• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
gaa1a9q4v2w6h6zxk4p.png

navid_komperes

New member
واقعا جا داره از زحمات امیرمحسن تشکر کنیم که بی مزد و منت اطلاعات ما رو بالا برد... من به شخصه تا قبل آشنایی با انجمن دیدم سنتی بود , یعنی اینکه همیشه فک میکردم رطوبت و بارش ایران از دریای مدیترانه تامین میشه و برا همین به مشهد میرسه تموم میشه... نه میدونستم سیستم غربی چیه نه هیچی.... اصلا حتی نمیدونستم دریای سرخ ایران رو رطوبت رسانی میکنه و صدتا چیز دیگه که اینجا باهاش آشنا شدم.... :بای::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا جا داره از زحمات امیرمحسن تشکر کنیم که بی مزد و منت اطلاعات ما رو بالا برد... من به شخصه تا قبل آشنایی با انجمن دیدم سنتی بود , یعنی اینکه همیشه فک میکردم رطوبت و بارش ایران از دریای مدیترانه تامین میشه و برا همین به مشهد میرسه تموم میشه... نه میدونستم سیستم غربی چیه نه هیچی.... اصلا حتی نمیدونستم دریای سرخ ایران رو رطوبت رسانی میکنه و صدتا چیز دیگه که اینجا باهاش آشنا شدم.... :بای::گل:
سلام نوید عزیز
خواهش میکنم قربان انجام وظیفه است .خیلی خوشحالم که فعالیتهای بنده در اینجا مثمر ثمر واقع شده و موجبات رضایت شما بزرگوران رو فراهم کرده.
فقط میتونم بگم متاسفم همین . ما رو باش با چند نفر شدیم 80 میلیون!

امیر محسن جان دلیل اینکه در اپدیت های ای سی ام بارندگی ها ی مشهد بین روزای دوشنبه و سه شنبه..و چهارشنبه و پنجشنبه عوض میشی فکر میکنی چیه؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان دلیل اینکه در اپدیت های ای سی ام بارندگی ها ی مشهد بین روزای دوشنبه و سه شنبه..و چهارشنبه و پنجشنبه عوض میشی فکر میکنی چیه؟؟
سلام

جالبه که این موضوع مطلب داغ بین هواشناسان سراسر دنیا شده و هم دارن صحبت از سرد در گمی از این میکنند که چرا چندتا مدل برای یک سیستم چند بازه زمانی متفاوت تعریف میکنند !

که اینطور قانع شدن که این طوفانهای استوایی اخیر منجر به شکست امواج راسبی شدند واسه همین اینهمه سر در گمی بوجود اومده.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان

الان آپديت بامداد نيروي دريايي را ديدم واقعن براي شمال شرق سنگ تموم گذاشته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان

الان آپديت بامداد نيروي دريايي را ديدم واقعن براي شمال شرق سنگ تموم گذاشته
سلام هادی جان
دقیقا . عالی پیش بینی کرده و مالبه هر چی زمان داره جلوتر میره ابن مدل بهتر هم داره میشه برای منطقه ما. خدا رو شکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا