• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.


سلام محمد رضا جان

اول از همه اینکه متوسط بارش مشهد در ماه نوامبر بر اساس دوره بلند مدت آماری 16.1 میلیمتر هست که از این رقم تا حالا خیلی بیشتر باریده:

اداره کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری


اگر هم بخوایم بر اساس دورآماری میان مدت که هواشناسی استان بصورت روزانه منتشر میکنه حساب کنیم ، باز هم بارش مشهد بیشتر از نرمال بوده تا حالا

b-18-8-93.gif



در حال حاضر هم هنوز به میانه ماه نوامبر نرسیدم و شما یکسره داری آیه یاس و نا امیدی میخونی و اینطوری میشه که وقتی شکر نعمتی که خدا بهمون داده رو نکنیم ] مسلما همونی هم که قراره بده به زوال میاد.

پیش بینی آنومالی بارش در ادامه ماه نوامبر ( نعمتی که قراره برای ما با لطف و محبت پرودگار از آسمان نازل بشه)

snl32s2zeemmys8eqbjq.png




بعد هم اگه در مشهد زندگی میکنید واقعیت بارش مشهد همینه و اگه واقعا بخوای جایی باشی که یکسره اسمونش بباره حتی رامسر با این بارشهای سنگین و طولانیش اینطوری نیست که دائم بباره باید بری چراپونچی هند زندگی کنید، شاید اونجا راضیت کنه!

نمیدونم چرا دائم موج منفی منتشر میکنید و جالبه که پشت سر شما یک نفر مثل احمد عزیز هم آه وا ویلا سر میده که آدم فکر میکنه اینجا صحرای کربلاست و آبی واسه گذران زندگی نیست!

آدم اصلا خسته میشه اینجا!
چراپونجی که 4..5ماه خشکه رامسر هم که برف چندانی نداره ای خدا پس من کجا زندگی کنم....بابا من کی از وضعیت شکایت کردم میشه پستش رو نشونم بدین فقط من اومد واقعیتی که تو نقشه ها و پیشبینی ها دیده میشه رو گفتم ...گفتم چشم انداز بارشی تا اخر نوامبر زیاد خوب نیست و بعیده که 200تا 300درصد افزایش بارندگی داشته باشیم..از خودم که نگفتم خوب..حتما باید بیام به دروغ بگم که تا اخر ماه وضع مشهد خوبه ...من شکایتی از وضع نکردم فقط نظرمو گفتم نمیدونم ایه یاس و نالیدن از کجا دراومد...
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چراپونجی که 4..5ماه خشکه رامسر هم که برف چندانی نداره ای خدا پس من کجا زندگی کنم....بابا من کی از وضعیت شکایت کردم میشه پستش رو نشونم بدین فقط من اومد واقعیتی که تو نقشه ها و پیشبینی ها دیده میشه رو گفتم ...گفتم چشم انداز بارشی تا اخر نوامبر زیاد خوب نیست و بعیده که 200تا 300درصد افزایش بارندگی داشته باشیم..از خودم که نگفتم خوب..حتما باید بیام به دروغ بگم که تا اخر ماه وضع مشهد خوبه ...من شکایتی از وضع نکردم فقط نظرمو گفتم نمیدونم ایه یاس و نالیدن از کجا دراومد...

محمدرضا .
user-online.png

كاربر سایت
neshan2.gif
neshan1.gif
neshan1.gif
neshan1.gif
neshan1.gif



reputation_pos.png
reputation_pos.png


[h=2]
icon1.png
و اینگونه شد که پیشبینی برای نوامبر پر بارش در منطقمون به کشک تبدیل شد
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه یکی یک پست اورد که من اینا ناشکری کرده بودم یا نالیده بودم من رسنا از همه عذر خواهم..

محمد رضا در طول فعالیت سامانه اخیر با هر آپدیتی دائم نا امیدی میشدی و حس نا امیدی رو منتقل میکردی ولی خدا رو شکر بارشها در مساحت بسیار وسیعی از استان و حتی شهر مشهد عالی بود.

احتیاج به عذرخواهی هم نیست / صبور باشید، تحمل داشته باشید / هر چی قسمت باشه همون محقق میشه.
 
خوب کجای این امیر جان شکایت یا ناشکریه گفتم پیشبینی که 200تا 300درصد افزایش بارندگینشون میده بعیده با توجه به پیشبینی های فعلی اتفاق بیوته این یک نظره...
 


محمد رضا در طول فعالیت سامانه اخیر با هر آپدیتی دائم نا امیدی میشدی و حس نا امیدی رو منتقل میکردی ولی خدا رو شکر بارشها در مساحت بسیار وسیعی از استان و حتی شهر مشهد عالی بود.

