دعا میکنم خدا از سر تقصیراتش بگذره:سوت:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 3 #584 :تعجب: یکی از بدترین نوع مردن ها خفه شدن تو آبه بزار نجاتت بدم بعدش یه راه دیگه واسه مردن پیدا کن :نیش:
:تعجب: یکی از بدترین نوع مردن ها خفه شدن تو آبه بزار نجاتت بدم بعدش یه راه دیگه واسه مردن پیدا کن :نیش:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , April 3 #586 :خنده2:خدا نکنه من بمیرم حالا دیگه میخوای بعدا روش پیدا کنی سرتو زیر آب میکنم ها ها در حال غرق شدنم میشینم نگا میکنم چطور غرق میشی
:خنده2:خدا نکنه من بمیرم حالا دیگه میخوای بعدا روش پیدا کنی سرتو زیر آب میکنم ها ها در حال غرق شدنم میشینم نگا میکنم چطور غرق میشی
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 3 #587 :تعجب: ما که نفهمیدیم میخوای زنده باشی یا مرده ولی خبری نیست دوباره نجاتت میدم :61:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , April 3 #588 از همکاری و جان فشانی شما صمیمانه تقدیر و تشکر مینماییم با تشکر مدیریت پاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک
از همکاری و جان فشانی شما صمیمانه تقدیر و تشکر مینماییم با تشکر مدیریت پاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , April 3 #590 نگاش می کنم آخه تا حالا ندیدم آدم در حال غرق شدن تعجب کنه:تعجب2:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 3 #591 اصن راه نداره بزارم غرق شه، واستا اومدم :فرار::فرار:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , April 11 #593 جیغ میزنم همه رو صدا میکنم میگم کمکککککککککککککک چون من از آب دریا می ترسم:خجالت2:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 11 #594 نترس دارم میاااااااام :فرار::فرار::فرار::نیش:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , April 12 #596 از اون جایی که تا حالا ندیدم کسی غرق بشه خوب دقت میکنم ببینم طی چه مراحلی غرق میشه:خنده2:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 13 #598 تو فیلم جنگی ؟؟!!! پس منم مثه !!! فیلمای ترسناک نجاتت میدم :غش2::غش2:
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , April 14 #599 وااای نه من نجاتش میدم آخه خیلی مهربونه منو نجات داد:دوست: