:نیش2::نیش2::نیش2:نگاهش میکنم
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2013 , February 23 #866 اگه همینجوری با اون قیافه اش شکلک در بیاره میرم تا غرق بشه :خنده2:
M meh-ran1 کاربر ويژه 2013 , March 23 #867 موبایلم رو در میارم ازش فیلم میگیرم بعد میزارم توی ایران انجمن
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 23 #870 اول که خدانکنه بعدشم هرجوری شده کمکش میکنم تانجاتش بدم:دوست:
M Mans0ur New member 2013 , March 24 #874 نگاش میکنم و میخندم. بعد بهش میگم یادته تو صندلی داغ چقد تلاش میکردی تا منو بسوزونی ؟ :نیش: میگم چوب خدا صدا نداره بانو :نیش:
نگاش میکنم و میخندم. بعد بهش میگم یادته تو صندلی داغ چقد تلاش میکردی تا منو بسوزونی ؟ :نیش: میگم چوب خدا صدا نداره بانو :نیش:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , March 25 #876 سریع می پرم تو آب وسعی می کنم نجاتش بدم البته هنوز برای ناجی شدن اقدام نکردم ولی خدا رو شکر سال گذشته شنا هارو کامل کردم .
سریع می پرم تو آب وسعی می کنم نجاتش بدم البته هنوز برای ناجی شدن اقدام نکردم ولی خدا رو شکر سال گذشته شنا هارو کامل کردم .
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #877 اخه من که شنابلدنیستم تازه ایشون خداروشکرشنابلدن:گل:
س سایه کاربر ويژه 2013 , March 25 #878 ریحانه جون چرا من هر وقت میام شما در حال غرق شدنی:حرص: خو من چیکار کنم بلد نیستم:103: همش شرمنده میشم:گریه:
ریحانه جون چرا من هر وقت میام شما در حال غرق شدنی:حرص: خو من چیکار کنم بلد نیستم:103: همش شرمنده میشم:گریه:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 25 #879 سایه گفت: ریحانه جون چرا من هر وقت میام شما در حال غرق شدنی خو من چیکار کنم بلد نیستم همش شرمنده میشم کلیک کنید تا باز شود... قربونت برم سایه جون نگران نباش یاباهم دیگه نجات پیدامیکنیم یاجفتمون خدایی نکرده غرق میشیم خواهر:60::60::گریه::نیش2::گریه::گریه:
سایه گفت: ریحانه جون چرا من هر وقت میام شما در حال غرق شدنی خو من چیکار کنم بلد نیستم همش شرمنده میشم کلیک کنید تا باز شود... قربونت برم سایه جون نگران نباش یاباهم دیگه نجات پیدامیکنیم یاجفتمون خدایی نکرده غرق میشیم خواهر:60::60::گریه::نیش2::گریه::گریه: