[FONT="Tahoma"]شدید
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , February 3 #272 ژیمناستیک ˙·٠•●♥ آیـــــــلار ♥●•٠·˙ گفت: مپ (یک نوع بازی ) کلیک کنید تا باز شود... آیلار جان قوانین بازی رو بخون کلمات دو حرفی حساب نیستن :چشمک: الهه خورشید گفت: یعنی چی؟متوجه نشدم :تعجب2: کلیک کنید تا باز شود... هیچی فکر کردم کلمه دیگه ای نمیشه گفت و برنده شدی که دیدم معصومه بانو اومد و کلمه گفت :نیش:
ژیمناستیک ˙·٠•●♥ آیـــــــلار ♥●•٠·˙ گفت: مپ (یک نوع بازی ) کلیک کنید تا باز شود... آیلار جان قوانین بازی رو بخون کلمات دو حرفی حساب نیستن :چشمک: الهه خورشید گفت: یعنی چی؟متوجه نشدم :تعجب2: کلیک کنید تا باز شود... هیچی فکر کردم کلمه دیگه ای نمیشه گفت و برنده شدی که دیدم معصومه بانو اومد و کلمه گفت :نیش:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , February 3 #276 داروگ(معنیشو یادم نیست ولی تو شعرهای نیمایوشیج خوندم)
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , February 3 #278 kh_m گفت: وگنر ( وگنر زمین شناس ) کلیک کنید تا باز شود... این کلمه فارسیه؟ اگه اشتباه نکنم اسم خارجی باشه آره؟ تو این مسابقه فقط کلمات فارسی حسابه :چشمک:
kh_m گفت: وگنر ( وگنر زمین شناس ) کلیک کنید تا باز شود... این کلمه فارسیه؟ اگه اشتباه نکنم اسم خارجی باشه آره؟ تو این مسابقه فقط کلمات فارسی حسابه :چشمک:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , February 3 #280 kh_m گفت: خوب من فک کردم چون اسم خاصه میشه گذاشتش :سوت: کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه اینجوری برنده شدن تو بازی خیلی سخت میشه و یکنواخت میشه پس ادامه از همون داروگ که معصومه بانو گفت
kh_m گفت: خوب من فک کردم چون اسم خاصه میشه گذاشتش :سوت: کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه اینجوری برنده شدن تو بازی خیلی سخت میشه و یکنواخت میشه پس ادامه از همون داروگ که معصومه بانو گفت