• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

« نویسندگان آمریــکــا »

rahnama

پدر ایران انجمن
باک
خانم پرل – س – باک از زنان نويسنده آمريکائي است که در سال 1892 در ايالت ويرجينيا در خانواده اي مذهبي بدنيا آمد. در کودکي با والدين خود به چين سفر و در مدرسه خارجيان شانکهاي تحصيل کرد. خاک خوب، پسران مادر، ميهن پرست، تبعيد، نسل اژدها، اتحاد آمريکا و آسيا، مردان خدا، انقلابي جوان، محبوبم بازگشت، تفرقه خانوادگي برخي از آثار اوست در سال 19321 بدريافت جايزه پوليتيزر و در سال 1983 به گرفتن جايزه نوبل موفق شد.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
تنسي ويليامز
توماس لاينبر مشهور به تنسي ويليامز در سال 1916 در کلمبيا بدنيا آمد بعد از تحصيلات دانشگاهي بنوشتن نمايشنامه پرداخت. نمايشنامه هاي وي مورد توجه فيلمبرداران قرار گرفت در نتيجه از روي آنها فيلمهائي تهيه شد پرنده شيرين، جواني، گربه روي شيرواني داغ، اتوبوسي به نام هوس، ناگهان تابستان گذشته، شب ايگوانا، ترول اورفه از آنجمله است.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
اشتاين بک 1902-1972
جان اشتاين بک در سال 1902 در ايالت کاليفرنيا بدنيا آمد و در دانشگاه استانفرد بتحصيل پرداخت. پيش از آنکه قدم بعالم نويسندگي بگذارد، به کارهائي از قبيل کارگر نقاشي ساختماني، داروفروشي اشتغال ورزيد. در آغاز در نويسندگي چندان موفقيتي بدست نياورد و آثارش با موفقيت روبرو نشد. اما وي مأيوس نگشت و همچنان بنوشتن پرداخت تا سرانجام به شهرت و افتخار فراواني نايل گشت و شهرتش از مرزهاي آمريکا درگذشت و به سايرنقاط عالم گسترش يافت آثارش به زبانهاي مختلف ازجمله بفارسي ترجمه شده خوشه هاي خشم، مرواريد تورتيلافلات موش ها و آدمها، چمن زارهاي بهشت برخي از آنهاست اين نويسنده در سال 1962 بدريافت جايزه نوبل موفق شد.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
پوليتيزر 1847-1911
ژزف پوليتيزر ناشر و روزنامه نگار آمريکائي در مجارستان بدنيا آمد در سال 1864 به ايالات متحده آمريکا رفت و انتشار روزنامه اي را بعهده گرفت و در راه بيان عيوب و مفاسد اجتماعي شجاعت بسيار ابزار نمود. در سال 1890 به کوري مختصري مبتلا شد اما از اداره روزنامه دست نکشيد وصيت کرد که يک مرکز روزنامه نگاري بخرج او در دانشگاه کولومبيا تأسيس کنند و از سال 1917 از محل درآمد ثروت پوليتيزر هر ساله جوايزي به بهترين نويسندگان ادبيات و روزنامه نگاري داده مي شود.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
ويتمن
ويتمن (1892-1819) شاعر معروف در آمريکا متولد از 13 سالگي سرگرم کسب معاش و در نوجواني داوطلبانه داخل خدمت نظام در جنگهاي انفصال و مشغول پرستاري زخميان شد. پس از دوبار ابتلاي به سکته گوشه گيري گزيد. اما بقواي فکري وي لطمه اي وارد نيامد و همچنان بسرودن اشعار دلفريب و اجتماعي و انساني پرداخت. اين شاعر علاقه و ايماني راسخ بحکومت ملي، صلح، برادري و ترقي بشريت داشت. کتاب شعر وي تحت عنوان برگهاي گياه که در چاپ اول فقط 90 صفحه بود در سي سال بعد کتاب قطوري شد و ازحق التصنيف آن صاحب خانه اي گرديد. اشعار اين شاعر در زمان شاعر چندان مورد استقبال واقع نشد شايد علتش اين بود که در آن بجاي گل و گياه و بلبل و زيبايي زن ودلاوري از حکومت ملي و صلح و برادري سخن به ميان آورد. اين شاعر به استعارات و عروض و بحور شعر چندان توجهي نمي کرد. ويتمن شاعري اصيل و صاحب نظر بود که خصائص آمريکائي را در خود داشت.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
تواين 1835-1910
مارک تواين نويسندة نامدار و بزرگ آمريکائي که نام اصيلش ساموئل لانگهوون کلمنس بود در قصبه فلوريدا از توابع ميسوري در خانواده اي تهيدست بدنيا آمد در ده سالگي يتيم شد و براي تلاش معاش خود و خانواده اش در يک چاپخانه بعنوان کارگر حروف چين بکار مشغول گرديد. در 21 سالگي بکشتي راني دل بست و در رودخانة مي سي سي پي بکار ملاحي اشغال ورزيد. مارک تواين به بسياري از شهرها سفر و با زندگي، عواطف و احساسات مردم آشنائي پيدا کرد در 26 سالگي بواسطه بروز جنگ و رکود کار کشي راني در رودخانة مي سي سي پي و با کشف معادن جديد طلا، تب طلا گرفت و براي بچنگ آوردن زر بسوي نوادا شتافت اما چيزي عايدش نشد. چندي بعد مارک تواين بنوشتن مقاله و داستان کوتاه پرداخت. و اولين مقاله اش در مجله اي چاپ گرديد. پس از مدتي به نيويورک و سانفراسيسکو سفر کرد و با نوشتن داستانها و مقالات طنز آلود و هجو آميز و فکاهي شهرت بسيار در آمريکا و ساير کشورهاي انگليسي زبان بهم رسانيد. برخي از کشورهاي اروپائي هندوستان، استراليا، مصر، فلسطين را گردش کرد چون به آمريکا بازگشت سلسله مقالاتي بشکل سفرنامه در نيويورک – تريبون و برخي از روزنامه هاي ديگر نوشت که مورد توجه قرار گرفت. شاهزاده و گدا، سرگذشت توم ساير، شير چيست، قورباغه پرنده، ولگردي در هتل، ماجراي هاکل برفين، ساده دلان برخي از آثار مارک تواين است.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
ای بی گوتری جونیور،
یکی از نویسندگان قرن بیستم آمریکا می باشد.وی در سال 1950 متولد گردید.
یکی از آثار این نویسنده معروف آمریکایی کتاب راهی به غرب می باشد.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
هارلدال دیوس،
از نویسندگان معروف آمریکایی می باشد. وی در سال 1935 میلادی متولد گردید. اثر معروف او، عسل در شاخ می باشد که در ایران به فارسی ترجمه گردیده است.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
هيگينز كلارك - مري

خانم مری هیگینز کلارک نویسنده ای آمریکایی، اما ایرلندی الاصل است. او که از نوجوانی از پدر محروم شد، هنگام تحصیل در دبیرستان کارهایی نظیر تلفنچی و پس از دبیرستان منشیگری می کرد. سپس دو سال خدمه پرواز هواپیماهای آمریکایی شد و پس از ازدواج صاحب 5 فرزند شد. اما زمانی که بچه هایش بین 5 تا 12 سال داشتند، شوهرش فوت کرد و او با نوشتن مطلب برای ایستگاه های رادیویی و سپس تألیف کتاب، به تنهایی آنها را تأمین کرد. اکنون تمام فرزندان او از تحصیلات عالی و موقعیت اجتماعی خوب برخوردار هستند.
قهرمان اکثر کتاب های او زنانی هستند که در شرایط بحرانی باید به تنهایی بر مشکلاتشان غلبه کنند.
در این کتاب ماجرای زنی به نام منلی نیکولس را می خوانید که در فاجعه ای پسر کوچکش را از دست می دهد. اما به دنیا آمدن حنای کوچک از نابودی زندگی مشترک او با آدام جلوگیری می کند. آنها برای غلبه بر اندوه عمیق منلی به شهر ساحلی کیپ کاد می روند، غافل از آنکه عده ای با نقشه ای بیرحمانه و شیطانی منتظرند تا با استفاده از داستان های قدیمی او را دیوانه جلوه دهند و از سر راه بردارند.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
تونی موریسون

توني موريسون نام مستعار كلو آنتوني ووفورد است كه در لورن اوهايو به دنيا آمد. موريسون از همان دوران كودكي با داستان‌ها و افسانه‌‌هاي بومي آشنا شد. آثار ادبيات روس و رمانتيك‌هاي انگلستان را خواند. منتقدين آثار او را در زمره ادبيات معترض طبقه‌بندي كرده‌اند. توني موريسون در سال 1993 اولين زن سياهپوستي بود كه جايزه نوبل ادبيات را به خود اختصاص داد.






.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
جیمز توماس فارل
جیمز توماس فارل نویسنده معاصر، آمریکایی در سال 1904 در خانواده متوسطی متولد شد. پس از تحصیلات مقدماتی به دانشگاه شیکاگو رفت و درضمن برای امرارمعاش کار هم می کرد.
مدتی پس از اتمام دوره دانشگاه به علت تنگدستی و نداشتن کاری بهتر مأمور یک پمپ بنزین گردید. در این مدت به کارهای ادبی نیز مشغول بود و بعدها همکاری خویش را در این رشته با مجلات و روزنامه ها آغاز کرد و شهرتی به دست آورد. پس از مدتی به عضویت اتحادیه آزادی آمریکا درآمد و یکی از اعضا برجسته و فعال این مؤسسه گردید. فارل آثار متعددی دارد که هریک امروزه در ادبیات جدید آمریکا مقام برجسته ای دارند. مهمترین آثار وی عبارتند از:
«روز دادخواهی»، «دنیایی که من بنا کرده ام»، «گیوتین»، «هنگامی که رؤیاهای جوانی تحقق می یابد»، «این مرد و این زن» و «خطرناک».





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
جانسن - چارلز
جانسن در شيكاگو بزرگ شده است و در سياتل اقامت دارد و همان‌جا درس مي‌دهد. او سه رمان و چندين مجموعه داستان كوتاه چاپ كرده است. ضمناً افزون بر هزار كاريكاتور دارد و براي تلويزيون هم كار مي‌كند. اين داستان بهترين نمونه طنز تلخ است و به عنوان بهترين داستان كوتاه 1982 انتخاب شده. اين نخستين اثر ترجمه شده نويسنده به زبان فارسي است.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
جويس كرول اوتس
(ـ 1938)
در لاكپورت نيويورك به دنيا آمد و در پرينستون نيوجرسي بزرگ شد و مدت‌هاي مديدي است كه آنجا زندگي مي‌كند. از خانم اوتس ده‌ها رمان و چندين مجموعه داستان و نمايشنامه و مقاله و شعر چاپ شده است. اوتس در زمره پركارترين نويسندگان امروز آمريكاست.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
ترومن کپوت
ترومن کپوت به سال 1924 در شهر نیواورلئان از شهرهای جنوب خاوری آمریکا متولد شد. 19 ساله بود که داستان کوتاه او به نام میریام موردپسند دبیر مجله مادموازل قرار گرفت و به طبع رسید. همین داستان در سال 1946 جایزه یادبود ادبی او – هنری را ربود.

نخستین داستان او به نام صداهای دیگر و اتاق های دیگر در سال 1948 جنجال فراوانی به پا کرد. یکسال بعد مجموعه داستان های کوچک او به نام درخت شامگاهی و سایر داستان ها جایگزین اثر مشهور اولیه شد. از آثار دیگر این نویسنده، می توان داستان های صبحانه در تیفانی، ماجرای روز تولد و «با خونسردی» را نام برد.





.


 

rahnama

پدر ایران انجمن
ویلیام مارو

يكي از نويسندگان برجسته آمريكايي اواخر قرن نوزدهم و اوايل قرن بيستم است.
مكتب ادبي وي با مكتب نويسندگي جديد آمريكايي فرق دارد، زيرا مكتب جديد، بعد از جنگ بين‌المللي اول به وجود آمده است. ويليام مارو مثل غالب نويسندگان معروف آمريكا، بيشتر در نوشتن داستان‌هاي كوتاه متخصص است. تعداد داستان‌هاي كوتاه وي چندان زياد نيست، زيرا روي‌هم‌رفته از سه جلد تجاوز نمي‌كند، ولي تقريباً همه داستان‌هاي او، از لحاظ كيفيت عالي است. موضوع غالب اين نول‌ها از نزديك با نقاط‌ضعف اجتماع امروزي ما سر و كار دارد.
معروف‌ترين مجموعه داستان او موسومست به «ميمون، احمق و سايرين» و داستان كوتاه «زنداني».




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
پل لارنس دنبر،
نویسنده، شاعر، رمان نویس مشهور آمریکایی می باشد که در سال 1872 متولد و به سال 1906 درگذشت.
برخی از آثارش عبارتند از:
شعر مرگ
بی امید
تغزلاتی از زندگی حقیرانه
تغزلاتی از آفتاب و سایه
متعصب ها
بازی خدایان
مردم دیکی سی.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
سارا اورن جوئت،
از نویسندگان آمریکایی قرن نوزده و بیست می باشد. وی در سال 1849 متولد شد. وی بهترین نویسنده هوادار نهضت رنگ محلی انگلستان نو اهل ایالت مین بود. وی به سال 1909 در سن 60 سالگی درگذشت
برخی از آثار وی عبارتند از:
لنگرگاه عمیق
سرزمین صنوبرهای نوک تیز
رمان ایستا
داستان های انگلستان نو
دوستان قدیم و جدید
بیگانه ها
رهگذرها
جزیره مرداب.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
نويل ديسي
نويسنده معاصر امريكائي از جمله داستان نويساني است كه هم اكنون در اكثر مجلات امريكائي داستان هايش به چاپ مي رسد.
ديسي را بيشتر بايد داستان پردازي نوپا دانست كه در أثار خود به حوادث پليسي وقهرماني توجه دارد.
ليندا كجائي از مجموعه داستان هاي كوتاه اين نويسنده انتخاب شده است.



.


 

rahnama

پدر ایران انجمن
الیور لافارگ،
از نویسندگان قرن بیستم آمریکا می باشد.
وی در سال 1930 میلادی مسیحی متولد گردید.
کتاب پسر خندان از آثار این شخصیت می باشد.





.


 

rahnama

پدر ایران انجمن
ارسکین کالدول
نویسنده برجسته آمریکایی در سال 1903 متولد گردید. در کودکی همراه پدر و مادر و خانواده خویش به آمریکا مهاجرت کرد. در این کشور بود که او توانست ذوق ادبی خود را بیازماید و موفقیت های شایان و قابل توجهی کسب نماید. او از دو دانشگاه مشهور «پنسیلوانیا» و «ویرجینیا» دانشنامه گرفته است.
در جوانی مدتی به آمریکای مرکزی سفر کرد و وقت خویش را به ولگردی و کارهای گوناگون ازقبیل خبرنگاری و بازی فوتبال حرفه ای گذراند. هر روز به کار جدیدی دست می زد ولی در هیچ یک از شغل هایی که پیشه خویش ساخت موفقیت قابل توجهی کسب ننمود تا دوباره به اتازونی بازگشت و این بار تصمیم گرفت که نویسنده شود.
بدین جهت آغاز مطالعه کرد و مدت های مدید نیز به آثارش توجهی نشد، تا عاقبت و به تدریج بر اثر نوشتن تعداد زیادی داستان و مقاله در روزنامه های مختلف مشهور شد و آثارش مورد توجه و قبول مردم واقع گردید.
کالدول ازجمله نویسندگان آمریکایی است، که ادبیات قرن بیستم را آن طور که باید ترقی دادند. آثارش همه مملو از ریشخند و طعنی است که طبقه مخصوصی از اجتماع را مورد تحقیر قرار می دهد. این طبقه در کتاب های کالدول آدم هایی هستند که وجود دیگران را برای آسایش خویش ناچیز می شمرند.
مهمترین آثار کالدول بدین قرار است:
جاده تنباکو
غوغای ژوئیه
یک وجب خاک خدا
دست چپ خدا
آفتاب جنوبی
خانه ای در کوهستان
گرتا
راه های جنوب
کلودل انگلیش
اسمش را تجربه بگذار
بازی
سرزمین آمریکا
مکانی به نام استرویل
زمین حزن آور
در سرتاسر شب
شمال دانوب.





.
 
بالا