شکر خدا
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #883 دوست ندارم غرق بشه ولی شنابلد نیستم نمیدونم چکارکنم خیلی سخته:خنده2:ولی نجاتت میدم ابجی :سوت:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #885 لب دریا نگاهش میکنم میگم انگار خدانمیخواد نجات پیداکنی خب چه کاری نجاتت بدم خب:نیش2::نیش2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #887 یه دونه سنگ به پاش میبندم تازودتر غرق بشه دست وپای الکی نزنه خسته بشه:خنده2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #891 میشنم تخمه مشکنم و برای خودم جک میگم میخندم:خنده2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #893 amir f گفت: اولین نفریه که میخوام نجاتش بدم پس نجاتش میدم کلیک کنید تا باز شود... افرین بعضیا معرفتو یادبگیرن:خنده2: منم نجاتتون میدم :گل:
amir f گفت: اولین نفریه که میخوام نجاتش بدم پس نجاتش میدم کلیک کنید تا باز شود... افرین بعضیا معرفتو یادبگیرن:خنده2: منم نجاتتون میدم :گل:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #895 :خجالت2::خجالت2::خجالت2: همه تلاشمومیکنم نجات پیداکنی خب:خنده2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #897 اگه غرق هم نشی میام میکشمت بعدهم میندازمت توی دریا
A A M I R کاربر ويژه 2013 , March 25 #898 am1n گفت: یه طناب واسه میندازم همی که اومد بگیره از دستش می کشم کلیک کنید تا باز شود... چون نفر دومی یکم کمکت میکنم یعنی میارمت بیرون از آب بعد مجبورم خودم غرقت کنم :احترام:
am1n گفت: یه طناب واسه میندازم همی که اومد بگیره از دستش می کشم کلیک کنید تا باز شود... چون نفر دومی یکم کمکت میکنم یعنی میارمت بیرون از آب بعد مجبورم خودم غرقت کنم :احترام: