[FONT=tahoma]شعر در خواستی شما موجود نیست ...:سوت:
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , November 4 #143 یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , November 11 #144 من فقط میخواهم از پس پنجره ی یک رنگ شاهد یک غصه ی بی رنگ شاهد لحظه ی یک لبخند باشم من فقط میخواهم از پس یلدای بلند غم شاهد پرستوی بی غم باشم
من فقط میخواهم از پس پنجره ی یک رنگ شاهد یک غصه ی بی رنگ شاهد لحظه ی یک لبخند باشم من فقط میخواهم از پس یلدای بلند غم شاهد پرستوی بی غم باشم
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , November 11 #145 سنجـاقی چه خوب بیده،سنجاقی مفید بیده خوب بیـــــــــــــد؟
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , November 12 #146 چشم هایت شاهد آن لحظه بود چشم من هم شاهد چشمان تو لحظه ای که لحظه ها را لحظه کرد تا ابد تنهایی ام را هدیه کرد
چشم هایت شاهد آن لحظه بود چشم من هم شاهد چشمان تو لحظه ای که لحظه ها را لحظه کرد تا ابد تنهایی ام را هدیه کرد
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , November 12 #147 جون من انقدر شعر نگو.اسمت سخته نمیشه باهاش شعر گفت.تاپیک بی پست میمونه.:خنده2: سنجاقی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو
جون من انقدر شعر نگو.اسمت سخته نمیشه باهاش شعر گفت.تاپیک بی پست میمونه.:خنده2: سنجاقی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2013 , February 23 #148 مگذر اي شاهد از آن یار ، گذشت از سر عهد بگذر از کرده ی او تا که نسوزی جگرم