• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
mkywidw3nl6ucnz3i8ea.png

DR WHO

کاربر ويژه
طبق برآینده های انجام شده در مرکز آب و هوای پیش بینی های میان مدت منطقه اروپا مركز توده هواي پرفشار سيبري امسال چندين هكتوپاسكال ضعيف تر از نرمال خواهد بود اين شرايط مي تونه ما رو به يك زمستان معتدل سوق بده چرا كه نمود زمستان در ايران بر طبق ميزان قدرت و فعاليت پرفشار سيبري خواهد بود.

معيار زمستان سرد يا گرم بر طبق فعاليت توده هواي پرفشار سيبري هست.

AFSORDE

کاربر ويژه
موقعیت:
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=32.748157&lon=50.706754&z=15&m=b

تیر ماه 88
---- اصفهان-چادگان-حوالی روستای آبادجی
دریاچه سد زاینده رود *** و خطی که نشون میده یه زمانی آب تا نزدیک اون قسمت بالا بوده! -
(اینا عکس من نیستن ولی به هر حال..................:104:)

3vq5p0b0yklgmnhi6k4g.jpg

mt9svx4xe7pjibjxgncd.jpg

مهر ماه 93 - همون نقطه.....

9fsbrnvj6e2atflng0.jpg

t5uus5j78ghy03t0r3.jpg

da8oiilu1od5q96vks3.jpg

و آب دریاچه سد زاینده رود که صدها متر عقب نشینی کرده بود.

06ycnqz3q67qljacc726.jpg

lqmx5yiqqcw8h8e9641d.jpg

tsh3qo1xdkh26nn7br3h.jpg

d0y40kgd74d10pkxtt.jpg

da8oiilu1od5q96vks3.jpg

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
و اینم تصویری از چند صد متری محلی که ابتدای آب سد زاینده رود هست.... نزدیک مزارع و مراتع روستای آبادچی

jed7oh9a485bu97uqj8t.jpg

dqhly0oiwdyz9bgc7ycp.gif

البته اینم اضافه کنم که ساکنین اون منطقه (و همچنین نگهبانان سد) به حد کافی از حضور غریبه ها ناراضی و بدگمان هستن، در نتیجه برای عکس گرفتن باید مطمئن شد که هیچ کدوم از اهالی اون روستا و اون منطقه اونجا نباشن، وگرنه برای خلاص شدن از دستشون باید جواب پس داد و همچنین داشتن کارت شناسایی و یا احتمالا ارائه تلفن تماس و اطلاعات شخصی هم الزامیست! - و همچنین احتمال اینکه سر و کار آدم رو با پلیس و 110 و.... بندازن هم هست. :94:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

عسکهای دوست عزیزمون بسیار غم انگیز و تکان دهنده است. از صمیم قلب ارزو میکنم که دوباره این سد ها پر از اب و خیر و پرکت بشن.

Ahmad7777

New member
هوای امروز صبح مشهد واقعا لذت بخش بود.این عکس روساعت 6:40 دقیقه صبح از بزرگراه امام علی (ع) گرفتم.تو بلوار هوا صاف بود ولی حاشیه بلوار مه بسیار زیبایی تشکیل شده بود.:گل:

1.jpg

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

سلام خدمت همه داداشای عزیزم:احترام::54:
امیدوارم حال همتون خوب باشه:13: اووووه چقد دلم برا این تاپیکاتنگ شده بود:13:

داداش احمد مه فصلای پاییزو زمستون رخ میده فقط؟! چرا؟

یه سوال.. میشه بگین تبریز دوباره کی بارون میباره؟! چندروز پشت سرهم بارید خیلی خوب بود:8:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

سلام خدمت همه داداشای عزیزم:احترام::54:
امیدوارم حال همتون خوب باشه:13: اووووه چقد دلم برا این تاپیکاتنگ شده بود:13:

داداش احمد مه فصلای پاییزو زمستون رخ میده فقط؟! چرا؟

یه سوال.. میشه بگین تبریز دوباره کی بارون میباره؟! چندروز پشت سرهم بارید خیلی خوب بود:8:

درود زهرا خانم..حضور مجدد شما رو خوش آمد میگم آبجی:گل:

چون فصل های دیگه هوا آرومتره!!فصل های دیگه وضعیت جوی کشور آرومه و مثل پاییز و زمستون بارون و برف نداریم دیگه..اصطلاحا رطوبت تو کشور کمتره..موج بارشی کمتره..

درمورد بارش بعدی تبریز هم اساتید باید اظهارنظر کنن ولی خب احتمالا از چهارشنبه-پنج شنبه ی هفته ی آینده...معلوم نیست..بیش از پیش پیگیر مباحث فروم باشید تا هرزمان که خبری شد؛مطلع شوید..

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
درود بر دوستان عزیز

درود زهرا خانم..حضور مجدد شما رو خوش آمد میگم آبجی:گل:

چون فصل های دیگه هوا آرومتره!!فصل های دیگه وضعیت جوی کشور آرومه و مثل پاییز و زمستون بارون و برف نداریم دیگه..اصطلاحا رطوبت تو کشور کمتره..موج بارشی کمتره..

درمورد بارش بعدی تبریز هم اساتید باید اظهارنظر کنن ولی خب احتمالا از چهارشنبه-پنج شنبه ی هفته ی آینده...معلوم نیست..بیش از پیش پیگیر مباحث فروم باشید تا هرزمان که خبری شد؛مطلع شوید..

مچکرم داداش جون:احترام::8:
آهان:47: شمال هم اینجوریه؟! ینی اونجاهم فصل خاصی مه بوجود میاد؟ یا شمال اینجوری نیس؟! :40:
اینجاکه بارون میومد بعدش هوا عالی میشد منکه ازحیاط جم نمیخوردم:8: جاتون خالی:دوست:
ممنون داداشی:7::39::1::احترام:
:2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

مچکرم داداش جون:احترام::8:
آهان:47: شمال هم اینجوریه؟! ینی اونجاهم فصل خاصی مه بوجود میاد؟ یا شمال اینجوری نیس؟! :40:
اینجاکه بارون میومد بعدش هوا عالی میشد منکه ازحیاط جم نمیخوردم:8: جاتون خالی:دوست:
ممنون داداشی:7::39::1::احترام:
:2:

خواهش میکنم..والا بقیه نقاط کشور بخصوص شمال شرایطشون قطعا فرق میکنه..نه شمال هروقت که اراده کنه مه داره
35.gif

بله خداروشکر بارش خیلی خوبی رو شاهد بودید در تبریز..شما به جای ما..:گل:

seyyedalireza

مدیر موقت
خیلی از سايتا برای سه شنبه مشهد برف پیشبینی کردن آقا امیر محسن اگه میشه بیاین توضیح بدين

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا