واقعا بیکار بودی این همه سوال از معصومه بانو بپرسی که بعد اون برای انتقام دوباره همونا رو ازت بپرسه بعد تو همه رو جواب بدی من بخوام این همه صفحه رو بخونم با این همه مشغله :عصبانی: :تنبیه:
512. چشمات بیشتر درد میگیره یا دستات؟ (موقع جواب دادن به سوالا )
513. به نظر فروید واقعا به حرفاش ایمان داشته یا دست امپریالیسم غدار در کار بوده؟
514. یادت میاد گفتی تو تکمیل پروژه بهت کمک میکنم :عصبانی:
515. پسرم حالا درسته سوتی های املاییت رو نقل قول نمیکنم ولی منصور دقت کن :نیش: بار آخرته دیگه نه؟
516. دوست داری بیشتر چه نوع سوالایی ازت بشه؟
517. منم ccna میخوام پسرم :50: (خواستی در مورد قضیه بیشتر توضیح بده یا اینجا یا اونجا :نیش: )
518. چرا امید تا حالا ازت سوال نپرسیده؟ آیا تو ازش خواهش کردی؟ :نیش: @0mid
519. چرا صفر گذاشتی وسط اسمت ؟ چرا میخوای اذیت کنی ما رو وقتی میخوایم منشن کنیم :نیش:
520.
521. به نظرت این نویسنده ها که رمان مینویسن میمیرن اگه شخصیتای داستانشون بهم برسن :عصبانی:
522.
523.
(تالک = 1 و الماس = 10 )
524. تو که اینقدر به نوشتن علاقه داری هر چند وقت یه بار خودکار تموم میکنی ؟
525. مارک خودکار مورد علاقت و قیمتش :نیش:
526. از 1 تا 100 به وجدان کاریت نمره بده :نیش:
527. اصلا شغلت چیه؟ :عصبانی:
528. فیس بیییییییییییییب داری؟ اگه اره چندتا فرند :نیش:
ببخشید دیگه من یکم سرم شلوغه کمتر میام :نیش:
وقت نمیشه زیاد بسوزونمت رفیق :دوست:
سوالا رو نپیچونی ها :عصبانی:
512. چشمات بیشتر درد میگیره یا دستات؟ (موقع جواب دادن به سوالا )
513. به نظر فروید واقعا به حرفاش ایمان داشته یا دست امپریالیسم غدار در کار بوده؟
514. یادت میاد گفتی تو تکمیل پروژه بهت کمک میکنم :عصبانی:
515. پسرم حالا درسته سوتی های املاییت رو نقل قول نمیکنم ولی منصور دقت کن :نیش: بار آخرته دیگه نه؟
516. دوست داری بیشتر چه نوع سوالایی ازت بشه؟
517. منم ccna میخوام پسرم :50: (خواستی در مورد قضیه بیشتر توضیح بده یا اینجا یا اونجا :نیش: )
518. چرا امید تا حالا ازت سوال نپرسیده؟ آیا تو ازش خواهش کردی؟ :نیش: @0mid
519. چرا صفر گذاشتی وسط اسمت ؟ چرا میخوای اذیت کنی ما رو وقتی میخوایم منشن کنیم :نیش:
520.
یک بار دیگه فکر کن دوباره بیا نظر بده :عصبانی:182- اگه به دلايلي ديگه نتونيد بياييد نت چيکار ميکنيد و چه حسي بهتون دست ميده؟ میرم یه کاری میکنم نت بقیه هم قطع شه
521. به نظرت این نویسنده ها که رمان مینویسن میمیرن اگه شخصیتای داستانشون بهم برسن :عصبانی:
522.
آیا بهتر نیست چند سال دیگه این کارو بکنی؟ خیلی هم راحت تره :نیش:-تاحالا موهای سرتو شمردی؟چند تاست؟ وقت نکردم. ولی همین الان به عنوان یکی از اهداف استراتژیک زندگیم یادداشتش کردم
523.
به نظرت درجه سختی سر اینجانب بر حسب واحد mohs چیه :نیش:سرسخت ترين مهدی ( MAHDI )
(تالک = 1 و الماس = 10 )
524. تو که اینقدر به نوشتن علاقه داری هر چند وقت یه بار خودکار تموم میکنی ؟
525. مارک خودکار مورد علاقت و قیمتش :نیش:
526. از 1 تا 100 به وجدان کاریت نمره بده :نیش:
527. اصلا شغلت چیه؟ :عصبانی:
528. فیس بیییییییییییییب داری؟ اگه اره چندتا فرند :نیش:
ببخشید دیگه من یکم سرم شلوغه کمتر میام :نیش:
وقت نمیشه زیاد بسوزونمت رفیق :دوست:
سوالا رو نپیچونی ها :عصبانی:
آخرین ویرایش: