دوستامو دعوت میکنم جشن بگیریم دور همی
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2013 , February 22 #848 خب در حال غرق شدنه دیگه...داره حالشو میبره یعنی...چرا ضدحال بزنم..خوش باشه:شاد::خنده1::خنده1::خنده1::خنده1::غش::غش::غش2:
خب در حال غرق شدنه دیگه...داره حالشو میبره یعنی...چرا ضدحال بزنم..خوش باشه:شاد::خنده1::خنده1::خنده1::خنده1::غش::غش::غش2:
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2013 , February 22 #849 دست میزنم براش که این فرایند با سرعت بیشتری دنبال بشه
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2013 , February 22 #850 :سوت::سوت::سوت: دلت میاد ؟؟؟؟نه...واقعا دلت میاد؟؟میدونم نمیاد:خنده1: مممممممممممممممممممممممممن یه کاری میکنم شنا یاد بگیره...بهش میگم کوسه اومده میخواد بخورتت :خنده1: اینجا شنا یاد میگیره ناخوداگاه:شاد2::شاد2: غرق نمیشه:خنده1:
:سوت::سوت::سوت: دلت میاد ؟؟؟؟نه...واقعا دلت میاد؟؟میدونم نمیاد:خنده1: مممممممممممممممممممممممممن یه کاری میکنم شنا یاد بگیره...بهش میگم کوسه اومده میخواد بخورتت :خنده1: اینجا شنا یاد میگیره ناخوداگاه:شاد2::شاد2: غرق نمیشه:خنده1:
A Arashtranslater New member 2013 , February 22 #852 سریع دنبال یه کوسه میگردم که دیگه گوشتش هدر نره :ایده: