مگه من بمیرم این بانو غرق شه:ناراحت: معلومه که نجاتش میدم این سوال پرسیدن داشت؟:تعجب:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 17 #81 مگه من بمیرم این بانو غرق شه:ناراحت: معلومه که نجاتش میدم این سوال پرسیدن داشت؟:تعجب:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 17 #82 خدا نكنه پسر گلي مثل تو زبونم لال يه طوريش بشه.اصلا" من غرق نميشم كه تو هم توو دردسر نيفتي.خراب همين معرفتا و حس انسان دوستانتم مهدي. سروري .راستي منم نجاتت ميدم بني آدم اعضاي يكديگرند و از اين حرفا...
خدا نكنه پسر گلي مثل تو زبونم لال يه طوريش بشه.اصلا" من غرق نميشم كه تو هم توو دردسر نيفتي.خراب همين معرفتا و حس انسان دوستانتم مهدي. سروري .راستي منم نجاتت ميدم بني آدم اعضاي يكديگرند و از اين حرفا...
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 17 #83 منم همچنین..... وایییییییی ممنونننننننن خیلی لطف داریییییی خجالت کشیدیممممم:خجالت: :خجالت: :خجالت: :نیش: خب اگه بازم غرق شه بازم نجاتش میدم :نیش:
منم همچنین..... وایییییییی ممنونننننننن خیلی لطف داریییییی خجالت کشیدیممممم:خجالت: :خجالت: :خجالت: :نیش: خب اگه بازم غرق شه بازم نجاتش میدم :نیش:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2011 , January 17 #84 داش مهدیع دیگه چگار میشه کرد.... بگیر بیا بالا ببینم....:سوت:
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 17 #87 دیگ چی کار کنم دلم اندازه یه گنجشکه تحمل ندارم طناب بگیر بیا بالا
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , January 17 #88 الهی من که نمیذارم غرق شه:ناراحت: معلومه که نجاتش میدم :دوست:
M Mahsa متخصص بخش بازی های ویدئویی 2011 , January 17 #91 این دفعه نجاتش نمی دوم مگه من مسخره اینم هی خودشو غرق می کنه می خواد من نجاتش بدم
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 18 #93 نجاتش ميدم.حداقل اون ماسك و وردار ببينم كيو نجات دادم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 18 #95 امید جان نترس اومدم. تالاب خودمو برای نجات امید :گل: انداختم تو آب. کمک بیایید ما دو تا را نجات بدید. من شنا بلد نیستم
امید جان نترس اومدم. تالاب خودمو برای نجات امید :گل: انداختم تو آب. کمک بیایید ما دو تا را نجات بدید. من شنا بلد نیستم
G gorg nama متخصص بخش 2011 , January 18 #96 ميذارم اول خوب غرق بشه بعد اين كه خوب جاافتاد ميكنمش ايواي اون كه ميوست نه ديگه پدر انجمنه بايد نجاتش بديم
ميذارم اول خوب غرق بشه بعد اين كه خوب جاافتاد ميكنمش ايواي اون كه ميوست نه ديگه پدر انجمنه بايد نجاتش بديم