همون بهتر که غرق بشه :قهر:
M majnooneleyli کاربر ويژه 2012 , April 16 #645 miraftam manam to daryabahash hamdardi mikardam akhe manam shena balad nistam:خنده2:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 16 #646 مجنون لیلیه دیگه................ این جور مجنون ها رو باید به حال خودشون رها کرد و مزاحم خلوتشون نشد:سوت::نیش:
مجنون لیلیه دیگه................ این جور مجنون ها رو باید به حال خودشون رها کرد و مزاحم خلوتشون نشد:سوت::نیش:
ش شقایق کا کاربر ويژه 2012 , April 16 #647 ولی من به کسی قول نمی دم چون خیلی خودم دوس دارم اگه خودم غرق شم شرمنده خودم می شم:بدجنس::بدجنس:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , April 17 #648 میشینم گریه میکنم هی صداش میکنم شقاااااااااااااااااااااااااااااااایقم:گریه::داغ:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , April 17 #650 اینقدر جیغ نزن صدات میگیره نمیتونی کمک بیاری صبر کن برم کمک بیارم فعلا اینو داشته باش:60:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 17 #651 چه سر و صدایی راه انداختین :نیش: واستین اومدم :فرار::فرار:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2012 , April 17 #652 بلی اقا داوود گل باشه خودم نجاتش میدمممممممم اومدم بیامممممممم:فرار:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 17 #653 وای وای... مرسی مرسی.. کاش بقیه هم معرفت شما رو داشتن. یکی که می خواد فیلم بگیره و هر هر بخنده یکی هم که میگه همون بهتر که فلانی غرق بشه.. آفرین آفرین به مردونگیتون:13:
وای وای... مرسی مرسی.. کاش بقیه هم معرفت شما رو داشتن. یکی که می خواد فیلم بگیره و هر هر بخنده یکی هم که میگه همون بهتر که فلانی غرق بشه.. آفرین آفرین به مردونگیتون:13:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2012 , April 17 #654 مرسییییییییییییی شرمندهههههههههه مینمایددددددددددددد:خجالت: این سری خودم در خجالتم اب شدم:گل:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 17 #655 مگه میزارم یه مرررررد غرق شه از دست این که در رفتم در خدمتم :فرار: :نیش:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 17 #656 :خنده2:منم در کمک رسانی حاضرم... در بست:سوت::نیش:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2012 , April 17 #657 مرسیییییییییی اینگار همه بسیج شدند منا نجات بدند اگر میدونستم اینجور زودتر خودما مینداختم به دریا:نیش: منکه همیشه حاضرم واسه نجات:گل::احترام:
مرسیییییییییی اینگار همه بسیج شدند منا نجات بدند اگر میدونستم اینجور زودتر خودما مینداختم به دریا:نیش: منکه همیشه حاضرم واسه نجات:گل::احترام:
M Mans0ur New member 2012 , April 17 #658 چون از شيشه خورده خيلي خوشم اومد خودم نجاتش ميدم. اول نميخواستم نجاتت بدما. چه كنم كه اسير معرفتت شدم:زبون:
چون از شيشه خورده خيلي خوشم اومد خودم نجاتش ميدم. اول نميخواستم نجاتت بدما. چه كنم كه اسير معرفتت شدم:زبون:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , May 24 #660 کوچولو طنابو بگیر بیا بالا:نیش: آخرین ویرایش: 2012 , May 24