• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
متوجه منظورتون نمیشم ناوه به منطقه ای کشیده با کاهش فشار نسبی نسبت به اطرافش گفته میشه در هر ترازی هم میتونیم ناوه داشته باشیم انشالله شب که برگشتم بحث مفصلی انجام بدیم

هادی...

New member
یکی از دلایلی که زیاد منو تشویق نمیکنه که دراین انجمن فعالیت کنم خودخواهی هاست،شما حتی حاضرنیستین که لینک رو بدین،من نمیدونم شما اگه استاد دانشگاه میشدین چی میخواستین بکنین؟فکر کنم به دانشجوهاتون میگفتین برین خودتون تلاش کنید یاد بگیرید!!! شما نتونستید به من بگید که اگه واقعا این ناوست چطور با بالا آمدن عرض جغرافیایی افزایش ارتفاع نمیگیره وحتی ارتفاعش کاهش هم پیدا میکنه!!!!
شما که زیاد سرچ میکنید،یه بار هم اینو سرچ کنید شاید جواب قانع کننده ای دادین
پارسال هم شما سوالی ازمن درمورد یکی ازعوامل دورپیوندی پرسیدن،اونجا مختصر توضیحی دادم و گفتم که این مربوط به گرایش های فیزیکی ویا دینامیکیست ولی اینجا دیگه بحث دقیقا درمورد تخصص وگرایش منه،من محترمانه با شما بحث و حتی میشه گفت مناظره هواشناسی میکنم اما شما خودخواهانه جواب منو میدین،مگه من رشته تحصیلیم غیرهواشناسیه که بخوام با سرچ کردن ها چیز یاد بگیرم،من مثل آقای x نیستم که وقتی سوالی ازش بپرسن بگه چون فلانی اینو گفته منم میگم،من به اندازه کل وقت شما که صرف سرچ کردن گذشته در کلاس های درس هواشناسی وآب وهواشناسی بوده،دیگه کاری ندارم که دوران دبیرستان حتی رفتم تبریز تا پیش یه نفری که نقشه کانتر بلد بود تا براش پول خوبی بدم تا اونو یادم بده،چون اون زمانی جایی نبود اونو یاد بگیرم،آقای امیرمحسن اگه من برا یاد گرفتن هواشناسی بیشتراز شما تلاش نکردم قطعا کمترهم نبوده.

بااجازتون باز این انجمن خواهم اومد چون علاقمندم

موفق باشین

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
یکی از دلایلی که زیاد منو تشویق نمیکنه که دراین انجمن فعالیت کنم خودخواهی هاست،شما حتی حاضرنیستین که لینک رو بدین،من نمیدونم شما اگه استاد دانشگاه میشدین چی میخواستین بکنین؟فکر کنم به دانشجوهاتون میگفتین برین خودتون تلاش کنید یاد بگیرید!!! شما نتونستید به من بگید که اگه واقعا این ناوست چطور با بالا آمدن عرض جغرافیایی افزایش ارتفاع نمیگیره وحتی ارتفاعش کاهش هم پیدا میکنه!!!!شما که زیاد سرچ میکنید،یه بار هم اینو سرچ کنید شاید جواب قانع کننده ای دادین
شما دیگه خیلی خسته ای هیچکس دعوت نکرده شما اینجا فعالیت کنی که منت میزاری در ضمن شما اگه میخای چیزی یاد بگیری باید زحمت بکشی وقتی امیرمحسن میگه چه چیزی رو تو گوگل سرچ بزنی حالا شما میگی لینک بده والله مردم بیکار نیستن واسه شما سرچ بزنن همه ما مشغله فراوان داریم و خصوصن امیرمحسن عزیز که من میدونم چقدر مشغله کاری داره

