• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tima ir

کاربر ويژه
طرح انتقال آب دریای خزر به ۳ استان با امضای ۱۰۰ نماینده تقدیم رئیس جمهور شد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: طرح پیشنهادی با عنوان مطالعه و انتقال آب دریای خزر به شهر مقدس مشهد، استان‌های خراسان، سمنان و گلستان با امضای 100 نماینده مجلس آماده و به رئیس جمهور تقدیم شده است.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930808000567

Ahmad7777

New member
دیروز در برآوردی که داشتم خدمت هادی عزیز عرض کردم که آپدیتهای ecmwf و نیروی دریایی روند تضعیف رو در پیش خواهند داشت ولی چون الگو الگوی مناسب بارش مطلوب در منطقه ما هست جای هیچ نگرانی وجود نداره ؛ آپدیتهای امشب زیبا خواهند بود.
حتی جی اف اس هم امروز 36 میلیمتر بارش برای مشهد پیش بینی کرده بود که رقم بسیار درشتیه برای مشهد

وقتی آقا امیرمحسن بگه جای نگرانی نیست یعنی باید تو هفته ی آینده منتظر بارش های بسیار زیبایی در دیارمون باشیم.:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون از زحمات تون محمد رضا جان
دقیقا همینه که یک جوری مولفه جدید اتمسفری انسو در رخ داد النینو هم کاملا چشم نوازه

انومالی ارتفاع تراز 200 میلی بار مدل cfsv2 رو برای ماه نوامبر در آپدیت جدید ببینید و ایمان بیاورید به اینکه من این مولفه اتمسفری جدید رو قبل از امریکایی ها کشف کرده بودم فقط نمیدونستم دقیقا چطور توضیحش بدم اون موقع منظورم تابستان امسال هست.
c2517ebd9e0a63b200dab98e0612d43c.jpg

ممنون از زحمات تون محمد رضا جان
دقیقا همینه که یک جوری مولفه جدید اتمسفری انسو در رخ داد النینو هم کاملا چشم نوازه

انومالی ارتفاع تراز 200 میلی بار مدل cfsv2 رو برای ماه نوامبر در آپدیت جدید ببینید و ایمان بیاورید به اینکه من این مولفه اتمسفری جدید رو قبل از امریکایی ها کشف کرده بودم فقط نمیدونستم دقیقا چطور توضیحش بدم اون موقع منظورم تابستان امسال هست.
c2517ebd9e0a63b200dab98e0612d43c.jpg
خواهش میکنم امیر محسن جان وظیفه بود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان ساوه صاف طرفای غرق آباد ابر هایی دیده میشه .
یه چند تا سوال داشتم
1- این مدل های GEM و JMA برای کجاست
2- مدل های کنادا و ژاپن رو تو کدوم سایت میتونم ببینم
3 - آیا پارسال دی ماه ال نینو ضعیف بود یا قوی چون برای ما فوق العاده بود .
بازم سوال دارم هر موقع یادم اومد میپرسم . ممنون :گل:

درود بر شما
1-هواشناسي کانادا و ژاپن
2-tropicaltidbits
3-پارسال کلن وضعيت خنثا بود

نمیدونم این جی اف اس چی پدر گشتگی با مشهد داره لامصبت مپ مشهدو میلیمتری در میاره با حفره بارشی تمامیت مرزی شهرو هم رعایت کرده...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا