نجاتش میدم به هر طریقی شده :دوست:
ز زینب کاربر ويژه 2012 , April 15 #623 از اونجایی که پرستو بال داره و می تونه پرواز کنه . اول میگم باید منو یه دور سواری ببیریم تو اسمون بعد اگه قبول کرد . نجاتش میدم.:نیش:
از اونجایی که پرستو بال داره و می تونه پرواز کنه . اول میگم باید منو یه دور سواری ببیریم تو اسمون بعد اگه قبول کرد . نجاتش میدم.:نیش:
M Mans0ur New member 2012 , April 15 #628 دختر دريا هم مگه غرق ميشه؟ اصلا مسبب همه اين غرق شدنا خودشه. همه رو مجذوب خودش ميكنه و ملت ميزنن به دريا :زبون:
دختر دريا هم مگه غرق ميشه؟ اصلا مسبب همه اين غرق شدنا خودشه. همه رو مجذوب خودش ميكنه و ملت ميزنن به دريا :زبون:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , April 16 #630 اول میذارم تا مرز غرق شدن پیش بره بعد تصمیم میگیرم کمکش کنم یا نه :نیش: ها خب حالا این بار نجاتش میدم :بله: :نیش:
اول میذارم تا مرز غرق شدن پیش بره بعد تصمیم میگیرم کمکش کنم یا نه :نیش: ها خب حالا این بار نجاتش میدم :بله: :نیش:
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , April 16 #632 وقتی نجاتت ندادم و خوراک کوسه ها شدی میفهمی حس انسان دوستی یعنی چی خخخخخ:9: بیا بالا مرد شوخی کردم
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , April 16 #634 ازش فیلم میگیرم و کلیپ درست میکنم نشون دوستام میدم هر هر میخندیم:9:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , April 16 #637 اون روز نمیرسه خیالت راحت:قلیون: :50: ------------------ تخمه میشکنم و غرق شدنش رو تماشا میکنم یه اهنگ هیجانی هم میذارم:10:
اون روز نمیرسه خیالت راحت:قلیون: :50: ------------------ تخمه میشکنم و غرق شدنش رو تماشا میکنم یه اهنگ هیجانی هم میذارم:10:
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , April 16 #639 من حتما نرگس رو نجات میدم:گل: نرگس جون منظور مهدی با کیه؟
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , April 16 #640 کمکش میکنم زودتر خلاص شه:50: ---------------------------------------------------- منظور تو پست اول با تو بود اما تو پست دومم با نرگس :50:
کمکش میکنم زودتر خلاص شه:50: ---------------------------------------------------- منظور تو پست اول با تو بود اما تو پست دومم با نرگس :50: