H heaven1 مدیر بخش هواشناسی 2014 , December 6 #4,701 seyyedalireza گفت: اگه منظورتان برفه بله همونو میگم ولی اگه ابره نه کلیک کنید تا باز شود... خوب يک مقدار از اون پرهاي سفيد به زمين ميرسه
seyyedalireza گفت: اگه منظورتان برفه بله همونو میگم ولی اگه ابره نه کلیک کنید تا باز شود... خوب يک مقدار از اون پرهاي سفيد به زمين ميرسه
S seyyedalireza مدیر موقت 2014 , December 6 #4,702 هادی جان ما رو ... نکن دیگه بیزحمت بگو انشالله فردا برف داریم یا نه
H heaven1 مدیر بخش هواشناسی 2014 , December 6 #4,703 seyyedalireza گفت: هادی جان ما رو ... نکن دیگه بیزحمت بگو انشالله فردا برف داریم یا نه کلیک کنید تا باز شود... خوب دوست من من به اين برفا که قراره فردا بياد برف نميگم پرهاي سفيد در هوا ميگم
seyyedalireza گفت: هادی جان ما رو ... نکن دیگه بیزحمت بگو انشالله فردا برف داریم یا نه کلیک کنید تا باز شود... خوب دوست من من به اين برفا که قراره فردا بياد برف نميگم پرهاي سفيد در هوا ميگم
H heaven1 مدیر بخش هواشناسی 2014 , December 6 #4,704 وضع هوای کجور هوای حاضر ساعت: ۱۴:۰۰ پیش بینی ۳ روز آینده ۲° c بارش برف جهت باد: جنوب غربی هوای حاضر | شنبه ۱۵ آذر سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۸۷ دید افقی: ۸۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۲° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۲° c آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۹/۱۵ ۱۳:۳۰
وضع هوای کجور هوای حاضر ساعت: ۱۴:۰۰ پیش بینی ۳ روز آینده ۲° c بارش برف جهت باد: جنوب غربی هوای حاضر | شنبه ۱۵ آذر سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۸۷ دید افقی: ۸۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۲° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۲° c آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۹/۱۵ ۱۳:۳۰