• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
0hsqu8s2llswu57i2z1.jpg

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای سمنان

هوای حاضر ساعت: ۲۱:۴۷
پیش بینی ۳ روز آینده

N_31_XL.png
۱۲° c
بارش باران

جهت باد: جنوب غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۲۷ آبان

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۰ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۵۴

دید افقی: ۸۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۹° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۰° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۸/۲۷ ۲۱:۳۰

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
896833fc90c8b68577b7eece3f225cba.jpg

خوب تکلیف یکسری از شاخصهای تاثیر گذار طی روزهای آینده مشخص شد و ظاهرا این شاخصها علاوه بر انسو و mjo دارن روی بارش و دمای منطقه ما تاثیر میذارند
+Scandinavi
+epo
+Ao

هادی...

New member
درمورد بحث چند شبمون چون قول داده بودم بحث رو با استادم درمیون بذارم امروز این سوال ازایشون درکلاس پرسیدم که اتفاقا مشارکت دانشجوها موجب شد تا نیم ساعتی وقت کلاس گرفته بشه
من هر حرفی که میزنم نقل قول هست ازاستادم
ایشون گفتن نباید کسی رو بخاطر اینکه لقب تراف به این فعالیت دریای سرخ میده سرزنش کرد،ایشون گفتن که هر پدیده شناخته شده هواشناسی با تعریف ونقشه درسازمان جهانی هواشناسی ثبت میشه اما تابحال پدیده ای به نام تراف معکوس دریای سرخ دراین سازمان ثبت نشده ولو اینکه شاید بعضی ها از این نام استفاده کنن
درمورد تراز تراف هم ایشون گفتن که ما درسطح زمین اصلا نمیتونیم تراف تشخیص بدیم،من برگشتم صحبت دوست عزیزمون رو(اسمشون رو متاسفانه بلد نیستم)گفتم که در تعریف تراف صحبتی از تراز نشده،ایشون برگشتن و همگرایی رو مثال زدن،گفتن شما درتعریف همگرایی میگید که هوا ازطرفین به طرف مرکز جمع وحرکت میکنه اما آیا همگرایی تراز بالا با سطح زمین یکیه؟
من نقشه امیرمحسن رو روی تخته کشیدم،البته چون اعدادش یادم رفته بود ایشون گفتن دوحالت داره،یا کم فشاره که دراین صورت هوای ایران رو میمکه و یا پرفشار که هوارو به سمت ایران حل میده که دراون صورت آیا تراف میتونه پرفشار باشه؟
ایشون گفتن شاید بعضی ها به خاطر شباهت شکلی این خصوط فشاری به اون لقب تراف میدن ودرپایان ازم خواستن که از شما بخوام کامل تحقیق کنین و نتیجه رو بهم گزارش بدین تا من به ایشون منتقل کنم

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درمورد بحث چند شبمون چون قول داده بودم بحث رو با استادم درمیون بذارم امروز این سوال ازایشون درکلاس پرسیدم که اتفاقا مشارکت دانشجوها موجب شد تا نیم ساعتی وقت کلاس گرفته بشه
من هر حرفی که میزنم نقل قول هست ازاستادم
ایشون گفتن نباید کسی رو بخاطر اینکه لقب تراف به این فعالیت دریای سرخ میده سرزنش کرد،ایشون گفتن که هر پدیده شناخته شده هواشناسی با تعریف ونقشه درسازمان جهانی هواشناسی ثبت میشه اما تابحال پدیده ای به نام تراف معکوس دریای سرخ دراین سازمان ثبت نشده ولو اینکه شاید بعضی ها از این نام استفاده کنن
درمورد تراز تراف هم ایشون گفتن که ما درسطح زمین اصلا نمیتونیم تراف تشخیص بدیم،من برگشتم صحبت دوست عزیزمون رو(اسمشون رو متاسفانه بلد نیستم)گفتم که در تعریف تراف صحبتی از تراز نشده،ایشون برگشتن و همگرایی رو مثال زدن،گفتن شما درتعریف همگرایی میگید که هوا ازطرفین به طرف مرکز جمع وحرکت میکنه اما آیا همگرایی تراز بالا با سطح زمین یکیه؟
من نقشه امیرمحسن رو روی تخته کشیدم،البته چون اعدادش یادم رفته بود ایشون گفتن دوحالت داره،یا کم فشاره که دراین صورت هوای ایران رو میمکه و یا پرفشار که هوارو به سمت ایران حل میده که دراون صورت آیا تراف میتونه پرفشار باشه؟
ایشون گفتن شاید بعضی ها به خاطر شباهت شکلی این خصوط فشاری به اون لقب تراف میدن ودرپایان ازم خواستن که از شما بخوام کامل تحقیق کنین و نتیجه رو بهم گزارش بدین تا من به ایشون منتقل کنم
سلام هادی عزیز
استادتون ایا جز اساتید تخصصی هستند یا عمومی؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون دوست عزیزمون که در مورد تراف دریای سرخ مستند مطلب گذاشتند جهت اطلاع تون فوق لیسانس هواشناسی هستند.
با احترامی که برای شما دوست خوب قایل هستم )خطاب صحبتم شما نیستید) باید بگم استادتون حالا میخواد هر نام و یا عنوانی داشته باشه جز استادی هستند که هواشناسی رو سنتی یاد گرفته اند و به شما هم سنتی آمورش میدن و به همین دلیل هم هست که هواشناسی ایران دایما داره درجا میزنه و طی این سالها هیچ پیشرفتی حاصل نشده.
بنظرم علاوه بر دروس دانشگاه حتما مقالات هواشناسی موجود در اینترنت رو مطالعه کنید و اونچیزیکه واقعا درسته رو یاد بگیرید.
آرزوی موفقیت برای شما دوست خوبم دارم.

آخرین ویرایش:

هادی...

New member

سلام هادی عزیز
استادتون ایا جز اساتید تخصصی هستند یا عمومی؟

استاد تحصصی هستن،ایشون دکترای هواشناسی سینوپتیک ازانگلیس دارن و دانشیار هستن،فکر نمیکنم ایشون سنتی باشن چون همیشه ازداوران دفاعیه پایان نامه هستن و از مصاحبه کنندگان دکتری،ایشون اواخر آذر برای یک کنفرانس هواشناسی میرن فرانسه و تابستون سال آینده هم از طرف انجمن ژئومورفولوژی کشور به همراه چهار نفر دیگه برا یک سفر عازم قطب شمال هستن،در سواد ایشون من هیچ گاه شک ندارم وازنظر اخلاقی هم نمونست،مثل اون یکی استادمون نیست که روز بحث من و شما با تمسخر به من میگن این اکتشافتون رو به مرکز اقلیم شناسی معرفی کنید اما این استادمون با وجود اینکه دردرس عقب بودیم نیم ساعت وقت کلاس رو دراختیار این بحث گذاشتن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد تحصصی هستن،ایشون دکترای هواشناسی سینوپتیک ازانگلیس دارن و دانشیار هستن،فکر نمیکنم ایشون سنتی باشن چون همیشه ازداوران دفاعیه پایان نامه هستن و از مصاحبه کنندگان دکتری،ایشون اواخر آذر برای یک کنفرانس هواشناسی میرن فرانسه و تابستون سال آینده هم از طرف انجمن ژئومورفولوژی کشف به همراه چهار نفر دیگه برا یک سفر عازم قطب شمال هستن،در سواد ایشون من هیچ گاه شک ندارم وازنظر اخلاقی هم نمونست،مثل اون یکی استادمون نیست که روز بحث من و شما با تمسخر به من میگن این اکتثافتون رو به مرکز اقلیم شناسی معرفی کنید اما این استادمون با وجود اینکه دردرس عقب بودیم نیم ساعت وقت کلاس رو دراختیار این بحث گذاشتن
خیلی ممنون از توضیحات تون.
اختلاف نظرها همچنان ادامه داره چون نه ایشون اینجا حضور دارند و نه ما این امکان واسمون موجوده که بخوایم از این واقعیت علمی و اثبات شده در محضر ایشون دفاع کنیم.
ولی قطعا ارزش دوستی هایی که ما در اینجا داریم خیلی بالاتره.
شب خوب و آرامی را در پیشرو داشته باشید.

آخرین ویرایش:

هادی...

New member

خیلی ممنون از توضیحات تون.
اختلاف نظرها همچنان ادامه داره چون نه ایشون اینجا حضور دارند و نه ما این امکان واسمون موجوده که بخوایم از یک واقعیت علمی در محصر ایشون دفاع کنین. ولی قطعا ارزش دوستیهای که در اینجا داریم خیلی بالاتره.
شب خوب و آرامی را در پیشرو داشته باشید.

خواهش میکنم
هواشناسی بسیار گسترده وپیچیدست،هرچقد بدونیم باز کم دونستیم،من خودم ازاین بحث ها خوشم میاد(البته بااحترام متقابل باشه)،من بارها گفته ام که هرکسی که علاقمند به سینوپتیک بود میتونم ببرم کلاسمون،به قول شما دوستی ها بسیار ارزشش بیشتر از این بحث هاست
ولی منم با نظر استادم موافقم که پدیده ای که از سوی هواشناسان بنام جهان در سازمان جهانی ثبت نشده ما بخواهیم ازش اسم ببریم
شب شما هم پاستیل وشکلاتی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم
هواشناسی بسیار گسترده وپیچیدست،هرچقد بدونیم باز کم دونستیم،من خودم ازاین بحث ها خوشم میاد(البته بااحترام متقابل باشه)،من بارها گفته ام که هرکسی که علاقمند به سینوپتیک بود میتونم ببرم کلاسمون،به قول شما دوستی ها بسیار ارزشش بیشتر از این بحث هاست
ولی منم با نظر استادم موافقم که پدیده ای که از سوی هواشناسان بنام جهان در سازمان جهانی ثبت نشده ما بخواهیم ازش اسم ببریم
شب شما هم پاستیل وشکلاتی
اشکال نداره شما هر جور که راحت هستید حتما همون کار رو انجام بدین هادی جان.
ولی ما کماکان از این اصطلاح بخاطر اینکه تاثیرات بسیار مهمی در اقلیم و بارش ایران خصوصا در فصل پاییز و همچنین بهار و تاثیر کمتر در زمستان داره به کرات و البته به نیکی یاد خواهیم کرد.
شما میتونید بخاطر استادتون یواشکی و زیر چشمی مطالب جذاب ما رو در خصوص تراف دریای سرخ در این انجمن ببینید.
شب خوش دوست من.

هادی...

New member

اشکال نداره شما هر جور که راحت هستید حتما همون کار رو انجام بدین هادی جان.
ولی ما کماکان از این اصطلاح بخاطر اینکه تاثیرات بسیار مهمی در اقلیم و بارش ایران خصوصا در فصل پاییز و همچنین بهار و تاثیر کمتر در زمستان داره به کرات و البته به نیکی یاد خواهیم کرد.
شما میتونید بخاطر استادتون یواشکی و زیر چشمی مطالب جذاب ما رو در خصوص تراف دریای سرخ در این انجمن ببینید.
شب خوش دوست من.

فعالیت دریای سرخ جذابت داره حتی اگه بخوایم اونو با نام نیک تراف مصادره کنیم ازجذابیتش کم نمیکنه

امیدواریم روزی شاهد ثبت تراف معکوس دریای سرخ به اسم شما درسازمان جهانی هواشناسی باشیم،البته با توضیح فیزیکی وعلمی ونه در توجیهش بگیم که چون چند اقلیم شناس نام بردن ما هم نام ببریم.

ازمطالب شما هم درصورت لزوم حتما با چشمان باز استفاده میکنم نه زیر چشمی

موفق باشید

سیبری

کاربر ويژه
سرما وبرف تیوان بدجوری به برادران راهداری فشار آورده ، با نرمشهای سبک خودشون گرم میکنند

tlsxvhw26120w1dq145w.jpg

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان
صبحتون بخیر
هوای غرب مشهد هم اکنون تمام ابری و مه آلود...

Sent from my WT19i using Tapatalk

golil

کاربر ويژه
با سلام
خدا رو شکر اینجا از ساعت 4 صبح نم نم بارون آغاز شده و تا الان هم داره میباره ولی با شدت بهتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا