ای دل اندر بند زلفش از پریشانی منال مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش [h=3]حافظ
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 1 #181 ای دل اندر بند زلفش از پریشانی منال مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش [h=3]حافظ
A Aseman-77 New member 2013 , October 3 #182 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد در دام مانده باشد صیاد رفته باشد آخرین ویرایش توسط مدیر: 2013 , October 16
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 5 #183 ای کاش که جای آرمیدن بودی یا این ره دور را رسیدن بودی کاش از پی صد هزار سال از دل خاک چون سبزه امید بر دمیدن بودی "خیام"
ای کاش که جای آرمیدن بودی یا این ره دور را رسیدن بودی کاش از پی صد هزار سال از دل خاک چون سبزه امید بر دمیدن بودی "خیام"
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , October 5 #184 آنهمه شوکت و ناموس شهان آخر کار چند سطریست که برصفحه دفتر گذرد عاقبت جمع شود در دو سه خط از بد و نیک آنچه یک عمر به دارا و سکندر گذرد:گل: حافظ
آنهمه شوکت و ناموس شهان آخر کار چند سطریست که برصفحه دفتر گذرد عاقبت جمع شود در دو سه خط از بد و نیک آنچه یک عمر به دارا و سکندر گذرد:گل: حافظ
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , October 8 #185 ای آرزوی اولین گام ِ رسیدن بر جادههای بیسرانجام ِ رسیدن كار جهان جز بر مدار آرزو نیست با این همه دلهای ناكام ِ رسیدن
ای آرزوی اولین گام ِ رسیدن بر جادههای بیسرانجام ِ رسیدن كار جهان جز بر مدار آرزو نیست با این همه دلهای ناكام ِ رسیدن
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 11 #186 آب طلب نکرده همیشه مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 11 #187 ابر و باران و مـــن و یار سِتاده به وداع من جدا گریه کنان، ابر جدا، یار جدا امیرخسرو دهلوی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 16 #188 امشب ای ماه به درد دل من تسکینی آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 20 #189 ای شـمــع به بـزم امـشــب؛ اشـک از تــو آه از مــن آراسـتــن مـجـلـس گــاه از تـو و گــاه از مــــن...
ای شـمــع به بـزم امـشــب؛ اشـک از تــو آه از مــن آراسـتــن مـجـلـس گــاه از تـو و گــاه از مــــن...
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 22 #190 سعدی: ای که به حسنِ قامتت سرو ندیده ام سهی گر همه دشمنی کنی از همه دوستان بهی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , October 25 #191 از شوکت فرمانروایی ها سرم خالیست من پادشاه کشتگانم کشورم خالی است فاضل نظری
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2014 , April 25 #192 از بس که شکستم و ببستم توبه فریاد همی کند ز دستم توبه دیروز به توبه ای شکستم ساغر امروز به ساغری شکستم توبه :گل:
از بس که شکستم و ببستم توبه فریاد همی کند ز دستم توبه دیروز به توبه ای شکستم ساغر امروز به ساغری شکستم توبه :گل: