ای وایییییییییی چیکار کردم:48: وای شیما الان میبرمت بیمارستان...دیگه شرمنده ببخشید:ناراحت:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , April 25 #61 ای وایییییییییی چیکار کردم:48: وای شیما الان میبرمت بیمارستان...دیگه شرمنده ببخشید:ناراحت:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 25 #62 2 - 3 بار با ماشینم از روش رد میشم :خیلی خیلی بدجنس::سوت:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , April 25 #63 بچه بد :قهر: :نیش: اما من نجاتش میدم زودی میبرمش بیمارستان تا خدایی نکرده چیزیش نشه:گریه: :نه:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , April 26 #66 حس انسانیتم بهم میگه که باید نجاتش بدم :نیش: بله نجاتش میدم آخرین ویرایش: 2011 , April 26
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 27 #71 اینجا همه دارن همو نجات میدن که. واسه تنوّع میذارم تو حال خودت بمونی . :غش2:
M mahla متخصص بخش روانشناسی 2011 , April 27 #72 معلومه که نجاتش میدم !!!!!!!!!! از انسان بزرگواری مثل من بعید اینکارو نکنم!!!!!!!!!:خونسرد::خونسرد::خونسرد:
معلومه که نجاتش میدم !!!!!!!!!! از انسان بزرگواری مثل من بعید اینکارو نکنم!!!!!!!!!:خونسرد::خونسرد::خونسرد:
M mahla متخصص بخش روانشناسی 2011 , April 28 #74 لطف می کنی احمد جان :تعجب::تعجب::تعجب: طفلی من مظلوم گیر اوردین؟؟؟؟؟؟
A alik متخصص بخش 2011 , April 28 #75 دوست دارم نجاتت بدم ولی اگه نجات بدم فاتحه خودم خوندس آخه گواهی نامه ندارم :نیش: پس در میرم
H hamedo کاربر ويژه 2011 , April 28 #76 از اونجایی که خیلی نامردم یه اگه خلوت باشه از ماشین پیاده میشم و مطمئن میشم که زنده نباشی اگه هم باشی خلاصت میکنم
از اونجایی که خیلی نامردم یه اگه خلوت باشه از ماشین پیاده میشم و مطمئن میشم که زنده نباشی اگه هم باشی خلاصت میکنم
A alik متخصص بخش 2011 , April 30 #79 تا بیمارستان میرسونمت و به خانوادت خبر میدم بعد خودم میپیچم :شاد: