Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
پیشبینی شده دائم در درجه پایین مثبت و منفی بشه . در واقع در ماه دسامبر ao در حد صفر هست .
پیشبینی شده دائم در درجه پایین مثبت و منفی بشه . در واقع در ماه دسامبر ao در حد صفر هست .
درود بر امیرمحسن عزیز
محسن جان وضعیت رو برای دی ماه به چه صورت میبینید؟ اینطور که معلومه نقشه های سالهای قبل دوباره دارن تکرار میشن و ترکیه حسابی سیراب خواهد شد.
امیر محسن عزیز
اینها رو برای 180 ساعت آینده پیشبینی کرده، تشکیل یک هاریکن روی سواحل شرقی سومالی بسیار جالب به نظر میرسه، انگار فعالیت قسمت غربی اقیانوس هند دوباره آغاز میشه درسته؟
متاسفانه تا جایی که من دیدم، هسته سیستم کمفشار با رسیدن به ایران ضعیف میشه و جت قطبی هم به عرض های شمالی کشیده میشه، منبع رطوبتی مناسبی هم از سمت دریای سرخ دیده نمیشه.
پیشبینی pna چیه ؟
فکر کنم کلاغ لاشه باشه که در مناطق شرقی آسیا و کشورهای شمال شرق ایران زندگی می کننداین پرنده که الان ازشون عکس گرفتم بومی منطقه ما نیستند،ولی بهرحال نوعی از زاغ سیاه محسوب میشن و طبق هواشناسی تجربی هر وقت سر و کله این نوع از پرنده پیدا میشه هوای سردی در پیش خواهد بود که احتمال بارش برف سنگین هم دور از انتظار نیست.من اسمشون رو گذاشتم :
زاغ برف
فکر کنم کلاغ لاشه باشه که در مناطق شرقی آسیا و کشورهای شمال شرق ایران زندگی می کنند
کلاغ لاشه |
---|