• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اعلام تخصص

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلام آقا محمد عزیز:گل:
این همه شکسته نفسی .شعر های برادرم یه دنیا می ارزه .برگزاری مراسم مذهبی وآشپزی هیئت که خودش جای خود دیگه فیلم نامه نویسی ونویسندگی و... .من چی بگم که هیچ هنری ندارم .من که به نوبه خودم به وجود شما افتخار می کنم .موفقتر از همیشه باشی .

سلام فائزه خانم خواهر مهربان و بزرگوار من اینها همش لطف شما رو میرسونه هرکسی برای خودش هنرهایی داره فقط کافیه اونارو بگرده و تو خودش پیدا کنه
مطمئنم شماهم دست کمی از من حقیر و امثال من ندارید

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
طراح و برنامه نویس وب

HTML
CSS
JAVA SCRIPT
JQUERY

ASP.NET
#C
SQL SERVER
AJAX

NETWORK SIMULATE WITH PACKET TRACER

AVR Programing

سیاوش عشق

کاربر ويژه
درود و وقت همگی بخیر
ریاضی خوندم، کامپیوتر درس میدم و عاشق شعر و ادبیات هستم.
فعلا سه تا دفتر شعر دارم که اگه خدا کمک کنه به زودی منتشر میشه.
...
فتوشاپ و ساخت تصاویر سه بعدی رو می تونم خوب انجام بدم.
اما اگه در زمینه ی سایت بخواید، مشاوره در مورد محتوا و سیاست سایت رو خوب بلدم:گل:

زینب

کاربر ويژه
ونم براتون بگه ریاضیم توپ توپه
داستان هم می نویسم .بعدمشاعره ام بلدم و
توی انشا نوشتن واقعا خوبم بعد دیگه.........
کلا توی همه چیز سرم میشه

ALI 58

کاربر ويژه
سلام , اميدوارم تخصص من بدردتون بخوره.
من مهندس مکانیکم , شغلم بازرسی فنیه در زمینه های زیر تخصص دارم:
بازرسی تجهیزات مکانیکی _بازرسی جوش _ بازرسی آسانسور _بازرسی جرثقیل و طراحی و نقشه کشی قطعات
مکانیکی و تاسیسات ساختمانی

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام , اميدوارم تخصص من بدردتون بخوره.
من مهندس مکانیکم , شغلم بازرسی فنیه در زمینه زیر تخصص دارم:
بازرسی تجهیزات مکانیکی _بازرسی جوش _ بازرسی آسانسور _بازرسی جرثقیل و طراحی و نقشه کشی قطعات
مکانیکی و تاسیسات ساختمانی

علی عزیز یکی از بهترین کمک هایی که می تونی به انجمن و دوستای خودت داشته باشی، قراردادن کتاب هایی در این زمینه توی بخش کتابخانه مون هست.
و دیگه اینکه اگر فرصت و انگیزه ش باشه می شه تاپیک های مفیدی رو در این حیطه ارائه بدی. ممنون و خوشحالیم:شاد::گل:

Mr. DB

New member
خوب! بعد از معرفی تخصص:
سخت افزار ( عیب یابی و تعمیر)
برنامه نویس( C# , VB6,VB.NET)
درحال حاضر هم مشغول مطالعه و یادگیری اراکل
شبکه و راه اندازی لینک هم تخصص دارم
پشتیبان نرم افزار شرکت علم و صنعت
خرید و فروش قطعات سخت افزاری
فروش سرور
درکل اکثر کارایی که مربوط که کامپیوتر باشه...

----
دیزاین داخلی و گرافیتی
آشپزی! ( ذاتی بوده!! طوری که حتی غذاهایی که تاحالا نخودم رو هم درست می کنم!! :دی)
سوالی در حیطه کاری من بود بپرسید، خوشحال میشم کمک کنم:گل:

آخرین ویرایش:

mahdad_mtp

کاربر ويژه
من در زمینه مهندسی برق قدرت ، شبکه های انتقال و توزیع و انواع نیروگاه و پستهای فشار قوی و ضعیف و رله ها و ترانسفورماتورها و ژنراتورها و موتورهای الکتریکی و ..... و همچنین رشته مهندسی مکاترونیک و رباتیک و انرژی های نو مخصوصا انرژی بادی و توربینهای بادی سررشته ای دارم.
خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

msmsoft

کاربر ويژه
تخصص : گیر دادن و اذیت کردن این و اونتخصصم رو هم از دانشگاه اکسفورد گرفتمفعلا در زمینه دیگری تخصص ندارم البته دارم در زمینه به هم ریختن انجمن فعالیت میکنم ولی خوب متخصص نشدماگه کسی خواست اذیتش کنم و کمی بهش گیر بدم اگه بتونم در خدمتم

farajoon

کاربر ويژه
در این تایپیک عزیزان تخصصهای خود را بنویسند

این مسئله باعث می شود اگر عزیزی نیاز به کمک فکری و کاری داشته باشد بتواند مستقیم با آن فرد در تماس باشد

:گل:

سلام.

تخصص من كارچاق كنيه!!!!
اگه در يكي از زمينه هاي زير كمك خواستين، دريغ نكنين:
1- Sci. Fic
2- تحقيق بازار
3- شهرسازي
4- زبان
5- ترخيص كالا از كليه گمرك هاي كشور
6- مشاور تحصيلي
7- برنامه ريزي موفقيت
8- مديريت در موفقيت مالي
9- روانشناسي موفقيت
10- مشاور در خلاقيت
11- تبليغات محيطي
12- عكاس
12+1- نويسنده
14- سرمايه گذار
15- برنامه ريز گردشگري (يك، دو و چند روزه فقط در داخل ايران)
16- بازم بگم؟!!!!! بذار كمي فك كنم..... وقتي يادم اومد، امكان لينك شما با تخصص هاي مختلف را در مواقع نياز، در ادامه مي نويسم.

راستي تا يادم نرفته، اين سئوال و اين پست خيلي خوبه. پيشنهاد مي كنم هم تخصص خودتون، و هم تخصص هاي دم دستتون رو معرفي كنين. اينجوري طيف امكانات همگيمون حداقل بطور تئوريك و در گام اول كه شناسايي قابليت ها است، بيشتر مي شه. در ضمن تا يادم نرفته تخصص مهم ديگه ام رو بگم:
17- طراح و تنظيم كننده انواع بانك هاي اطلاعاتي.
18- ايده پرداز.
اين دو تاي اخري رو واقعا كار و تخصصيه كه روي اونا مدعي هستم.

آخرین ویرایش:

Gilss

کاربر ويژه
نیاز نیست حتما کتابتو چاپ کنی تا اون وقت تازه اسم خودتو بذاری نویسنده پپپپپپپپپپپپپپپپپس من از همین حالا هم یه نویسنده هستم.رمان می نویسم و همین طورم داستان کوتاه.طراحی هم می کنم؛طراحی چهره.:احترام:

ثمره

کاربر ويژه
من تخصصم تو تصحیح متون ادبی اعم از شعر و نثر هست.
از خیاطی کم و بیش سر در میارم
تو معرفی کتاب در زمینه های ادبی و رمان هم می تونم کمک کنم:احترام:

parisa

متخصص بخش
سلام
فعلا که تخصصی ندارم ولی توفیزیک ونانو ایشالله تخصص میگیرم البته چند سال دیگه :نیش:

در این تایپیک عزیزان تخصصهای خود را بنویسند

این مسئله باعث می شود اگر عزیزی نیاز به کمک فکری و کاری داشته باشد بتواند مستقیم با آن فرد در تماس باشد

:گل:

سلام ...

تخصص که ان شا به حساب بیات ...

در زمینه تاریخ ایران و جهان - گردشگری و مدیریت جهانگردی - باستان شناسی - علوم اجتماعی -

رشته اصلی - باستان شناسی

کار اصلی - موزه دار - راهنمای گردشگری - مرمت ابنیه تاریخی - تدریس همین دروس در دانشگاه ....

در ضمن اینو میگم عاشق رشته خودم هستم مطالعات خلیج فارس رو همیشه دوست داشتم و دنبال کردم ....واقعا با علاقه تا به الان برای رشته خودم وقت گذاشتم ...

مقابل شما مهندسان عزیز و گرامی شاید نشه بگم تخصص:خجالت2:

negine shiraz

کاربر ويژه
سلام
من یک تازه واردم
در تایپ تخصصی و تبلیغات مهارت دارم ...
درادبیات و نقاشی و نوازندگی دستی بر آتش دارم ...

بالا