درسته امیر محسن؟ عکسش واسه هفته پیشه؟ از روی ابرا و میزان پوشش برف حدس زدم
س سیبری کاربر ويژه 2014 , December 7 #4,781 درسته امیر محسن؟ عکسش واسه هفته پیشه؟ از روی ابرا و میزان پوشش برف حدس زدم
J jabi New member 2014 , December 7 #4,782 Amir Mohsen گفت: کلیک کنید تا باز شود... یه سوال استاد اگه پیش بینیه ای سی ام درس باشه و هر دو اینقدر در حالت مثبت بمونن شرایط شمال چگونه میشه ؟ اینم GFS
Amir Mohsen گفت: کلیک کنید تا باز شود... یه سوال استاد اگه پیش بینیه ای سی ام درس باشه و هر دو اینقدر در حالت مثبت بمونن شرایط شمال چگونه میشه ؟ اینم GFS
A Amir-Hossein کاربر ويژه 2014 , December 7 #4,783 سلام عجب سوز و سرمای استخون سوزی... همین الان از بیرون اومدم تحمل سرمای خشک خیلی سخت تر از سرمای مرطوبه دمای حسی: 8- Sent from my WT19i using Tapatalk
سلام عجب سوز و سرمای استخون سوزی... همین الان از بیرون اومدم تحمل سرمای خشک خیلی سخت تر از سرمای مرطوبه دمای حسی: 8- Sent from my WT19i using Tapatalk
A Ahmad77777 New member 2014 , December 7 #4,784 بارش برف خیلی شدید و خشک خشک در مرکز شهر.(نزدیکی حرم امام رضا (ع))گفتند خیلی شدیده این خبر رو همین الآن سید علی رضا بهم دادن.....
بارش برف خیلی شدید و خشک خشک در مرکز شهر.(نزدیکی حرم امام رضا (ع))گفتند خیلی شدیده این خبر رو همین الآن سید علی رضا بهم دادن.....
J jabi New member 2014 , December 7 #4,786 مدل نیروی دریایی روز چهارشنبه ی پیشه رو برای شمال غرب بارشایی رو در نظر گرفته
A abtinT کاربر ويژه 2014 , December 7 #4,787 Amir Mohsen گفت: این سالهایی که گفتین رو باید چک کنم کلیک کنید تا باز شود... برف 16 اسفند 1391 برابر با 7و8 مارچ 2013 درفاز7 قرار داشت
Amir Mohsen گفت: این سالهایی که گفتین رو باید چک کنم کلیک کنید تا باز شود... برف 16 اسفند 1391 برابر با 7و8 مارچ 2013 درفاز7 قرار داشت
A abtinT کاربر ويژه 2014 , December 7 #4,788 برف فوق العاده بهمن ماه 83 فقط یادمه نیمه دوم بهمن بود یعنی ماه فوریه
G golil کاربر ويژه 2014 , December 7 #4,791 سرما و بارش برف چند شب پیش در شیروان جان یک نفر از هم ولایتی هامان را که در کوههای سمت آق کمر رفته بودند گرفته است.خوشبختانه دوستم زنده مانده است آنقدر سرما شدید بود که دو نفر دیگر دچار یخ زدگی شدید شده اند. شب بر همه خوش:گل:
سرما و بارش برف چند شب پیش در شیروان جان یک نفر از هم ولایتی هامان را که در کوههای سمت آق کمر رفته بودند گرفته است.خوشبختانه دوستم زنده مانده است آنقدر سرما شدید بود که دو نفر دیگر دچار یخ زدگی شدید شده اند. شب بر همه خوش:گل:
S seyyedalireza مدیر موقت 2014 , December 7 #4,794 اینجا لحظه به ظلحظه برف ریزش شدیدتر داره میشه خدا رو شکر
آ آرش-مشهد کاربر ويژه 2014 , December 7 #4,797 منطقه ما هم یه برف خیلی ریز و خفیفی میاد. زمینا البته خشکن!
H heaven1 مدیر بخش هواشناسی 2014 , December 7 #4,798 آرش-مشهد گفت: منطقه ما هم یه برف خیلی ریز و خفیفی میاد. زمینا البته خشکن! کلیک کنید تا باز شود... خوب با اين سرما هيچ برفي آب نميشه که زمينا خيس بشه اينجا هم پودر لباسشويي خفيف داريم:سوت:
آرش-مشهد گفت: منطقه ما هم یه برف خیلی ریز و خفیفی میاد. زمینا البته خشکن! کلیک کنید تا باز شود... خوب با اين سرما هيچ برفي آب نميشه که زمينا خيس بشه اينجا هم پودر لباسشويي خفيف داريم:سوت:
S seyyedalireza مدیر موقت 2014 , December 7 #4,799 من فکر کز م رویا دارم میبینم که برفه نگو اونجاها هم هست برف خوب خدا رو شکر