• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بازدید من و ادمین از مناطق زلزله زده!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
تایپک خیلی با ارزشی هست ممنونم :گل:

پنج شنبه چندین بار زلزله 4 ریشتری در ورزقان اومد امروز هم که باران شدید بارید و ...

داشتم اخبار شبکه 5 رو می دیدم که دیدم ورزقان رو نشون میده چادرهاشون پر از آب و گل شده خیلی ناراحت شدم نتونستم اشکهامو نگه دارم پا شدم اومدم بالا تو اتاق خودم

شب ها که می خوابم رو لحافم پتو می اندازم تا سردم نشه ولی اونا ...

نمیدونم انسانیت کجا رفته چراغی که به خانه رواست و ....

ولی آنها هم خدایی دارند آه مظلوم بی جواب نمی مونه!!!!!

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
خدایا ما که دستها را به بغل زدیم و فقط نگاه می کنیم
تو رحم کن

ممنون یوسف عزیز بابت دعوت

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلام:

پستهایی رو که دوست خوبم آقا یوسف گذاشته بود دیدم و خوندم باتوجه به اینکه خود منم اهل تبریزم و فاصله چندان زیادی با این شهر ها و روستا ها ندارم چندین بار از نزدیک رفتم و اوضاع اونا رو دیدم .
صحبتهایی که دوست عزیزم و آدمین عزیز گفته بودند رو تایید میکنم ولی این وسط یک سری اما ها و اگر هاهم وجود داره و همینطور ناگفته ها و ناشنیده هایی هست که متاسفانه علت این مشکلات مربوط به هر دو طرف میشه .
یعنی هم خود آسیب دیده ها و هم خود کمک کننده ها .
مسائل و مشکلاتی در این چند وقت اتفاق افتاده که اگه بخوام بهشون اشاره کنم نمیدونم چه حالتی به دوستان دست میده . ولی در هر حال این حادثه یه مشکل ملی است و همه اونایی که کمک رسانی میکنند (از هر نوعی)نیتشون خیره و خدا هم این کارشونو بی پاداش نمیذاره.
انشالله در فرصتی مناسب به یکی دو مورد از چیزهایی که گفتم اشاره خواهم کرد.

مهری

کاربر ويژه
من از شما وعلی آقا بابت حس انسان دوستانتون تشکر می کنم واینکه زحمت کشیدید وبه هموطنانمون سر زدید ولی چرا همش از کمبودها گفتید یعنی هیچ کمکی جز اینا نشده بود اینکه من حس میکنم اینطوری بود که مدرک محکمی نیست.

پس چرا تو هر چادری که ما سر زدیم ....چیزی جزء یه پتو و یه چراغ نفتی نبود !

باید این نکته رو یادآوری کنم که بیشتر کمک های مردمی خوراک بود چون چیزی که اونا بیشتر احتیاج داشتند مواد غذایی بود که خب مصرف میشه. دعا میکنم که هرچه زودتر خدا مشکل همه روبرطرف کنه علی الخصوص زلزله زدگان عزیز.

shant

کاربر ويژه
متاسفم چون دیگه کاری از دست ما بر نمی اید
فقط
چشمامو می بندمو دعا میکنم .:

خدایا تو خودت مهربانترین مهربان هایی
(از ادمین محترم به خاطر دعوتش ممنونم.)

maksemos

متخصص بخش خودرو
ولی چرا همش از کمبودها گفتید یعنی هیچ کمکی جز اینا نشده بود اینکه من حس میکنم اینطوری بود که مدرک محکمی نیست.

خب دوست عزیز از کمبود هاا گفتیم چون بیشتر به چشم میزد
البته شما اگه درست نوشته های من وعلی آقا رو خونده باشین
اونجا بهش اشاره شده بود که چادر به وفور در اختیار همه قرار داده شده بود
ولی خب حرف من چیز دیگه ای بود
منظورم این بود که به جز خورد و خوراک مطمئنا وسایل بسیاری به این عزیزان فرستاده شده بود که ما فقط این چند مورد رو مشاهده کردیم !!!

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
من از شما وعلی آقا بابت حس انسان دوستانتون تشکر می کنم واینکه زحمت کشیدید وبه هموطنانمون سر زدید ولی چرا همش از کمبودها گفتید یعنی هیچ کمکی جز اینا نشده بود اینکه من حس میکنم اینطوری بود که مدرک محکمی نیست.
اینا همه مدرک بود اینم یه مدرک دیگه مهری جان
71.jpg
تصویری غم انگیز از وضعیت زلزله زده گان در سرما و باران ...

بالا