• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آلبوم عکسهای مشهد

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

مناره ايوان عباسي
عكاس : مهدي بلوريان
مناره ايوان عباسي در شمال صحن انقلاب اسلامي است كه از آثار عهد نادري به شمار مي‌رود. در تاريخ آمده است: نادر شاه، دستور داد گلدسته ديگري در مقابل گلدسته شاهرخي بسازند و گلدسته‌‌ها و ايوان امير عليشير نوايي در صحن انقلاب اسلامي را طلا كنند. استاد علي نقي مشهدي در مدت يك سال، گلدسته جديد را ساخت و طلاكاري كرد.
اين مناره نيز از نظر كاشي‌كاري و آجرچيني ساقه و طلاكاري بالاي آن، به قرينه و همچون مناره كنار گنبداست. در كتيبه اين گلدسته نيز صلوات بر معصومان (عليه‌السلام) بر خشت‌‌هاي زراندود به خط ثلث نوشته شده و در آخر آن عبارت «في ذيقعده‌ الحرام سنه‌ 1145» و زير آن به خط نستعليق عبارت «عالي جناب سلاله‌ السادات العظام امير سيد احمد الحسيني سركشيك و كلب عتبه‌ عليه‌ روضه‌ رضويه‌ محمد جعفر خادم في شهر رمضان المبارك 1146» ديده مي‌شود.

rahsazan

کاربر ويژه

ShowPicture.aspx

دریاچه چشمه سبز گلمکان

عکاس : حسین کوشه‌ای
دریاچه طبیعی «چشمه سبز» در دامنه شمالی رشته کوه بینالود (شمال خراسان) واقع و مشرف بر حوضه آبریز رودخانه گلمکان می‌باشد.این دریاچه کوهستانی که در ارتفاع 2500 متری از سطح دریا واقع شده، یکی از نقاط جذاب و دیدنی است.چشمه سبز حدود 20 کیلومتری گلمکان واقع است.این چشمه بوسیله دیواره‌های کوهستانی احاطه شده است و در یکی از بلندترین نقاط رشته کوه بینالود قرار دارد.

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411#ixzz2q44eddm4

rahsazan

کاربر ويژه

یکی ازتاپیکهای مورد علاقه من همه توضیح داشت جزپست 440 :گل:
روستای نقندر
عکاس : محمد زائرنیا
این روستا در 39 کیلومتری مشهد، در جوار رودخانه و بر بستر کوهستان نقندر واقع شده است.
پوشش گیاهی کوهستان نقندر از علف‌زارها و بوته‌های درختی مثمر و غیرمثمر شکل گرفته که باعث ایجاد حیات و زیستگاه حیات وحش جانوری است. آب‌های روان ناشی از برف در دره‌ها و رودخانه‌ها باعث شکل گیری و رونق باغداری و درختان مثمر در بستر این رودخانه گردیده است.
این روستا از شمال به سرآسیاب و خادر و از جنوب به کنگ و از شرق به ابرده و از غرب به طرقبه و جاغرقمحدود می شود.
آثار به‌جامانده از این روستا ۲ برج از ۴ برج قدیمی می‌باشد که قدمت آن به قبل از جنگ جهانی دوم برمی‌گردد، طبق گفته بزرگان و اهالی قدیمی از این برج‌ها جهت نگهبانی از روستا و حمله‌های احتمالی متجاوزین و غارت‌گران استفاده می‌شده است. همچنین وجود سنگ قبرهای قدیمی با نقش و نگارهای متفاوت، حکایت از قدمت دیرینه سکونت مردمان در این ناحیه است.
تاریخ بارگذاری:
1392/9/18 دوشنبه

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

روستای کردینه
عکاس : حسین کوشه‌ای
روستای کردینه در 25 کیلومتری جنوب‌غربی مشهد واقع شده است.این روستا در حد فاصل مسیر طرقبه به دهبار قرار دارد.
تاریخ بارگذاری:
1392/10/17 سه شنبه

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

بوستان ملت
عکاس : محمدرضا شاه‌پسند
این بوستان در سال 1345 هجری شمسی در ابتدای بلوار وکیل آباد احداث گردیده و یکی از وسیع ترین تفرجگاه ها و مراکز گردشگری مشهد است.این مکان علاوه بر جنبه تفریحی از نظر فرهنگی و نیز به خاطر مجتمع فرهنگی-هنری امام رضا(ع) حائز اهمیت است.
تاریخ بارگذاری:
1392/10/19 پنجشنبه

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

سد چالیدره
عکاس : عارفه ربیع‌زاده
سد چالیدره در دو کیلومتری جاده نغندر در سر دوراهی طرقبه - نغندر واقع شده است و یکی از خوش آب و هوا‌ترین نقاط ییلاقی مشهد به شمار می‌رود.
تاریخ بارگذاری:
1392/9/27 چهارشنبه

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

دره کشوه
عکاس : محمد رضا شاه‌پسند
دره کشوه در 35 کیلومتری مشهد و حدفاصل مسیر چناران-گلمکان واقع شده است.این مکان یکی از زیباترین دره‌ها در فصل پاییز به شمار می‎رود و محصول شاخص این منطقه گردوست.
تاریخ بارگذاری:
1392/9/30 شنبه

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

آیین شستشوی گنبد حرم مطهر رضوی
عکاس : محمد زائرنیا
در آستانه‌ی میلاد با سعادت امام هشتم شیعیان حضرت امام رضا(ع)، طی آیینی گنبد طلای حرم مطهر رضوی شست‌وشو داده می شود.
در طلوع آفتاب پنجمین روز از دهه‌ی کرامت رضوی، آیین سنتی شست‌وشوی گنبد منور رضوی که سالی ۳ نوبت انجام می‌شود، آغاز و دو روز ادامه دارد.(عکس/فیلم)
تاریخ بارگذاری:
1392/11/28 دوشنبه

Amir-Hossein

کاربر ويژه
واقعا دره های هزار مسجد تو شمال مشهد یکی از زیباترین نقاط کوهستانی ایرانه

w5s7dp59fncut7jpjc50.jpg

4wgs872s8qrveoipeym.jpg

سلام محسن عزیز

این عکسها رو از کجا آوردین؟ خیییــــــــلی قشنگه... اصلا باورم نمیشه اینجا مشهد خودمونه!!!:تعجب2:

واقعا ممنون ، خیلی زیباست

شما خودتون رفتین اینورا؟
میشه بگین مسیرش دقیقا کجاست؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن عزیز

این عکسها رو از کجا آوردین؟ خیییــــــــلی قشنگه... اصلا باورم نمیشه اینجا مشهد خودمونه!!!:تعجب2:

واقعا ممنون ، خیلی زیباست

شما خودتون رفتین اینورا؟
میشه بگین مسیرش دقیقا کجاست؟

سلام امیر حسین جان

مسیر دسترسی به این نقاط زیبا از مشهد از طریق کلات نادر هست

اگه علاقمند هستی به دید ن تصاویر بیشتر به این تاپیک هم سر بزن چون من بهار امسال اونجا بودم و کلی عکس گرفتم گذاشتم!

صفحات رو جلو برو تا به عکسهای من هم برسی:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=64498

Amir-Hossein

کاربر ويژه

سلام امیر حسین جان

مسیر دسترسی به این نقاط زیبا از مشهد از طریق کلات نادر هست

اگه علاقمند هستی به دید ن تصاویر بیشتر به این تاپیک هم سر بزن چون من بهار امسال اونجا بودم و کلی عکس گرفتم گذاشتم!

صفحات رو جلو برو تا به عکسهای من هم برسی:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=64498

سلام

ممنون ، لطف کردید امیرمحسن جان

من واقعا عاشق طبیعتم و دوست دارم حداقل طبیعت بکر و زیبای شهر خودم و پیدا کنم و ببینم...

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

گنبد منور حرم مطهر رضوی
عکاس : محسن بخشنده
تاریخ بارگذاری:
1392/12/21 چهارشنبه

rahsazan

کاربر ويژه

بوستان کوهسنگی
عکاس : محمد علی رضائی
این مجموعه با مساحتی در حدود (100 هکتار) درانتهای خیابان کوهسنگی واقع گردیده است و بخش عمده آن را ارتفاعات سنگی تشکیل می‌دهد. بنابر روایات معتبر اسلامی، کوهسنگی همان مکانی است که حضرت رضا(ع) در جریان هجرت تاریخی - سیاسی خود از مدینه به مرو به آن کوه تکیه نمودند و فرمودند:«خداوند به این مکان برکت دهد».
تاریخ بارگذاری:
1392/12/17 شنبه

تعداد بازديد اين صفحه: 28

rahsazan

کاربر ويژه

گنبد و گلدسته حرم منور رضوی

عکاس : محمد جواد مشهدی
تاریخ بارگذاری:
1392/12/17 شنبه

rahsazan

کاربر ويژه
عکسها از news.mashhad.ir