخصوصا با خوده سرکار خانم که زیاد بداخلاقی نکردم؟! :47:شاید از جوابام به صندلی داغ این برداشتو کردی.:34:

:احترام:

shakira

متخصص بخش پزشکی
درود بر نگاه عمیقه شما به این بحث:4::6::6:
خیلی سپاسگزارم از لطفه شما:گل:
درسته افراد با هم فرق میکنن و همین تنوعه که دنیارو خسته کننده نکرده اگه همه مثه هم بودن خیلی بد میشد:18:

نمیدونم شاید احساس کردم بتونم با این حرفم به مهدیه خانم تلنگری زده باشم و شادتر ببینمشون ولی خب شاید اشتباه کردم.
:مجروح:
راستی امضای شما هم واقعا و واقعا قشنگه و باید طلا بگیرنش همچین جمله ای رو :بله:

فکر کنید من مثل شما تا این حد شوخ باشم.:دوست:

باز هم که تکرار فرمودید. باور کنید تا حدی تلقین کردید که حس میکنم از دیروز تا الآن یه غم سنگینی در وجودم شعله میکشه.:ناراحت:

بابت لطف و نگرانی شما، بی نهایت سپاسگزارم.:احترام::گل:

بله.امضای مالارمه ی گرامی بسیار زیباست.:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

هومن عزیز شوخی و جدی در هم بود. به دل نگیر. بله بیشتر به خاطر صراحت و بی حوصلگی در صندلی داغ گفتم و دلیل بیانش هم خیلی جدی نبود.:بدجنس: انتقادات هم به جای خودش خوبن. آفرین. :گل::شاد:
بله بله به خیلی لطف داری به همه به خصوص به من. شدیداً قدردانیم.:گل::19:

خوش آمدید بارون گرامی.:احترام:

خدا کنه اولین فردی نباشم که در خارج از گود اینگونه ایجاد بحث کردم.:ناراحت: وگرنه صندلی داغ متوقف میشه.:مجروح:

زنده باشی عزیزم.:گل: آخی نه :نیش2: خب گپ هایی هست که پیش اومده و از اونجایی که اندر باب شناخته و بحث جالبی پیش اومده همگی لذت بردیم شکیراجان. :گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی

زنده باشی عزیزم.:گل: آخی نه :نیش2: خب گپ هایی هست که پیش اومده و از اونجایی که اندر باب شناخته و بحث جالبی پیش اومده همگی لذت بردیم شکیراجان. :گل:

:احترام: شما لطف دارید.

چرا هیچ یک از عزیزان، به این نکته در جوابها:قاطی: دقت نفرمودن؟:ناراحت:

shakira : مزاحم انجمن

آیا این سکوت، نشانه ی رضایت است؟:گریه::مجروح:

baroon

متخصص بخش ادبیات
:احترام: شما لطف دارید.

چرا هیچ یک از عزیزان، به این نکته در جوابها:قاطی: دقت نفرمودن؟:ناراحت:

آیا این سکوت، نشانه ی رضایت است؟:گریه::مجروح:

اونایی که توی بحث بودن توجه کردن دیگه شکیرای گلم.:18:

:52: اینو اصلاً از کجا آوردی؟ :نیش2:
ندیدیمش. :دوست: بعد اینکه من به نیابت از همه میگم که مراحمی.
به صندلی داغ برسید دوستای گل.:19:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا