رسم تقدیر چنین است و چنان خواهد بود می رود عمر ولی خنده به لب باید زیست............صائب تبریزی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , November 16 #41 رسم تقدیر چنین است و چنان خواهد بود می رود عمر ولی خنده به لب باید زیست............صائب تبریزی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , December 11 #42 راز دل با تو چه گویم که تو خود راز دلی دانه و لانه و بال و پر و پرواز دلی....
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , December 13 #43 روزگار است این که گه عزت دهد گه خوار دارد چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد قائم مقام فراهانی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , March 7 #44 رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت سعدی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 27 #45 روشن شود هزار چراغ از فتیله ای یک داغ دل بس است برای قبیله ای
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2013 , April 27 #46 ربوده بوسه گرمی زکام پر عطشی بهم فشرده لبان را زبیم گم شدنش
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 8 #47 رنگی به رنگ چشم سیاهت نمیرسد شب میدود، به مرز شباهت نمیرسد من اشتباه کردم اگر ماه گفتمت خورشید هم به صورت ماهت نمیرسد عباس حیدری
رنگی به رنگ چشم سیاهت نمیرسد شب میدود، به مرز شباهت نمیرسد من اشتباه کردم اگر ماه گفتمت خورشید هم به صورت ماهت نمیرسد عباس حیدری
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2013 , May 8 #48 رخ را نهان کردم میان گیسوانش پرشد نفس هایم زعطر نو بهاران نیروی تن را در میان لب نهادم کردم رخ و چشم ولبش را بوسه باران
رخ را نهان کردم میان گیسوانش پرشد نفس هایم زعطر نو بهاران نیروی تن را در میان لب نهادم کردم رخ و چشم ولبش را بوسه باران
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 12 #49 رسوای عالمی شدم از شوق عاشقی ترسم خدا نخواسته رسوا كنم تو را فروغی بسطامی
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , May 24 #50 رشته گر باریک باشد در محبّت باکنیست جهد کن تا از کشاکش نگسلانی رشته را (شانی تکلّو)
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , May 24 #51 راه دهید یار را آن مه ده چهار را کزرخ نوربخش او نورنثارمی رسد
T T I N A کاربر ويژه 2013 , May 24 #52 رفاقت گاهی اشکه گاهی خونه رفاقت گاهی از جنس جنونه یه وقتایی تموم ِ دین و دنیا برای آدمای بی نشونه افشین یداالهی
رفاقت گاهی اشکه گاهی خونه رفاقت گاهی از جنس جنونه یه وقتایی تموم ِ دین و دنیا برای آدمای بی نشونه افشین یداالهی
N Narsisa کاربر ويژه 2013 , July 13 #53 رها نمی کند ایام در کنار منش که داد خود بستانم به بوسه از دهنش سعدی
N Narsisa کاربر ويژه 2013 , July 13 #54 رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن ترک من خراب شبگرد مبتلا کن مولانا
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 4 #55 راه پنهانی میخانه نداند همه کس جز من و زاهد و شیخ و دوسه رسوای دگر آخرین ویرایش توسط مدیر: 2013 , September 7
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 4 #56 راز درون پرده ز رندان مست پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را حافظ
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , September 7 #57 رازیست میان تو و پروانه و شمع کز روز ازل مذهبتان سوختن است
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 11 #58 رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 18 #59 روزی که میگرفتند پیمان ز نسل آدم عشق از میان ذرات در جستجوی ما بودغبار همدانی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , September 24 #60 روی در روی و نگه در نگه و چشم به چشم حرف ما با تو چه محتاج زبان است امروز؟ وحشی بافقی