الان که پر فشار سیبری و اسکاندیناوی با هم ادغام شدند و بلاکینگ رو بر روی منطقه ما تشدید کرده اند ،اگه MJO در فاز مناسب بود و امواج اکسترا تروپیکال در غالب تراف معکوس دریای سرخ به سمت زاگرس کشیده میشد، اون منطقه الان وضع خوبی از لحاظ بارش داشت !!!!
168 ساعت آینده:
این نقشه های بالا اثبات میکنند که اگر کشور ما تحت تاثیر جریانات جنوبغربی و استوایی نبود یک چیزی میشد شبیه مغولستان از لحاظ اقلیمی!
واسه همین هم هست که من تا این حد واسه جریانات گرم و مرطوب جنوبی ارزش قائلم و گرنه این سرمای خشک ، شدید و بی خاصیت این روزها در شمال شرق چه فایده ای داره؟
سامانه های شمالی یعنی همین سرمای زیاد و بارش بسیار اندک ( البته بغیر از سواحل دریای کاسپین) و چیز جدید هم نیست ، تا بوده همین بوده و در آینده نیز خواهد بود.
توی خراسان رضويه؟هر کی گفت این منظره کوههای کدوم شهره؟
اینو نمیتونم بگم ولی تو ایرانهتوی خراسان رضويه؟
نقش MJO در تغییرات اقلیمی ایران بسیار بسیار پر رنگه !!!!
نمودار زیر رو ببینید:
حالا ببینید در دوم دسامبر چه اتفاقی افتاده!!!نقشه تاثیرات MJO بهمراه بارش رو نشون میده که اون خطوط velocity potential در تراز 200 میلی بار هستند
رنگهای گرم VP lمثبت و رنگهای سرد VP منفی رو نشون میدن:
خوب حالا ببینید از 138 ساعت آینده به بعد قراره چه اتفاقی بیافته:
اون چیزیکه من در این نقشه ها می بینیم این هست:
1- یک هاریکین در بخش غربی اقیانوس هند
2-یک سامانه کم ارتفاع بسته بر روی شرق مدیترانه که با امواج اکسترا تروپیکال افریقا تراف دریای سرخ رو به اون منطقه سوق میده که احتمالا باید در اثر شاخص CaCo باشه ،چون MJO در اون زمان در غرب اقیانوس آرام قرار گرفته یعنی فازهای 6 و 7.
3- ایران همچنان در حالت بلاک هست ولی هسته بلاکینگ بیشتر به سمت شرق منتقل شده و در حال خروج از کشور ماست.
هر کی گفت این منظره کوههای کدوم شهره؟
خوب ببخشید این که معلومه توی ايرانه آقا محسن
اینو نمیتونم بگم ولی تو ایرانه
ولی یک نکته هست .
90% برف های سنگین تهران زمانی رخ داده که mjo در فاز های مثبت (5و6و7و8) بوده
مثل برف اسفند 91، ابان 90 ، بهمن 83 و...........
این سالهایی که گفتین رو باید چک کنم
ایول حاج محسن.:ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده::ذوق زده:
قوچان کبیر