[FONT="B Koodak Bold"] آفرین به نوآوریییییی:شاد2: مرسی. میذاریمش در گلدان قلبمان بانو:8:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , November 9 #81 آفرین به نوآوریییییی:شاد2: مرسی. میذاریمش در گلدان قلبمان بانو:8:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , November 9 #83 به نرگس کوچولوی مهربون و خوش قلبم که از انجمن دور مونده... :بغل::بغل::بغل:دلش همیشه با شماست و خودش فعلا نمی تونه باشه:64:
به نرگس کوچولوی مهربون و خوش قلبم که از انجمن دور مونده... :بغل::بغل::بغل:دلش همیشه با شماست و خودش فعلا نمی تونه باشه:64:
H hieva کاربر ويژه 2012 , November 12 #88 به عشقم که ناراحته.الان..:دل شکسته::دل شکسته::دل شکسته::خجالت:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , November 29 #89 آسمان دریایی گفت: به نرگس کوچولوی مهربون و خوش قلبم که از انجمن دور مونده... :بغل::بغل::بغل:دلش همیشه با شماست و خودش فعلا نمی تونه باشه:64: کلیک کنید تا باز شود... واااااااااااااااااااااااای ممنون آبجی خوبممممم :بغل: خیلی دوست دارممممم:14:
آسمان دریایی گفت: به نرگس کوچولوی مهربون و خوش قلبم که از انجمن دور مونده... :بغل::بغل::بغل:دلش همیشه با شماست و خودش فعلا نمی تونه باشه:64: کلیک کنید تا باز شود... واااااااااااااااااااااااای ممنون آبجی خوبممممم :بغل: خیلی دوست دارممممم:14:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , November 29 #90 fatemeh گفت: به نرگسی کلیک کنید تا باز شود... ممنون فاطمه مهربوووووونم :14::بغل:
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , November 29 #91 به kamrang(بارون عزیز) که سر حال و قبراق شه:گل:
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , November 29 #97 خیلیا اسم نمیبرم چون تو دلمن نه سر زبونم
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , November 29 #99 به همه ی گل های انجمن :گل: باوجودی که از خیلی هاشون ناراحت و دلخورم...:65: ولی من بازم دوستون دارم :آه: :34:
به همه ی گل های انجمن :گل: باوجودی که از خیلی هاشون ناراحت و دلخورم...:65: ولی من بازم دوستون دارم :آه: :34: