هم تیمیه دیگه چی کار کنیم
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , April 2 #22 نمی دونم ایشون چند بار منو نجات نداده. ولی شاید رحم کنم.
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 5 #26 baroon8560 گفت: نه بابا . کلانتری بازی میشه کلیک کنید تا باز شود... یه بار دیگه زیرش می گیرم و فرار می کنم تا کلانتری بازی نشه:غش2:
baroon8560 گفت: نه بابا . کلانتری بازی میشه کلیک کنید تا باز شود... یه بار دیگه زیرش می گیرم و فرار می کنم تا کلانتری بازی نشه:غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , April 5 #27 مممممممممن؟؟؟خب اگه گواهینامه داشته باشم آره...:غش2::غش2: اگه نداشته باشم و ببینم زنده نمی مونن فرار:گریه::گریه:........چون خودمم زنده نمی مونم:ترس: جوون خوبی بوددددددددددد:غش2:
مممممممممن؟؟؟خب اگه گواهینامه داشته باشم آره...:غش2::غش2: اگه نداشته باشم و ببینم زنده نمی مونن فرار:گریه::گریه:........چون خودمم زنده نمی مونم:ترس: جوون خوبی بوددددددددددد:غش2:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , April 6 #28 اگه زدمش دوباره بر میگردم لهش میکنم تا پلیس اومد فرار میکنم
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 6 #29 اگه با لاستیک بهش بزنم بر میگردم لاستیکامو می کشم:غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , April 6 #31 احمد خان دلتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:گریه::گریه::گریه: من نجات میدم.................شیما جون بیا برسونمت بیمارستان :نیش:
احمد خان دلتون میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:گریه::گریه::گریه: من نجات میدم.................شیما جون بیا برسونمت بیمارستان :نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , April 6 #32 قربون معرفتت جیگر ماشینم ایشالا پنچر بشه اگه بخواد تو رو زیر بگیره. :دوست:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , April 6 #34 من رانندگيم حرف نداره.زير نميگيرم هيچ كسو.اما اگه خودش عمدا" خودشو بندازه زير ماشينم ميبرمش بيمارستان
من رانندگيم حرف نداره.زير نميگيرم هيچ كسو.اما اگه خودش عمدا" خودشو بندازه زير ماشينم ميبرمش بيمارستان
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , April 6 #35 من که شده میرم تو جدول ولی زیرش نمیکنم...........اگه زبونم لال همچین اتفاقی افتاد سریع میبرمش بیمارستان
من که شده میرم تو جدول ولی زیرش نمیکنم...........اگه زبونم لال همچین اتفاقی افتاد سریع میبرمش بیمارستان
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 6 #38 همه که زنده موندن امروز !!!! نه واسه تنوّع من نجاتش نمیدم:غش2:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , April 6 #39 ماشینم بنزین تموم کرد انقدر رفتم تا بیمارستان باید وایسی تا آورژانس بیاد بارون آخرین ویرایش: 2011 , April 6
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , April 6 #40 می گم چهار تا آمبولانس اضافی بیاد. بچه ها 1000 پسته شدم