• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگر به من اعتماد دارید شرکت کنید

rahnama

پدر ایران انجمن
من خودم را دوست دارم و به خود افتخار می کنم.

تکرار - تکرار - تکرار

rahnama

پدر ایران انجمن
تا ذهن آماده قبول موفقیت نباشد رسیدن به اهداف ممکن نیست.

ما با نوشتن مطالب این تایپیک ذهن را آماده میکنیم
ذهن خیلی زود گول میخورد. از یک بچه هم زودتر گول میخورد.از اعجاز کار ذهن اینست که وقتی برنامه ای را باور کرد سریعا آنرا در دسترس قرار می دهد.(کار شگفت خدا)

rahnama

پدر ایران انجمن
صحبت شد که برای تغییر نگرش , استفاده از جملات تاکیدی فوق العاده تاثیر گذار است . در مورد اعتماد بنفس صحبت شد. دیواره های ذهنی مطرح گردید و تجسم.البته بطور پراکنده.
بیشتر نظر این بود که ذهن را آماده برای پذیرش این موارد آماده کنیم.

عزیزان توجه فرمائید:خیلی در خواندن این مطلب وسواس بخرج دهید.
بیشترین کتابهای تفکر مثیت و روانشناسی نوین را مطالعه کردم تا جائیکه اگر کتاب دیگری می دیدم حس میکردم اقتباس از کتاب اولی است. تا جائی پیش رفتم که حس میکردم این کتابها را من نوشته ام.
تئوری را می خواندم و عملی تکرار میکردم. چشمم را می بستم . در ذهنم تکرار میکردم. با صدای بلند تکرار می کردم.نقاشی اهدافم را می کشیدم , دور و بر را نصیحت می کردم .
می نوشتم و برای خانواده تعریف میکردم. خدایا چه اداهائی در می آوردم من. بعضی وقتها خودم از کار خودم خنده ام می گرفت چه رسد به اطرافیان که گیر من 50 ساله افتاده بودند.خیلی ایمان داشتم.
خیلی باور داشتم که به اهدافم می رسم. همسرم می گفت : بالاخره چی می شود؟
جواب می دادم: خانم دیدی شیر می جوشد و می جوشد و یکباره سر ریز می شود . کارهای من همین بود. خانمم بعضی وقتها می گفت : هوشنگ کی این شیر می جوشد و سر ریز می شود؟
می خندید و من هم می خندیدم. او می خندید چون باور نداشت و من می خندیدم چون باور داشتم.وقتی شیر جوشید و سر ریز شد همه خنده هایشان تبدیل به نگاهی شد که من خیلی دوست داشتم.
خنده ها می دانید به چی تبدیل شد؟
جهان آگهی : آقا اجازه ما بگیم؟.
استاد: خیر بشین , گوش بده تا از کلاس ترا بیرون نیانداختم.
جهان آگهی: آقا اجازه؟ ببخشید . چشم.
به نگاهی به یک قهرمان.
خدایا چقدر لذت بخش است مرد در منزل به دید قهرمان نگریسته شود.
این مطالب ر ا نوشتم تا باور کنید می شود.ولی زمان نیاز است. من هم خیلی عجول بودم .همه اش میگفتم: کی . آخر کی؟
بقیه قضایا را قبلا تعریف کرده ام.
این مطلب را نوشتم که شما عزیزان باور کنید می شود ولی زمان لازم دارد.تمرینات را با جان و دل انجام دهید. این مطالب حاصل مطالعه و تحقیق , چندین جلد کتابهائی که شما مطالعه فرمود اید.
البته خیلی بیشتر.به حدی تمرین کرده بودم که هر کتابی را می دیدم می دانستتم در مورد چه موضوعی نوشته و چه مسائلی را می خواهد عنوان کند.
تمام این نوشته ها برای باور شما است .همین.
پس این تایپیک را با جان و دل پاس بدارید و مطالبش را مطالعه و به تمرینات آن ادامه دهید.

rahnama

پدر ایران انجمن
تکرار - تکرار - تکرار - تکرار
سعی میکنیم لابلای مطالب تمریناتی را انجام دهیم .با این حرکت نتیجه خوبی خواهیم گرفت.
جملاتی را که در یک پست قرارداده می شود را با چشمانی بسته و تمرکز بر روی کلمات انجام دهید و حالتهائی کلمات جمله را حس کنید.

rahnama

پدر ایران انجمن
در این مدت چنان اعتماد بنفسی پیدا کردم که حاضرم در جمع چند صد هزار نفری سخنرانی کنم.
جمله زیر اضافه شود:
روز بروز اعتماد بنفس من زیادتر و زیادتر می شود.

