باشه هرچی شما بگین وگ لیز (به معنای جلبک) این فارسیه
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , February 4 #293 ˙·٠•●♥ آیـــــــلار ♥●•٠·˙ گفت: ینصران ...........هههههههههه کلیک کنید تا باز شود... الان این کلمه ای که گفتی معنیش چی میشه؟ :فکر: این کلمه فارسیه؟!!!
˙·٠•●♥ آیـــــــلار ♥●•٠·˙ گفت: ینصران ...........هههههههههه کلیک کنید تا باز شود... الان این کلمه ای که گفتی معنیش چی میشه؟ :فکر: این کلمه فارسیه؟!!!
˙ ˙·٠•●♥ آیـــــــلار ♥●•٠·˙ کاربر ويژه 2013 , February 4 #294 0mid گفت: الان این کلمه ای که گفتی معنیش چی میشه؟ :فکر: این کلمه فارسیه؟!!! کلیک کنید تا باز شود... خودت دقت کن میفهمی :خنده2:
0mid گفت: الان این کلمه ای که گفتی معنیش چی میشه؟ :فکر: این کلمه فارسیه؟!!! کلیک کنید تا باز شود... خودت دقت کن میفهمی :خنده2:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , February 4 #296 نیلو16 گفت: اناهیتا کلیک کنید تا باز شود... شما باید با ژ ه کلمه بگی
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2013 , February 4 #297 ˙·٠•●♥ آیـــــــلار ♥●•٠·˙ گفت: خودت دقت کن میفهمی :خنده2: کلیک کنید تا باز شود... خودم فهمیدم که دارم میگم دیگه اینجا فقط کلمات فارسی رو باید بگیم :چشمک: دوستان ادامه از همون نمادین که من گفتم
˙·٠•●♥ آیـــــــلار ♥●•٠·˙ گفت: خودت دقت کن میفهمی :خنده2: کلیک کنید تا باز شود... خودم فهمیدم که دارم میگم دیگه اینجا فقط کلمات فارسی رو باید بگیم :چشمک: دوستان ادامه از همون نمادین که من گفتم