• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگه اقایون عروس بشن چه شکلی میشن؟فقط بخند

mina67

کاربر ويژه
اقا محمد با یه قسمتی از حرفاتون موافق هستم اون قسمت که میگید بعضی ها واقعا خوشکل نیستن ولی با ارایش خوشکل میشن این درست ولی ارایش هم باید به یه نفر بیاد مثلا یه عده با ارایش کردن تازه زشت تر میشن این از اتین
دوم اینکه اقایون چون استخوان بندی درشتی دارن و در واقع بدن ظریفی ندارن و همچنین چهره ظریفی ندارن حالا ارایش هم کنند زیاد بهشون نمیاد و به قشنگی خانومها نمیشن:نیش:

محمد

کاربر ويژه
اقا محمد با یه قسمتی از حرفاتون موافق هستم اون قسمت که میگید بعضی ها واقعا خوشکل نیستن ولی با ارایش خوشکل میشن این درست ولی ارایش هم باید به یه نفر بیاد مثلا یه عده با ارایش کردن تازه زشت تر میشن این از اتین
دوم اینکه اقایون چون استخوان بندی درشتی دارن و در واقع بدن ظریفی ندارن و همچنین چهره ظریفی ندارن حالا ارایش هم کنند زیاد بهشون نمیاد و به قشنگی خانومها نمیشن:نیش:

خوب یه مدل ارایش به اون یکی نمیاد ؟؟مشکلی نداره یه مدل دیگه هست که بهش بیاد

مطمئن باش روش های ارایش و بخصوص سایه زنی رو طوری برای مرد ها انجام میدن که بهتر از هر خانومی باشه

چون تو جامعه ما زیاد ارایش مرد ها مطرح نشده به نظر همه بهشون نمیاد ولی در جوامع دیگه بخصوص این مانکن ها طوری ارایش میکنن که بهتر از هر خانوم میشن

پس نتیجه :ارایش سبک های مختلفی دارد و هر مدل به هر نفر می اید

mina67

کاربر ويژه
خیر جناب محمد تازه این پسرها میان خودشون را خوشکل کنند از ریخت و قیافه میندازن درسته ارایش سبک های مختلفی داره ولی ارایشی که مخصوص خانومها هست به هیچ عنوان به اقایون نمیاد چون ارایش مخصوص اقایون فرق میکنه:نیش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس

تاپيک به بخش عکس های طنز و سرگرمي منتقل شد ، لطفا در انتخاب مکان مناسب دقت کنيد

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
باشه میخوای امتحان کنید؟؟

شما یه دختری که میخواد عروسی کنه بگید بهش ارایش نکنه و موهای صورتشو نگیره و ابروهاشو تمیز نکنه بعد لباس عروس بپوشه ببین کدوم دختری اینو قبول میکنه

میخوام بدونی که ارایش خیلی از خانوم هارو قشنگ میکنه چهره واقعیشون به این قشنگی ها که میگید نیست

حالا اگر این اقایون صورتشون رو صاف میکردن و یکم بتونه کاری میکردند که قیافشون خیلی خوب میشد

ولی در هرصورت هرچی شما بگید درسته دیگه اینا نظرم بنده بوده

:1:

حالا شما که این رو می گید آیا به این حرفتون ایمان دارید؟:تعجب:

یعنی دخترها اونقده زشتند که فقط با آرایش زیبا دیده می شوند؟
:تعجب:

محمد

کاربر ويژه
حالا شما که این رو می گید آیا به این حرفتون ایمان دارید؟:تعجب:

یعنی دخترها اونقده زشتند که فقط با آرایش زیبا دیده می شوند؟
:تعجب:

بله ایمان دارم

زیبایی باید در ذات انسان باشه نه اینکه با ارایش کردن بهش برسن

حالا هر کسی ارایش کنه.............

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
بله ایمان دارم

زیبایی باید در ذات انسان باشه نه اینکه با ارایش کردن بهش برسن

حالا هر کسی ارایش کنه.............

بله اقا محمد عزیز درسته زیبایی بایستی تو ذات ادم باشه ولی شما نباید کلی بگین یعنی همه را جمع بستید دوست عزیز!!!!
:گل:
و اینم قبول دارم چون به عینه می بینم که خیلی ها ( نه همه !!!!) با آرایش خودشون رو زیبا می کنند .

خب تو این جمع بستن شما دوست ندارم باشم
:خنده2:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
یا خدااااااااااااااااااااااااااااااااا:تعجب2:

خداروشکر که مردا لباس عروس نمیپوشن:سوت:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
آخه این چه تاپیکیه گیریم یکی لباسش عین اینا بود خب از زندگی سیر میشه

شاخه نبات

کاربر ويژه
کاشکی حداقل ریش سیبیلا رو میزدن!!!وای وای!میترسم کابوس ببینم!
ببخشید با دیدن این تاپیک نماز وحشت بر من واجبه یانه؟

بالا