شد 10 جمله.

1- من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
2- من سزاوار بهترین ها هستم.
3- از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شوم.
4- من خودم را دوست دارم و به خود افتخار می کنم.
5- هر چه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی می کنم.
6- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم.
8- من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.
9- تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.
10- روز بروز اعتماد بنفس من زیادتر و زیادتر می شود.

rahnama

پدر ایران انجمن
این جملات در شروع بهتر است:
1- با چشمانی بسته تکرار شود.
2- تمرکز کامل بر روی کلمات داشته باشید.
3- قدرت تجسم خود را برای حس کلمات قوی تر کنید.
4- در زمان تکرار ایمان و باور داشته باشید که به واقعیت تبدیل می شود.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
وقتی این جملات رو تکرار و تجسم میکنم،یه نیروی خیلی بزرگی توو من شکل میگیره:شاد2::13:.یه چیزی شبیه جرقه :8:و یه حس لذت زیبا :شاد:سراسر وجودم رو پر میکنه...:80::14:

ممنونم از اینکه انقدر برامون وقت میذارید باباهوشنگ گلم
:گل::احترام:...

rahnama

پدر ایران انجمن
این جملات در شروع بهتر است:
1- با چشمانی بسته تکرار شود.
2- تمرکز کامل بر روی کلمات داشته باشید.
3- قدرت تجسم خود را برای حس کلمات قوی تر کنید.
4- در زمان تکرار ایمان و باور داشته باشید که به واقعیت تبدیل می شود.

rahnama

پدر ایران انجمن
روز بروز اعتماد بنفس من زیادتر و زیادتر می شود.

تمرکز ذهنی - تکرار - تجسم

rahnama

پدر ایران انجمن
در اینجا بحث اصلی ما راجع به هدف شروع می شود و با پایان آن و تمرینات قبلی و پیگیری مدام در مدت یکماه تا سه ماه تحول عظیمی را در زندگی خود احساس خواهید کرد.

1- هدف چيست و داشتن آن چه ضرورتي دارد؟
2- يك هدف چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟
3- هدف بايد مادی باشد و با معنوي؟
4- چگونه مي‌توان هدفي را انتخاب كرد؟
5- بعد از آن‌كه هدف خود را انتخاب كرديم، در ارتباط با آن لازم است چه كاري انجام دهيم؟
6- چرا باید هدف مکتوب باشد؟
7- مسئله مهم اینکه چگونه اهدافمان را بنویسیم؟

برای ادامه این بحث جوابهای خود را با توجه به مطالعاتی که داشته اید یاد داشت کرده و ذهن خود را برای پذیرش ادامه بحث آماده کنید.

rahnama

پدر ایران انجمن
هر کدام از جمله ها را که به دلتان نشست انتخاب کنید.
1- روز بروز اعتماد بنفس من زیادتر و زیادتر می شود.
2- روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.

rahnama

پدر ایران انجمن
Etemad.gif

rahnama

پدر ایران انجمن
1- هدف چيست و داشتن آن چه ضرورتي دارد؟

هدف یعنی نوشتن برنامه هائی برای رسیدن به آنچه ایده آل ماست .هدف یعنی تغییر وضعیت موجود.کجا هستیم و به کجا می خواهیم برسیم.
ضرورت نوشتن هدف این است که :
1- انگیزه ما را در زندگی بیشتر میکند.
2- مسیر رسیدن به زندگی ایده ال ما را شیرینتر میکند.

rahnama

پدر ایران انجمن
سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.

تمرکز ذهنی - تکرار - تجسم

rahnama

پدر ایران انجمن
در مورد هدف سعی میکنیم مورد به مورد بنویسیم.لابلای نوشتن مطلب هدف , جملات تاکیدی را قرار می دهیم برای تمرین بیشتر.
مزیت این روش اینست که مانند کتاب نیست که موضوع خوانده شده و سریال ادامه پیدا کند.
ما باید مدت زیادی را برای باز آموزی (کارمن بازآموزی است چون شما خود از اساتید هستید.) شما در نظر بگیریم.

سعی میکنم مطالب را از هم جدا کنیم با هم تلفیق کنیم و در نهایت به ذهن بقبولانیم این جملات را در خود ضبط کند.
پس از اتمام مجددا نتیجه گیری کلی کرده و دو دستی تحویل ذهن می دهیم و رهایش میکنیم.
واقعا رهایش میکنیم و منتظر نتیجه اعجاب آورش خواهیم شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
2- يك هدف چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟

1- هدف باید مکتوب باشد.
2- باید کاملا روشن و واضح باشد.
3- هدف باید منطقی باشد.

بالا