[FONT="Comic Sans MS"]یاشاسین آذری یولداشلار:ایول:
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 9 #82 ساغولاسیز هامیز :گل: تورکی دانشماخدان بولونور کی تورک چوخدی :بله:
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2013 , January 27 #83 زلام زتولی! همونطولی خددت زتولی مگه دکتلی همین جوری دوا میشه دیگه نمیشه اینجا ادامه بدم
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 5 #86 ما اصفهونیا لهجه خاصی نداریم دادا:خنده2: شوووووووما خوبی؟کوجان پ این بچا گل انجمن :خنده2:
3 30ma کاربر ويژه 2013 , November 29 #89 سلام رفيقه كانم زورم په خوشه اه ره داندراوه كه همو زماني خون فه ري يك كين. معني:سلام دوستانم خيلي دوست دارم كه اينجا گذاشته شده كه ما زبونمون رو بهم ياد بديم اينم زبون كردي
سلام رفيقه كانم زورم په خوشه اه ره داندراوه كه همو زماني خون فه ري يك كين. معني:سلام دوستانم خيلي دوست دارم كه اينجا گذاشته شده كه ما زبونمون رو بهم ياد بديم اينم زبون كردي
A amin khan مدیر انجمن 2013 , November 29 #90 اده بونو من تزه گوردیم :خنده2: معنیش اده اینو من تازه دیدم
B bia2ehsas کاربر ويژه 2013 , November 30 #91 عامو لهجی هیشکی مثه ما شیرازیا نی کاکا :سوت: حال ندارم بیشتر از این با لحجه بنویسم (خاصیت شیرازیها:خنده2
عامو لهجی هیشکی مثه ما شیرازیا نی کاکا :سوت: حال ندارم بیشتر از این با لحجه بنویسم (خاصیت شیرازیها:خنده2
T TAHEREH متخصص بخش 2013 , December 21 #93 Maryam گفت: سلام خوبید؟ :خنده2: کلیک کنید تا باز شود... سِلام خَله جان)) آها...تو خوب هیسی؟:خنده2: سلام خاله جان...اره...تو خوبی؟
Maryam گفت: سلام خوبید؟ :خنده2: کلیک کنید تا باز شود... سِلام خَله جان)) آها...تو خوب هیسی؟:خنده2: سلام خاله جان...اره...تو خوبی؟
S shishina کاربر ويژه 2013 , December 29 #94 آشان چی گیدی؟مرا حالی نی به؟زاکان شی می انجمن عالی ایسه! اینا چی دارن میگن.من حالیم نمیشه.بچه ها انجمن شما عالیه زبون گیلکی
آشان چی گیدی؟مرا حالی نی به؟زاکان شی می انجمن عالی ایسه! اینا چی دارن میگن.من حالیم نمیشه.بچه ها انجمن شما عالیه زبون گیلکی