سيلور استار چه قشنگه شده دوست پلنگه:9::غش2:
J jasper کاربر ويژه 2012 , May 16 #103 آخه چرا آخه؟:عصبانی: سر كوه بلند آمد امينينهو بديد دو رو برش انواع آبجو چو آمد دست زند بر آن عزيزان پلنگي آمد و او شد گريزان :9::غش2::10:
آخه چرا آخه؟:عصبانی: سر كوه بلند آمد امينينهو بديد دو رو برش انواع آبجو چو آمد دست زند بر آن عزيزان پلنگي آمد و او شد گريزان :9::غش2::10:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , May 24 #104 نیازار جاسپری که دانه کش هست که هی وای من اگر عمویش هفتیر کش است :10:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , May 30 #105 مهدی... سوسک ها نه از آدم ها می ترسیدند نه از سوسک ها آدم ها هم از سوسک ها می ترسیدند هم از آدم ها گاهی فکر می کنم بعضی چیزها رو باید از سوسکها یاد گرفت...!! :نیش:تقدیم به سوسک سبزم...:گل:
مهدی... سوسک ها نه از آدم ها می ترسیدند نه از سوسک ها آدم ها هم از سوسک ها می ترسیدند هم از آدم ها گاهی فکر می کنم بعضی چیزها رو باید از سوسکها یاد گرفت...!! :نیش:تقدیم به سوسک سبزم...:گل:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , May 30 #106 مهر تو سنجاق طلایی می شینه به تار و پودم روزی رو بدون یادت من تو انجمن نبودم :گل:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , May 30 #107 واي باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست... واي باران باران هر نفس، بوی تو آید اینجا هر نفس، نام تو را گویم من یاد تو خاطرم آید هر جا... واي باران باران گرچه تنهایم و از تو دورم لیک، سرشارم از خاطر تو لیک، با شادی تو مسرورم... واي باران باران مهربانی و سراسر خوبی خوب و زیبا تو چقدر خوشرویی... تقدیم به بارونی خودم...:بغل::بغل::بغل:
واي باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست... واي باران باران هر نفس، بوی تو آید اینجا هر نفس، نام تو را گویم من یاد تو خاطرم آید هر جا... واي باران باران گرچه تنهایم و از تو دورم لیک، سرشارم از خاطر تو لیک، با شادی تو مسرورم... واي باران باران مهربانی و سراسر خوبی خوب و زیبا تو چقدر خوشرویی... تقدیم به بارونی خودم...:بغل::بغل::بغل:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , May 30 #108 سنجاقي گفت: مهدی... سوسک ها نه از آدم ها می ترسیدند نه از سوسک ها آدم ها هم از سوسک ها می ترسیدند هم از آدم ها گاهی فکر می کنم بعضی چیزها رو باید از سوسکها یاد گرفت...!! :نیش:تقدیم به سوسک سبزم...:گل: کلیک کنید تا باز شود... :غش2: مرسی هم خیلی باحال بود هم خیلی تامل برانگیر:نیش: ----------------------- ای خوشگلتر از سنجاقیا تنها تو کوچه نریا......تقدیم به سبزک خودم :دوست: :نیش: :گل:
سنجاقي گفت: مهدی... سوسک ها نه از آدم ها می ترسیدند نه از سوسک ها آدم ها هم از سوسک ها می ترسیدند هم از آدم ها گاهی فکر می کنم بعضی چیزها رو باید از سوسکها یاد گرفت...!! :نیش:تقدیم به سوسک سبزم...:گل: کلیک کنید تا باز شود... :غش2: مرسی هم خیلی باحال بود هم خیلی تامل برانگیر:نیش: ----------------------- ای خوشگلتر از سنجاقیا تنها تو کوچه نریا......تقدیم به سبزک خودم :دوست: :نیش: :گل:
ف فرانک کاربر ويژه 2012 , May 30 #110 یاس منگولا ای وا دختر گولا ای وای یاسی گل ناز من دختر طناز من خوشکله و مهربونه همدل و همراز من
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , May 30 #112 مهدی که کوچولو میگفتی به من همه عمر دیدی که من چطور بزرگ شدم؟!
L liliput کاربر ويژه 2012 , May 30 #113 خزان که مال ما شد سیلور استار سهم شما صاف و ساده بگویم سلام حال شما...؟
م مهشید کاربر ويژه 2012 , May 30 #114 به كوري دوچشم آن حقيري كه از فرط حقارت بد دهان است به هر ديوار اين دنيا نوشتم "liliput" زيباترين نام جهان است
به كوري دوچشم آن حقيري كه از فرط حقارت بد دهان است به هر ديوار اين دنيا نوشتم "liliput" زيباترين نام جهان است
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , May 30 #115 الا ای آنکه مهشید نام داری دو، سه متری زبان در کام داری برو فکر یه کار خوب تر باش که یک میلیون تو قسط وام داری :بدجنس:
الا ای آنکه مهشید نام داری دو، سه متری زبان در کام داری برو فکر یه کار خوب تر باش که یک میلیون تو قسط وام داری :بدجنس:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , May 30 #116 «سیاوش برتر از عشق آمد پدید» سیاوش جمله را گفت و چیزی ندید نگو عشق با یکی دسته بیل سر آن سیاوش را شکسته جمیل ... :غش: :غش: :غش: :غش: :غش:
«سیاوش برتر از عشق آمد پدید» سیاوش جمله را گفت و چیزی ندید نگو عشق با یکی دسته بیل سر آن سیاوش را شکسته جمیل ... :غش: :غش: :غش: :غش: :غش:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , May 30 #117 سنجاقی سنجاق در اجاق اتاق گم شد ولی من رفتم سراغ چراغ اتاق باغ :12:
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , May 31 #118 امین، یعنی امانت دار بودن همش خوردن ولی بیکار بودن هزاران بار پدر او را کتک زد و این یعنی همون بی عار بودن
امین، یعنی امانت دار بودن همش خوردن ولی بیکار بودن هزاران بار پدر او را کتک زد و این یعنی همون بی عار بودن
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , May 31 #119 کنم نصیحتی تو را هُش دار ای سیاوش عشق امین کوچکمان را مکن ملعبه ی این شرنوشت :غش2: که من بارانم و در چنته ام دارم برایت بسی آب و گِل و ابزار هر پوکاندن خشت :49::شاد:
کنم نصیحتی تو را هُش دار ای سیاوش عشق امین کوچکمان را مکن ملعبه ی این شرنوشت :غش2: که من بارانم و در چنته ام دارم برایت بسی آب و گِل و ابزار هر پوکاندن خشت :49::شاد:
ف فرانک کاربر ويژه 2012 , May 31 #120 وقتي بارون مي*ياد خيس مي*شن آجرا تو كوچه*ها مي*پيچه توي كوچه خيال ما، بوي خاطره*ها خداي بارون تو آسمون، درست مي*كنه رنگين*كمون كبوترها بال و پرزنون پرمي*كشن سوي آسمون خداي بارون تو آسمون درست مي*كنه رنگين*كمون
وقتي بارون مي*ياد خيس مي*شن آجرا تو كوچه*ها مي*پيچه توي كوچه خيال ما، بوي خاطره*ها خداي بارون تو آسمون، درست مي*كنه رنگين*كمون كبوترها بال و پرزنون پرمي*كشن سوي آسمون خداي بارون تو آسمون درست مي*كنه رنگين*كمون