شما دیگه خیلی خسته ای هیچکس دعوت نکرده شما اینجا فعالیت کنی که منت میزاری در ضمن شما اگه میخای چیزی یاد بگیری باید زحمت بکشی وقتی امیرمحسن میگه چه چیزی رو تو گوگل سرچ بزنی حالا شما میگی لینک بده والله مردم بیکار نیستن واسه شما سرچ بزنن همه ما مشغله فراوان داریم و خصوصن امیرمحسن عزیز که من میدونم چقدر مشغله کاری دارهیکی از دلایلی که زیاد منو تشویق نمیکنه که دراین انجمن فعالیت کنم خودخواهی هاست،شما حتی حاضرنیستین که لینک رو بدین،من نمیدونم شما اگه استاد دانشگاه میشدین چی میخواستین بکنین؟فکر کنم به دانشجوهاتون میگفتین برین خودتون تلاش کنید یاد بگیرید!!! شما نتونستید به من بگید که اگه واقعا این ناوست چطور با بالا آمدن عرض جغرافیایی افزایش ارتفاع نمیگیره وحتی ارتفاعش کاهش هم پیدا میکنه!!!!شما که زیاد سرچ میکنید،یه بار هم اینو سرچ کنید شاید جواب قانع کننده ای دادین
والایکی از دلایلی که زیاد منو تشویق نمیکنه که دراین انجمن فعالیت کنم خودخواهی هاست،شما حتی حاضرنیستین که لینک رو بدین،من نمیدونم شما اگه استاد دانشگاه میشدین چی میخواستین بکنین؟فکر کنم به دانشجوهاتون میگفتین برین خودتون تلاش کنید یاد بگیرید!!! شما نتونستید به من بگید که اگه واقعا این ناوست چطور با بالا آمدن عرض جغرافیایی افزایش ارتفاع نمیگیره وحتی ارتفاعش کاهش هم پیدا میکنه!!!!
شما که زیاد سرچ میکنید،یه بار هم اینو سرچ کنید شاید جواب قانع کننده ای دادین
والا
خودخواهی در کار نیست.
شما یک سوالی رو عنوان کردید .من هم کلی واسه شما مطلب گذاشتم اونهم با موبایل بعد خیلی راحت میگید تراف دریای سرخ وجود نداره .
باز هم میگم اولا واقعا منظورتون رو متوجه نمیشم بعد هم هیچ کسی نمیتونه منکر وجود تراف دریای سرخ بشه چون این یک واقعیته قطعیه.
در خصوص لینک هم شما دقت نمیکنید دوباره برگردین صفحه قبل لینک مقاله در زیر عکس درج شده.ایراد ما ایرانی ها اینه که همه چیز رو حاضر و آماده میخواییم و اصلا حاضر نیستیم واسش وقت بذاریم و تلاش کنیم .
حالا شما میخواین اسم این سختگیری منو بذارید خودخواهی یا هر چیزیکه دوست دارین.
بعد هم من ادعای استادی ندارم و فقط یک مقدار مطالعاتم نسبت به سایرین بیشتره همین ولی اگه قسمت میشد که یک روزی استاد دانشگاه خصوصا در زمینه هواشناسی و اقلیم شناسی میشدم واقعا پوست دانشجوها رو میکندم و یک کاری میکردم که واقعا متخصص از دانشگاه فارغ التحصیل بشن
در ناوه ها ما دو محور کلی داریم
1-down stream
2-up stream
حالا این افزایش ارتفاع که میفرمایین منظورتون تو کدوم مورد هست؟
فکر میکنم شما منظورتون در خصوص تقویت و یا تضیف سامانه های کم فشار با تغییر عرض جعرافیایی و در اثر تاثیرات نیروی کوریولیس کره زمین باشه که این فرضیه رو باید با فرمول اثبات کرد که در تخصص من نیست ولی سعی میکنم این مطلب رو با یکی از اساتید در میون بذارم چنانچه به جواب مشخصی رسیدم حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.منظورم در بالارونده هست
فکر میکنم شما منظورتون در خصوص تقویت و یا تضیف سامانه های کم فشار با تغییر عرض جعرافیایی و در اثر تاثیرات نیروی کوریولیس کره زمین باشه که این فرضیه رو باید با فرمول اثبات کرد که در تخصص من نیست ولی سعی میکنم این مطلب رو با یکی از اساتید در میون بذارم چنانچه به جواب مشخصی رسیدم حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.
شما هم با اساتید دانشگاه تون صحبت کنید و از شون در اینخصوص بپرسید و لطفا جواب رو برای من هم بیارید.