منتظر مانده بود وقتی به او رسیدم اشک از چشمانش جاری شد کنار او رفتم گفت : بگو که دوستم داری ؟ به چشمانش نگاه کردم ولی نگفتم که دوستش دارم روز بعد به دیدارش رفتم دستانش را روی قلبش گذاشته بود دستانش را بلند کردم گفت : بگو که دوستم داری ؟ بی اختیار شدم و نگفتم که دوستش دارم . چند روز بعد با 3 گل رز به دیدارش رفتم در بستر بیماری به من گفت : بگو که دوستم داری ؟ اشک در چشمانم حلقه زد و بغض گلویم را گرفت و ...
نتوانستم بگویم دوستت دارم امروز که به دیدارش رفته بودم پارچه ای سفید به رویش انداخته بودند با وحشت پارچه را کنار زدم و فریاد زدم من نمی خواستم بگویم دوستت دارم می خواستم که بفهمی و درک کنی که. . . دوستت دارم:گل:
یادم باشدحرفی نزنمکه به کسی بر بخورد
نگاهی نکنمکه دل کسی بلرزد
راهی نرومکه بیراه باشد
خطی ننویسمکه ازار دهد کسی را یادم باشد کهروز و روز گار خوش است! همه چیز رو براه وبر وفق مراد است!!
[SIZE=-0]اینقدر من را از رفتنت نترسان[/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0]همه ی ما رفتنی هستیم[/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0]قرار نیست همیشه بمانیم[/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0]ماندن کنار هر کسی لیاقت میخواد نه بهانه[/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0]حالا بلند میگم[/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE]
[SIZE=-0]لیاقت ماندن نداشتی[/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0] [/SIZE][SIZE=-0]بهتر که رفتی !!![/SIZE]:گل:
آروم اومدی تو خوابم
آروم اومدی مثل رقصه یه پروانه با نازه سایه گل
بوی عشق تو هوا پیچید
اشک تو رو لب من بوسید
قلب من و همه جا همه جا همه جا برد
خوابی که عشق تو چشمای تو دید
آروم اومدی تو خوابم
آروم اومدی مثل رقصه یه پروانه با نازه سایه گل
آه از این سفر کوتــــــاه
بازم منو تو دوری و آه
میترسن از من و تو من و تو من و تو هی
تو قلب ما نه هوس نه ریا