آمبولانس نیومد میزارمت سر شونم میبرمت امین
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , April 7 #44 خوردی به ماشینم موتورش از کار افتاد :دل شکسته: ببرم تعمیرگاه درست شد میام دنبالت میبرمت نری جایی ها نباید تکون بخوری خطرناکه. :تعجب:
خوردی به ماشینم موتورش از کار افتاد :دل شکسته: ببرم تعمیرگاه درست شد میام دنبالت میبرمت نری جایی ها نباید تکون بخوری خطرناکه. :تعجب:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , April 9 #48 تبريك با تاخير amininho گفت: می گم چهار تا آمبولانس اضافی بیاد. بچه ها 1000 پسته شدم کلیک کنید تا باز شود... 1000 پسته شدنت مبارك.ايشالله پست 10000 ام.
تبريك با تاخير amininho گفت: می گم چهار تا آمبولانس اضافی بیاد. بچه ها 1000 پسته شدم کلیک کنید تا باز شود... 1000 پسته شدنت مبارك.ايشالله پست 10000 ام.
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , April 10 #51 باز شما اومدی جلو ماشین ممممممممممممن؟؟؟ نجات نمیدم بابا....با پای خودش اومده با پای خودشم میررررررره:نیش:
باز شما اومدی جلو ماشین ممممممممممممن؟؟؟ نجات نمیدم بابا....با پای خودش اومده با پای خودشم میررررررره:نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , April 11 #53 از اونجایی که مطمئن نیستم اگه به بیمارستان برسونمش خانوادش رضایت می دن یا نه یه ماشین میگیرم براش خودش بره. شکایت کنن میوفتم زندان پول دیه که ندارم قصاص میشم :دل شکسته:
از اونجایی که مطمئن نیستم اگه به بیمارستان برسونمش خانوادش رضایت می دن یا نه یه ماشین میگیرم براش خودش بره. شکایت کنن میوفتم زندان پول دیه که ندارم قصاص میشم :دل شکسته:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , April 11 #54 نجاااااتش میدم.........پای کاری که کردم وامیستم:نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , April 25 #58 چون عکس منو گذاشته رو آواتارش شک نکنید نجاتش میدم. :دوست: