• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اعلام تخصص

samin

کاربر ويژه
سلام

کارشناس مامایی هستم

و در این زمینه مشاوره میکنم در مورد نوزادان و تا حدودی داروها هم میتونم کمک کنم :نیش:

پانته آ

متخصص بخش
منم توی کارهای هنری وصنایع دستی ای کارهای بلدم هرکسی دوست داشت روباندوزی و گلسازی و............ یاد بگیره فقط لب تر کنه در خدمتم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
تخصصم در گیر دادن و پیچوندنه

عجب تخصصی الکی نیست میگن هنر نزد ایرانیاست و بس هااا:احترام:.

منم تخصص فتو شاپ-صنایع دستی محلی مون مث خشک کردن ماهی و رنگ زدن صدف و اینا..کلا کار با خیلی نرم افزار ها بلدم-وبلاگ نویس قدیمیم.
اصلا ترکوندم تو تخصص:زبون:

زهره.ش

کاربر ويژه
سلام تخض من در اجرای گریم وشنیون عروسه درواقع من مدرس رشته های گریم وشنیون وناخن در آموزشگاه هستم اگر عروس داشتین من در خدمتم:زبون::گل:و

lea44

New member
سلام. معلم هستم. مهارت اصلیم مشاوره تحصیلی و کنکور هستش:گل:. دوستان سوالی باشه در خدمتم.:گل: دوستون دارم

asghar1391

کاربر ويژه
سلام تخصص من هم درراستای مخابرات نصب وراهاندازی سیستمهای مخابراتی ودستگاه های سانترال می باشد

abasi_mahmood

New member
سلام
محمود هستم 27 ساله
کمی اهل مطالعه, موسیغی سنتی و دوست دارم(خصوصا بی کلام ویلون )
برق خوندم ولی کارم بیشتر با اهن و ساخت گیربکسهای مختلف و ماشین کاری فلزات و فروش ماشین ابزار و کار های من دراوردی گره خورد
چندتا طرح به عنوان اختراع ثبت کردم(فکر کنم منشاش از تنبلیم بوده نه ازهوش سرشار چون همیشه دنبال راحت تر انجام دادن کارام هستم)
نمیدونم چه طوری میتونم کمکتون کنم ولی اگه دنبال راه حلی برای انجام دادن کار خاصی هستید و در زمینه ساختن چیزی به مشکل خوردید برام maill بزنید.امیدوارم کاری از دستم بر بیاد
abasi_mahmood@yahoo.com

Sky girl

کاربر ويژه
من تخصصم سرکار گذاشتنه ملته در این مورد بامشکلی برخوردید به من مراجعه کنید:شاد2:

ata.ahvaz

کاربر ويژه
سلام .
من رشتم نرم افزار کامپیوتر هست ..
نویسنده چند تا سایت خودرویی و دانلود نرم افزار + مدیر یه سایت خودرویی ( سایت مال خودم هست ) + پشتیبان سایت فارس آرنیس هستم .
راه اندازی وبسایت هم انجام میدم .
فتوشاپ هم در حد متوسط بلدم .
اگر کسی در مورد راه اندازی سایت و... مشکلی داشت , من در خدمتم.

بالا