احتیاج به عذرخواهی هم نیست / صبور باشید، تحمل داشته باشید / هر چی قسمت باشه همون محقق میشه.
خوب اگه قراره نظر هم ندیم و فقط اینجا نظاره گر باشیم چشم....
 

abtinT

کاربر ويژه


سلام محمد رضا جان

اول از همه اینکه متوسط بارش مشهد در ماه نوامبر بر اساس دوره بلند مدت آماری 16.1 میلیمتر هست که از این رقم تا حالا خیلی بیشتر باریده:

اداره کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری


اگر هم بخوایم بر اساس دورآماری میان مدت که هواشناسی استان بصورت روزانه منتشر میکنه حساب کنیم ، باز هم بارش مشهد بیشتر از نرمال بوده تا حالا

b-18-8-93.gif



در حال حاضر هم هنوز به میانه ماه نوامبر نرسیدم و شما یکسره داری آیه یاس و نا امیدی میخونی و اینطوری میشه که وقتی شکر نعمتی که خدا بهمون داده رو نکنیم ] مسلما همونی هم که قراره بده به زوال میاد.

پیش بینی آنومالی بارش در ادامه ماه نوامبر ( نعمتی که قراره برای ما با لطف و محبت پرودگار از آسمان نازل بشه)

snl32s2zeemmys8eqbjq.png




بعد هم اگه در مشهد زندگی میکنید واقعیت بارش مشهد همینه و اگه واقعا بخوای جایی باشی که یکسره اسمونش بباره حتی رامسر با این بارشهای سنگین و طولانیش اینطوری نیست که دائم بباره باید بری چراپونچی هند زندگی کنید، شاید اونجا راضیت کنه!

نمیدونم چرا دائم موج منفی منتشر میکنید و جالبه که پشت سر شما یک نفر مثل احمد عزیز هم آه وا ویلا سر میده که آدم فکر میکنه اینجا صحرای کربلاست و آبی واسه گذران زندگی نیست!

آدم اصلا خسته میشه اینجا!

ده 60 و 70 که تهران بارش خوبی داشت هم همیشه نیمه اول دی یک وقفه بارش بود . پی این برای ایران عادی هست .
برای مشهد هم همین طوره .
درضمن تازه ما الان اول فصل بارش هستیم .
 

tima ir

کاربر ويژه
محمد رضا جان انشاءالله شرایط برای ایران عزیز و شمال شرق در سال جدید نرمال خواهد بود.ساله گذشته شرایط کم بارشی رو تجربه کردیم , ولی بقول دوستمون هنوز اول فصل بارشی قرارداریم و فرصت های زیادی هم برای بارش رحمت الهی وجود داره.
 
آخرین ویرایش:

Hoom20

New member
http://persianpet.org/forum/thread100980.html
PM
پیش فرض کاهش موثر و بهینه تغییرات اقلیمی: مزایای بسیار راه حل وگان ارگانیک

اخیراً اقتصاد جهانی تا حد زیادی ناپایدار شده است. اقتصاد کشورهای زیادی با چالش روبروست، مردم کشوهای توسعه یافته و درحال توسعه شدیداً از رهبران دولتهای خود میخواهند، سریعتر به آنها کمک کنند تا شغل و همچنین غذا، لباس و خانه برای خانواده هایشان تهیه کنند. حتی ثروتمندترین کشورهای دنیا در زمینه کمک به افرادی که نیازمند کمک های اجتماعی هستند و تعداداشان روبه افزایش است با چالشهای مالی روبرو هستند.

این واقعیتهای مالی اخیر، کار دولت ها را در رابطه با توجه به تهدیدهای حیاتی زیست محیطی جهانی، مانند تغییرات اقلیمی، مشکل تر ساخته است. وضعیت سلامت سیاره مان چنان وخیم است که بعضی از دانشمندان کاهش شدید جمعیت جهان را در این قرن یا حتیانقراض نسل بشر را پیش بینی می کنند. از آنجا که عدم اقدام به عمل عواقب بزرگی به همراه دارد، این چالشهای زیست محیطی باید اکنون و علیرغم محدودیت های مالیمورد توجه قرار بگیرد. خوشبختانه امیدی هست. در این مقاله روشی مقرون به صرفه را برای کاهش فشار آورترین خطرات زیست محیطی سیاره بررسی می کنیم.

در تقریباً ۱۰ هزار سال گذشته که به دوره هولوسین معروف بود آب و هوا نسبتاً ثابت بود و سیستم تنظیم طبیعی زمین شرایطی ایده آل را برای شکوفائی زندگی انسان ها و حیوانات فراهم آورده است. اما اکنون به دوره ای جدید وارد شده ایم، که به آن دوره آنتروپوسن می گویند و در آن فعالیتهای زیان آور بشر شدیداً این سیستمهای مشابه را که برای ادامه زندگی روی زمین ضروری هستند، تخریب می کند. در سال ۲۰۰۹، گروه ۲۸ نفره ای از متخصصان شناخته شده جهان در زمینه علوم سیستم های زمین و محیط زیست توسط انستیتوی زیست محیطی استکهلم در سوئد تشکیل شد. این گروه "۹ سیستم کمکی جهت حفظ زندگی سیاره" را شناسایی کرده اند که انسانها بیش از حد معقول یا در برخی موارد ماورای آن حد، از آنها بهره برداری کرده اند.
مسائل فوری که نیازمند اقدام سریع هستند عبارتند از:
از بین رفتن تنوع زیستی
اسیدی شدن اقیانوسها
تحلیل رفتن لایه اوزون در استراتوسفر
کمبود آب آشامیدنی
تولید زیاد نیتروژن
تغییرات مضر استفاده از زمین
تغییرات اقلیمی
کربن سیاه در جو و آلودگی شیمیائی

در نهایت گزینه رژیم غذائی، به عنوان یکی از اساسی ترین عوامل برای حیات مداوم این سیستم های حامی حیات روی زمین، الزامیاست. تغییر جهانی رژیم غذائی به رژیم وگان ارگانیک می تواند به سرعت و بطور موثر همه این مسائل را مورد توجه قرار دهد.


جنگل زدائی و دیگر تغییرات مضر استفاده از زمین

زمین در وضعیت طبیعی خود اکوسیستم های زیادی را ارائه می کند از جمله:تولید اکسیژن
تنظیم چرخه آب

جذب دی اکسید کربن
در طول تاریخ جنگل زدائی ناپایدار عامل اصلی تخریب بسیاری از تمدنهای بزرگ باستان از جمله سومر، بابل، آشور و همچنین رومی ها و امپراطوری مایاها بوده است. از نقطه نظر تاریخی، کشاورزی بزرگترین محرک استفاده از زمین بوده است که با دامپروری که تنها مخرب ترین فعالیت دوره جدید می باشد جایگزین شد. سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل برآورد می کند که در جهان %۳۰ از همه زمین ها و%۷۰ از کل زمینهای کشاورزی در حال حاضر برای تولید دام استفاده می شود چه برای چرای دام و چه برای تولید غذای دام ها. گزارش برنامه زیست محیطی سازمان ملل در سال ۲۰۱۰، برآورد می کند که صنعت دامپروری مسئول %۷۰ مشکلات زیست محیطی نسبت داده شده به تغییرات ناشی از استفاده از زمین است. گرچه بیشترین تلاشها برای متوقف نمودن جنگل زدائی برتوقف قطع درختان متمرکز می شود،اطلاعات اداره ارزیابی منابع جنگل جهانی نشان می دهد که جنگلزدایی ها برای ایجاد چراگاه و کاشت خوراک حیوانات مسئول ۶۰ تا ۸۰ درصد از ویرانی جنگل ها است. بعلاوه جنگل زدائی به تنهائی با آزاد نمودن تقریباً %۲۰ از کل دی اکسید کربنی که انسان تولید می کند، تغییرات اقلیمی را تشدید می کند.

کاهش موثر و بهینه تغییرات اقلیمی: مزایای بسیار راه حل وگان ارگانیک

تغییر رژیم غذائی مهمترین ابزاری است که برای جبران نمودن این روند پیش رو است. اگر انسان بجای استفاده از غذاهای حیوانی، غذای گیاهی مصرف کند می توانیم در فضائی کمتر غذای بیشتری تولید کند. نویسنده پیشرو دکتر کریستین پیترز، در تحقیقی به بررسی ابزارهای تغذیه موثر و سازگار با محیط زیست برای ساکنان ایالت نیویورک آمریکا می پردازد و نتیجه گیری می کنند که:
"فردی که از رژیم گیاهی کم چربی پیروی می کند، بطور نمونه برای تولید غذا به کمتر از 0.4 هکتار زمین برای هر نفر در سال نیاز دارد. از طرف دیگر، رژیم پرچربی با گوشت زیاد نیاز به 0.85 هکتار زمین دارد.

فقدان تنوع زیستی

گزارش سازمان ملل "اقتصاد اکوسیستم ها و تنوع زیستی" برآورد می کند فقدان گونه های زیستی و صدمه به اکوسیستم که ناشی ازفعالیتهای بشر است سالانه بین ۲ تا 4.5 تریلیون دلار یا حدود % 7.5 از ارزش تولید ناخالص داخلی برای جهان هزینه دارد که یک شاخص از همه کالاها و خدماتی است که در سراسر دنیا تولید می شود. این موقعیت چنان شدید است که با میزان کنونی فقدان تنوع زیستی ما، هزار تا ۱۰ هزار بار بیشتر از میزان انقراض با سابقه طبیعی، ما را وارد دوره ای می کند که به آن "ششمین انقراض عظیم" می گویند. در گزارش سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل در سال 2006 "سایه بلند احشام"، بر رابطه بین ناپدید شدن میزان زیادی از گونه ها و صنعت دامداری تاکید شده است. بنابراین بخش دامپروری می تواند نقش پیشرو در کاهش تنوع زیستی داشته باشد، زیرا که عامل اصلی جنگلزدایی و نیز یکی از عامل های پیشتاز در فرسایش خاک، آلودگی، تغییر آب و هوا، ماهیگیری بیش از حد، رسوب گذاری نواحی ساحلی و تسهیل تهاجم توسط گونه های غیر بومی است.

کاهش موثر و بهینه تغییرات اقلیمی: مزایای بسیار راه حل وگان ارگانیک
"مقاله ی آژانس ارزیابی محیط زیست هلند، فوائد سیاستهای مختلفی را برآورد می کند که برای جبران نمودن کاهش تنوع زیستی بکار می رود. با مقایسۀ هشت انتخاب سیاستی متفاوت برای کاهش خط مبنای فرضی ۱۰ درصدی از دست رفتن تنوع زیستی جهانی بین سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۵۰ که شامل موارد زیر می باشد:حفاظت از نواحی طبیعی
مدیریت بهتر جنگل ها
اتخاذ رژیم بدون گوشت توسط بشر


رژیم غیر حیوانی در میان تمام گزینه های ممکن، بعنوان بهترین راه بقا و حفظ گونه ها تعیین شد

دو راه حل بهتر برای پایان دادن به انقراض گونه ها:
بکارگیری فعالیتهای کشاورزی ارگانیک، وگان و پایدار در جهان
پذیرش رژیم گیاهی توسط انسانها
که هر دو سبب می شود میزان بالائی از زمینها به وضعیت طبیعی و پایدار خود برگردند و به مصرف بی اندازه منابع توسط دامپروری ها پایان می دهد.


کمبود آب
در سال ۲۰۰۹، اجلاس جهانی آب اخطار کرد که سیاره بخاطر استفاده ناپایدار در میان یک "حباب" است و نتیجه آن خیلی خطرناک تر از بحرانهای مالی اخیر خواهد بود. بعلاوه این اجلاس اخطار داد که تا ۲۰ سال آینده بیش از %۵۰ از جمعیت جهان با کمبود آب مواجهه خواهند بود که منجر به مرگ میلیون ها نفر می شود و درگیری بر سر منابع موجود را افزایش می دهد. دلایل متعددی برای کمبود آب وجود دارند از جمله:اثرات متعدد تولیدات حیوانی
آلودگی منابع آب آشامیدنی توسط فعالیتهای دامپروری و کارخانجات

شتاب گرفتن گرمایش جهانی که سبب خشکسالی بیشتر نیز می شود


سریعترین و موثرترین راه برای بهبود منابع آب، تغییر صنعت دامپروری است چراکه در حال حاضر %۷۰ از کل منابع آب در دنیا به این بخش اختصاص دارد. تغییر مشاغل دامپروری به کشاورزی ارگانیک وگان، وضعیت را بطور قابل توجهی بهبود می بخشد.
تحقیقات مکرر نشان داده اند که رژیم گیاهخواری بیشترین صرفه جوئی را در آب می کند. مرکز آب توئینت در هلند، برآورد می کند که برای تولید یک کیلوگرم پروتئین حیوانی در مقایسه با پروتئین گیاهی به ۶ برابر بیشتر آب نیاز است و برای تولید یک کالری گوشت گوسفند در مقایسه با غلات یا سیب زمینی به ۲۰ برابر آب بیشتر نیاز است.

کاهش موثر و بهینه تغییرات اقلیمی: مزایای بسیار راه حل وگان ارگانیک

اسیدی شدن اقیانوس ها

در گزارش آژانس ارزیابی محیط زیست هلند،"فوائد اقلیمی تغییر رژیم" نویسندگان نتیجه می گیرند که رژیم وگان، هزینه های کلی پرداختن به نتایج تغییرات اقلیمی را تا بیش از %۸۰ کاهش می دهد. طبق نتیجه گیری آنها اثرات ترکیبی توقف جنگل زدائی و جنگل کاری زمینهایی که در حال حاضر برای احشام استفاده می شوند، میزان انتشارات دی اکسید کربن ناشی از جنگل زدائی را کاهش می دهد این در حالیست که درختان در حال رشد نیز دی اکسید کربن جو را جذب و متوقف می کنند. موسسه رودال در آمریکا برآورد می کند که اگر همه زمینهای قابل کشت دنیا به مزارع ارگانیک تبدیل شوند، تقریباً %۴۰ از انتشارات فعلی دی اکسید کربن توسط خاک جذب می شود. برنامه زیست محیطی سازمان ملل، افزایش اسیدی شدن اقیانوسها را برای زندگی آتی اکوسیستم دریا تهدیدی واقعی خواند.

ترکیب کاهش انتشارات دی اکسید کربن از طریق روآوردن به کشاورزی ارگانیک وگان، کاهش جنگل زدائی و جذب کربنی که در جو وجود دارد، با کاهش اسیدی شدن دریاها که با میزان بالایی از دی اکسید کربن نهفته در دریاها ایجاد شده به حفظ دریاهای ما کمک می کند.

نیتروژن بالا و تحلیل لایه اوزون استراتوسفر

در صنایع کشاورزی میزان بالائی کود نیتروژن دار بکار می رود و فعالیتهای دامپروری نیز مقدار عظیمی کود حیوانی تولید می کنند که سرشار از نیتروژن است. این نیتروژن بالا منابع آب آشامیدنی را آلوده کرده، تنوع زیستی را تخریب و مناطق مرده در اقیانوسها را ایجاد می کند.
اداره جو و اقیانوس شناسی ملی آمریکا به این نتیجه رسیده است که اکسید نیتروژن دلیل اصلی پیشرفت سوراخ لایه اوزون در قطب جنوباست. منابع اولیه اکسید نیتروژن کودهای نیتروژن دار و کودهای حیوانی هستند. مجدداً پذیرش جهانی رژیم گیاهی به معنای پایان دادن به میزان کود تولید شده سالانه و اتخاذ کشاورزی ارگانیک وگان به معنای پایان دادن به استفاده از کودهای صنعتی می باشد.

کاهش موثر و بهینه تغییرات اقلیمی: مزایای بسیار راه حل وگان ارگانیک
تغییرات اقلیمی و کربن سیاه
جوامع علمی مربوط به آب و هوا به این نتیجه رسیده اند که توقف تغییرات اقلیمی با تمرکز زیاد روی کاهش سطح دی اکسید کربن برای متوقف کردن گرمایش جهانی تا ۲ درجه سانتیگراد یا زیر آن کافی نیست؛ این هدفی است که در اصل در کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل سال ۲۰۰۹ در شهر کپنهاگ در دانمارک، بر سر آن توافق شده بود. دیوید آرچر پرفسور علم ژئوفیزیک از دانشگاه شیکاگو در آمریکا، اشاره نمود که تنها تکیه بر کاهش دی اکسید کربن برای توقف تغییرات اقلیمی کافی نیست چون دی اکسید کربن ناشی از سوختهای فسیلی و منابع دیگر می توانید در جو بماند و هزاران سال سیاره را گرم نماید. گزارشی که در سال ۲۰۱۱ توسط برنامه زیست محیطی سازمان ملل و سازمان جهانی هواشناسی منتشر شد نتیجه می گیرد که اثر جمعی کاهش میزان متان، اوزون سطح زمین و کربن سیاه حدوداً برابر با اثر گرمایشی دی اکسید کربن است. با این وجود، همه اینها در مقایسه با دی اکسید کربن فاکتورهای اقلیمی بیدوامی هستند، یعنی خیلی سریعتر از دی اکسید کربن از اتمسفر خارج می شوند. متان در مدت زمانی حدود یک دهه، کربن سیاه در چند هفته و اوزون سطح زمین در چند ساعت از جو خارج می شود.

کاهش موثر و بهینه تغییرات اقلیمی: مزایای بسیار راه حل وگان ارگانیک

رژیم ارگانیک وگان تنها راه حل برای توقف گرمایش جهانی است

چون دام ها بزرگترین منشاء متان ایجاد شده توسط فعالیتهای بشر بوده و متان یکی از گازهایی است که با اوزون ترکیب می شود. سوختن جنگل ها و زمین های هموار، منشاء شماره یک کربن سیاه در جهان بوده و منشاء آن تا حد زیادی پرورش دام است. پس پایان دادن به تولیدات دامی منجر به کاهش عظیم نشر این نیروهای بیدوام اقلیمی خواهد بود. بعضی ها کاهش انتشارات متان از طریق فناوری را پیشنهاد می کنند که به آن "تسخیر متان" می گویند. با این حال این راه حل فرضی، از پایه ویران است.
زمانی که ادعا می‌شود حیوانات را بصورت "ارگانیک" پرورش می دهیم یا برای کاهش آلایندگی، متان را از کودها حذف می کنیم! این روشها توقعات ما را در حد بسیار پایینی برآورده می کند. حتی در وضعیت حذف متان از کودهای حیوانی، هنوز هم سه برابر آن میزان متان در چرخه گوارش احشام تولید می شود. بعلاوه، این تکنیک را نمی توان به هیچ وجه بعنوان انرژی پاک در نظر گرفت زیرا همان دامداری صنعتی به چندین شیوه دیگر، در حال تخریب محیط زیست است.

کاهش موثر و بهینه تغییرات اقلیمی: مزایای بسیار راه حل وگان ارگانیک

دولت ها بجای دادن یارانه‌های فعلی به تولید کنندگان محصولات حیوانی می توانند به کشاورزان ارگانیک وگان یارانه بدهند که ملزم به بودجه بیشتری نیست و بصورت چشمگیری چالشهای زیست محیطی و بحرانی چالشهای زیست محیطی و بحرانی عصر ما را حل خواهد کرد.

انتخاب سبک زندگی ارگانیک و وگان (کاملا گیاهی) نسبت به انتخاب رژیمی که بر گوشت، لبنیات، تخم مرغ متمرکز است، توسط تک تک افراد، تنها اقدام موثر است که هر فرد می تواند برای بهبود سلامت سیستم حیاتی و حامی زندگی سیاره انجام دهد.


کاهش موثر و بهینه تغییرات اقلیمی: مزایای بسیار راه حل وگان ارگانیک

منابع:
کتابخانه
Easy Vegan Meals » Blog Archive » Kids and Teens On A Vegan Diet

منبع فارسی:کانون انسان،پاک زمین پاک
ویرایش توسط ToOoTi : 4th February 2014 در ساعت 08:14 PM
آیا هنگام استفاده از محصولات بهداشتی، به اینکه روی حیوانات آزمایش نشده باشند، توجه دارید؟

*کلیک کنید: کـدام تـولـیـدکـنـنـدگـان روی حـیوانـات آزمـایـش مـیـکـنـنـد، کـدام نـمـیـکـنـنـد؟

اگر فکر می کنید مهم ترین علت انتشار گاز های گلخانه ای و گرمایش جهانی، اتومبیل ها یا فعالیت کار خانه هاست، در اشتباهید! بیشترین عامل انتشار گاز های گلخانه ای دامداری صنعتی است!
 
آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امیر جان سلام...چشم انداز بارشی تا اخر ماه نوامبر که اصلا جالب نیست و بعید میدونم بارندگی خوبی داشته باشیم تا الانم تو نوامبر فکر کنم حدود 17میل بارش داشتیم ( نرمال این ماه حدود 20میله ) و اگه دیگه تا اخر نوامبر بارشی نباشه خوب چجوری میخواد تو این ماه ترماهی داشته باشیم؟؟؟

فقط از همین سیستم هفته قبل ما حدود 30 میل بارش گرفتیم بارش ماه اکتبر هم فکر کنم 3 برابر نرمال بود حالا نمیدونم رو چه حسابی میگی نوامبر زیر نرمال شده در حالیکه بارش های سیستم قبل از 1 نوامبر تا جمعه حدود 30 میل بوده پس تقریبن 2 برابر نرمال بوده!!!
 
آخرین ویرایش:

DR WHO

کاربر ويژه
[FONT=Vazir,times,serif]وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
[FONT=Vazir,times,serif]
[FONT=Vazir,times,serif]
image.jpg
 

Hoom20

New member
هموطنی که 55 سال گوشت نخورده



او خالق داستان هایی چون زندگی پر ماجرای تئودورا، زیر درخت آلبالو، فرشته ای در آتش، زن جوان و دریا، گرگ ها و آدم ها، ماه عسل در ژنو، محاکمه انسان در محکمه حیوانات، ستون های کاغذی، وسوسه، سال های سیاه خان سالاری، جستجو، بامداد خونین،گرگ های گردنهو چگونه می توان بیش از یک قرن زندگی کرد،است.



سوژه نیوز: احمد اکبری تنها شهروند خام گیاهخوار شهرستان فریدونکنار است.

او خالق داستان هایی چون زندگی پر ماجرای تئودورا، زیر درخت آلبالو، فرشته ای در آتش، زن جوان و دریا، گرگ ها و آدم ها، ماه عسل در ژنو، محاکمه انسان در محکمه حیوانات، ستون های کاغذی، وسوسه، سال های سیاه خان سالاری، جستجو، بامداد خونین، گرگ های گردنه و چگونه می توان بیش از یک قرن زندگی کرد،است.

با این مازندرانی،که تاکنون گوشت نخورده و گیاهخوار است، گفت و گو کرده که در پی آمده است.

--------------------

*آقای اکبری بیشتر از خودتان بگویید و توضیح بدهید چه نوع غذایی را مصرف می کنید و این غذا چه تفاوتی با غذاهای دیگران دارد که در سرمای زیر صفر درجه زمستان هم پوشش تابستانی به تن دارید و احساس سرما نمی کنید؟


بنده در اسفندماه سال 1312 در فریدونکنار متولد شدم و حدود 55 سال است که خام گیاهخوارم و به گوشت، چای، نوشابه هایی از خانواده کولاها و قند و شکر سفید لب نزده ام و در طول این مدت بیمار نشده ام و دارو هم مصرف نکرده ام.
ناهار مرا برنج قهواه ای (سبوس دار) و شام مرا جوانه گندم با مغز گردو تشکیل می دهد و صبحانه ام در تمام فصول سال شیر یخ زده با خرما و یا عسل و نان قهوه ای سبوس دار است. به نظرم به همین دلیل است که سرما در من اثری ندارد و شهروندان در سردترین روزهای زمستان من را با همان پوششی می بینند که در روزهای گرم تابستان بر تن دارم و در فصل زمستان در اتاقم وسیله گرم کننده وجود ندارد.

*گوشت که غذای اصلی 95% مردم کره زمین است چه زیانی می تواند برای مصرف کننده ایجاد کند که شما از خوردن آن پرهیز می کنید؟ دیگر اینکه شما علاوه بر گوشت، چای، کولاها، قند و شکر معمولی از برنج سفید هم استفاده نمی کنید! لطفا علت آن را بیان کنید.


بنده معتقدم خداوند انسان را گوشتخوار خلق نکرده و ساختمان فیزیکی بدن انسان هم برای گوشتخواری ساخته نشده است، زیرا انسان همانند جانوران گوشتخوار، چهار دندان نیش مانند در آرواره ندارد تا گوشت را با آن تکه پاره کند.
از طرفی اسیدی که باعث هضم غذا می شود، در معده جانوران گوشتخوار بیشتر از جانوران گیاهخوار می باشد که انسان هم از نظر طبقه بندی علمی در دسته دوم قرار دارد.
همچنین طول روده جانوران گوشتخوار کوتاه تر از جانوران گیاهخوار می باشد تا گوشت را که غذای صقیل و دیرهضمی است، زودتر هضم کند زیرا از خاصیت گوشت این است که باید زود هضم شود.

علاوه بر این ها جانوران گوشتخوار آب را با زبان می لیسند که تا از حرارت بیش از حد زبان خود را که از گوشتخواری ناشی می شود،بکاهند در صورتی که حیوانات گیاهخوار آب را قورت می دهند، زیرا گیاهخواری ایجاد حرارت نمی کند.

عده ای بر این باورند که بدن انسان نیاز به پروتئین حیوانی دارد اما باید بدانند که در اشتباه هستند، زیرا حیوانات گیاهخوار بدون آنکه از پروتئین حیوانی بهره ببرند به مراتب نیرومندتر و مقاوم تز از جانوران گوشتخوار هستند. برای مثال یک شیر و یا ببر و پلنگ هیچگاه قدرت و توانایی اسب یا شتر ندارند.

اما پرسیده بودید چرا از برنج سفید هم استفاده نمی کنم؟ زیرا 60 درصد املاح معدنی برنج از قبیل فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم، منیزیم، کلسیم، آهن و منگنز را که در سبوس نرم وجود دارد از برنج جدا می کنند و همچنین 40 درصد آن را که حاوی نشاسته و ویتامین A و B است را با آبکش کردن برنج از بین می برند و در نتیجه می ماند موادی فاقد ارزش غذایی.

جالب است بدانید در بیشتر مناطق دنیا و حتی در چین و هند که از تولیدکنندگان اصلی برنج هستند هم سعی می شود برنج را آبکش نکنند و اغلب از برنج سبوس دار استفاده می کنند.

متاسفانه چون تهیه برنج سبوس دار برایم مقدور نمی باشد از اینرو برنج سفید مصرفی روزانه خود را با دو قاشق غذاخوری سبوس نرم مخلوط می کنم تا از نظر املاح معدنی و ویتامین ها غنی شود و بعد آن را به صورت کته مصرف می کنم.

*چه تفاوتی بین تغذیه خام خواران و گیاهخواران وجود دارد و چه انگیزه ای شما را بر آن داشت تا به گیاهخواری رو بیاورید؟


خام خواران بر این اعتقادند که هیچ کار خداوند بدون دلیل و حکمت نیست و انسان ها حق ندارند در مواد غذایی که خداوند به منظور ادامه حیات در اختیارشان قرار داده است دستکاری کنند و به همین دلیل غذایی را که با آتش پخته شود و ریشه خونی داشته باشد را مصرف نمی کنند.
یک فرد خام خوار نیاز به آشپزخانه ندارد اما گیاهخواران هم همچون گوشتخوارن از غذاهای پخته شده استفاده می کنند منتها با این تفاوت که از گوشت استفاده نمی کنند.

برای افرادی که از گوشت استفاده می کنند، بیشتر مزه غذا مطرح است اما برای افراد خام خوار و گیاهخوار، خواص و کیفیت غذا ارزش بیشتری دارد.

اما پرسیده بودید که که چه انگیزه ای مرا بر آن داشت تا به خام گیاهخواری روی بیاورم؟در پاسخ باید بگویم که انگیزه سالم بودن و سالم زیستن و مراجعه نکردن به موسسات درمانی.

ما در عصری زندگی می کنیم که از هر سو بیماری های نو ظهور به انسان حمله می کند و به همین دلیل ترجیح می دهم که با مصرف غذاهای طبیعی و سالم از زندگی لذت بیشتری ببرم.

*شما که معتقدید خداوند انسان را گیاهخوار به جهان آفرید پس چطور شد که همین انسان به گوشتخواری روی آورد؟ آیا نهضت خام خواری و گیاهخواری پدیده عصر جدید می باشد؟ یا ریشه در تاریخ گذشته ما دارد؟

میلیون ها سال پیش که انسان های اولیه در غارها زندگی می کردند، غذای آنها را گیاهان و غلات و میوه تشکیل می داد که به وفور در دشت و صحرا و روی درختان روییده می شد. اما به دلیل وقوع آتشفشان های متعدد و طولانی، گیاهان و درختان به خاکستر تبدیل می شدند و انسان های اولیه هنگامی که برای تهیه غذا از غارها بیرون می آمدند همه جا را سوخته و خاکستر شده می دیدند و به ناچار برای رفع گرسنگی به لاشه های سوخته جانوران حمله ور می شدند.

قرن ها بعد دوباره چرخه طبیعت به حالت اولش برگشت اما انسان های غارنشین که دیگر به گوشتخواری عادت کرده بودند به سراغ گیاه و میوه نمی رفتند و غذای خود را از گوشت جانوران عظیم الجثه تهیه می کردند که متاسفانه این شیوه تغذیه نادرست تا به امروز هم ادامه دارد.

اما پرسیده بودید که پدیده گیاهخواری مربوط به عصر جدید است یا ریشه در تاریخ چندین هزار ساله دارد؟در پاسخ باید عرض کنم روش فعلی خام خواری به عصر فعلی مربوط می شود و پایه گذار آن در ایران آرشاویر در آوانسیان می باشد که حدود 50 سال پیش این نهضت را در ایران بنا نهاد و اعضای آن با تغذیه سالم و طبیعی، زندگی سرشار از شادی و نشاط خود را ادامه می دهند.

این کانون در ابتدای تاسیس در خیابان کریم خان شمالی (میدان کامکار) واقع شده بود و در آغاز تشکیل مورد اعتراض نظام پزشکی و انستیتو تغذیه ایران قرار گرفت و کار به مراجع قضایی کشیده شد تا اینکه اعضای آن از موسس انجمن (آوانسیان) حمایت کردند و برای مثال خانمی که با خام خواری سرطان پستانش درمان شده بود، با ارائه مدارک لازم به دادگاه از محکومیت باقی اعضای انجمن خام خواران جلوگیری به عمل آوردند و حکم بر برائت موسس آن صادر گردید و احداث چنین انجمنی را بلامانع اعلام کردند.

اما گیاهخواری ریشه در تاریخ قرن ها پیش ما دارد و افراد مشهور و صاحب نامی چون سقراط، فیثاغورث فیلسوف و ریاضی دان یونان باستان، ابن سینا پزشک نامدار ایرانی، ابوالعلا معری شاعر نابینای عرب، تولستوی نویسنده معروف روس، ژان ژاک روسو نویسنده برجسته فرانسوی و مهاتما گاندی رهبر مبارزان استقلال طلب هند از گیاهخواران بودند و از خوردن گوشت خودداری می کردند. همچنین از فرمایشات امام علی (ع) است که می فرمایند: "شکم های خود را گورستان حیوانات نسازید"

*اگر خاطره ای از خام خواری و یا گیاهخواری خود دارید،برای خوانندگان ما تعریف کنید.

دو خاطره جالب دارم ؛ خاطره اول اینکه فصل زمستان بود و آقایی از من پرسید: شما با این سن و سال و در این سرمای صفر درجه، با پیراهن تابستانی و بدون کت و شلوار احساس سرما نمی کنید؟من هم در جواب گفتم: چون گوشتخوار نیستم احساس سرما نمیکنم.
طرف گفت: چه بیماری دارید که از خوردن گوشت پرهیز می کنید؟خندیدم و گفتم: شما که یک جوان سالم هستید با پوشیدن کاپشن و بلوز، تحمل سرما را ندارید! پس من اگر بیماری داشته باشم چگونه می توانم سوز سرما را تحمل کنم؟! نه دوست عزیز، بنده چیزی حدود 50 سال است که بیمار نشده ام و پول دارو درمان نداده ام، زیرا گیاهخوارم ...
خاطره دوم اینکه در مجلسی با آقا و خانمی که دو فرزند 10 و 3 ساله داشتند آشنا شدم. هنگام شام وقتی میزبان غذاها را روی میز چید، دختر 3 ساله به بطری نوشابه اشاره کرد و گفت: بابا از این می خوام.
پدر بلافاصله لیوان خالی را پر از نوشابه گازدار کرد و به دست کودک داد و او نیز مشغول خوردن شد. حقیر که با حیرت صحنه را نظاره می کردم به پدر گفتم: چرا یک لیوان نوشابه گازدار که نمی دانید چطور تهیه شده به طفل تان می خورانید؟ ایا می دانید چقدر برایش ضرر دارد؟
در جوابم گفت: آخر می دانم اگر ندهم لج می کند.
گفتم: لج او برای شما دردسر آورتر است یا خدا ناکرده بیماری او؟
خندید و گفت: چه کار می شود کرد آقا، بچه است دیگر ...
متاسفانه پدر حاضر نبود کودک 3 ساله اش به خاطر نوشیدن نوشابه بی خاصیت لج کند اما حاضر بود سلامتی اش به خطر بیفتد، این در حالی بود که دخترک از عینک ته استکانی هم استفاده می کرد!
*و حرف پایانی شما

دست همه عزیزانم را می فشارم و می گویم:بیایید برای حفظ سلامتی خود حداقل از خوردن گوشت قرمز خودداری کنید و این را بدانید که یک فرد سالم می تواند از زندگی لذت ببرد نه یک فرد مریض. / آرشیو



نویسنده : سوژه نیوز ; ساعت ۱:٠۳ ‎ب.ظ ; دوشنبه ۱۳٩۱/۱٢/٧
تگ ها: هموطنی که 50 سال گوشت نخورده
comment نظرات (0) لینک
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت نقشه های بلندمدت عالی شدن و اواسط دهه دوم و البته دهه سوم ماه نوامبر بیادماندنی خواهد بود خصوصا در شمال شرق
 
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا