Mahdi Askari
مدير فنی
خب کلا جدا از شوخی و این که این همه ذوق مرگ شدم
باید بگم که این دومین سالی بود که تولدم رو در کنار ایران انجمن جشن گرفتم
از پارسال تا الان 365 روز گذشته
پارسال حدود 5 ماه بود که عضو شده بودم امسال شده 1 سال و 5 ماه
خیلی چیزها یاد گرفتم و خیلی چیزهایی رو که بلد بودم مروری شد برام و باعث شد بهتر یاد بگیرم
ایران انجمن تک هستش و تک خواهد موند چون عزیزانی داره که همیشه با هم هستند و خوش هستند
در شادی و غم با هم هستند
خب فقط خواستم بگم که از علی جان تشکر میکنم که در این یک سال خیلی زحمتش دادم و کلی کمکم کرد
از مریم خانم هم تشکر میکنم که میترا خانم یا ایشون در مورد این تاپیک صحبت کرده بودند و نمیدونم نظرشون + بود یا - در هر صورت تشکر میکنم ازشون
از میترا خانم عزیز تشکر میکنم که به فکر ما بودند و این تاپیک رو به من هدیه کردند، دستشون درد نکنه
و از تمامی دوستان و عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند و تبریک گفتند هم تشکر میکنم
ممنون:گل:
[MENTION=1]admin[/MENTION]
[MENTION=3]Maryam[/MENTION]
[MENTION=13354]mitra mehr[/MENTION]
باید بگم که این دومین سالی بود که تولدم رو در کنار ایران انجمن جشن گرفتم
از پارسال تا الان 365 روز گذشته
پارسال حدود 5 ماه بود که عضو شده بودم امسال شده 1 سال و 5 ماه
خیلی چیزها یاد گرفتم و خیلی چیزهایی رو که بلد بودم مروری شد برام و باعث شد بهتر یاد بگیرم
ایران انجمن تک هستش و تک خواهد موند چون عزیزانی داره که همیشه با هم هستند و خوش هستند
در شادی و غم با هم هستند
خب فقط خواستم بگم که از علی جان تشکر میکنم که در این یک سال خیلی زحمتش دادم و کلی کمکم کرد
از مریم خانم هم تشکر میکنم که میترا خانم یا ایشون در مورد این تاپیک صحبت کرده بودند و نمیدونم نظرشون + بود یا - در هر صورت تشکر میکنم ازشون
از میترا خانم عزیز تشکر میکنم که به فکر ما بودند و این تاپیک رو به من هدیه کردند، دستشون درد نکنه
و از تمامی دوستان و عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند و تبریک گفتند هم تشکر میکنم
ممنون:گل:
[MENTION=1]admin[/MENTION]
[MENTION=3]Maryam[/MENTION]
[MENTION=13354]mitra mehr[/MENTION]