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از دلایلی که زیاد منو تشویق نمیکنه که دراین انجمن فعالیت کنم خودخواهی هاست،شما حتی حاضرنیستین که لینک رو بدین،من نمیدونم شما اگه استاد دانشگاه میشدین چی میخواستین بکنین؟فکر کنم به دانشجوهاتون میگفتین برین خودتون تلاش کنید یاد بگیرید!!! شما نتونستید به من بگید که اگه واقعا این ناوست چطور با بالا آمدن عرض جغرافیایی افزایش ارتفاع نمیگیره وحتی ارتفاعش کاهش هم پیدا میکنه!!!!
شما که زیاد سرچ میکنید،یه بار هم اینو سرچ کنید شاید جواب قانع کننده ای دادین
والا
خودخواهی در کار نیست.
شما یک سوالی رو عنوان کردید .من هم کلی واسه شما مطلب گذاشتم اونهم با موبایل بعد خیلی راحت میگید تراف دریای سرخ وجود نداره .
باز هم میگم اولا واقعا منظورتون رو متوجه نمیشم بعد هم هیچ کسی نمیتونه منکر وجود تراف دریای سرخ بشه چون این یک واقعیته قطعیه.
در خصوص لینک هم شما دقت نمیکنید دوباره برگردین صفحه قبل لینک مقاله در زیر عکس درج شده.ایراد ما ایرانی ها اینه که همه چیز رو حاضر و آماده میخواییم و اصلا حاضر نیستیم واسش وقت بذاریم و تلاش کنیم .
حالا شما میخواین اسم این سختگیری منو بذارید خودخواهی یا هر چیزیکه دوست دارین.
بعد هم من ادعای استادی ندارم و فقط یک مقدار مطالعاتم نسبت به سایرین بیشتره همین ولی اگه قسمت میشد که یک روزی استاد دانشگاه خصوصا در زمینه هواشناسی و اقلیم شناسی میشدم واقعا پوست دانشجوها رو میکندم و یک کاری میکردم که واقعا متخصص از دانشگاه فارغ التحصیل بشن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در ناوه ها ما دو محور کلی داریم
1-down stream
2-up stream
حالا این افزایش ارتفاع که میفرمایین منظورتون تو کدوم مورد هست؟

هادی...

New member

والا
خودخواهی در کار نیست.
شما یک سوالی رو عنوان کردید .من هم کلی واسه شما مطلب گذاشتم اونهم با موبایل بعد خیلی راحت میگید تراف دریای سرخ وجود نداره .
باز هم میگم اولا واقعا منظورتون رو متوجه نمیشم بعد هم هیچ کسی نمیتونه منکر وجود تراف دریای سرخ بشه چون این یک واقعیته قطعیه.
در خصوص لینک هم شما دقت نمیکنید دوباره برگردین صفحه قبل لینک مقاله در زیر عکس درج شده.ایراد ما ایرانی ها اینه که همه چیز رو حاضر و آماده میخواییم و اصلا حاضر نیستیم واسش وقت بذاریم و تلاش کنیم .
حالا شما میخواین اسم این سختگیری منو بذارید خودخواهی یا هر چیزیکه دوست دارین.
بعد هم من ادعای استادی ندارم و فقط یک مقدار مطالعاتم نسبت به سایرین بیشتره همین ولی اگه قسمت میشد که یک روزی استاد دانشگاه خصوصا در زمینه هواشناسی و اقلیم شناسی میشدم واقعا پوست دانشجوها رو میکندم و یک کاری میکردم که واقعا متخصص از دانشگاه فارغ التحصیل بشن

من هم پیشاپیش از وقت صرفتون تشکر کرده بودم،مشکل ما ایرانی هااینه که هرچیزی که میشه میگیم "ما ایرانی ها"

مطالعه من اگه بیشتر ازشما نبوده کمترهم نبوده،ایشالله که روزی استاد دانشگاه بشین،من سوالی درمورد تراف دریای سرخ پرسیدم هنوزم نتونستم جواب بگیرم،امیدوارم شما مطالعاتتون روبیشتر کنید و پاسخی پیداکنید و منم بتونید قانع کنید

بازهم از صرف وقتتون ممنونم

هادی...

New member
[Q

گردنه صائین اردبیل (شمالغرب)
image00002.jpg
[/QUOTE]

این دوربین در 6،7 کیلومتری شهر سراب قرار داره،در ابتدای سربالایی آغاز گردنه،اگه دقت کنین چراغ کشی این مسیر که ازاردبیل شروع میشه در این سرازیری تموم میشه،ای کاش این دوربین یه 10،15 کیلومتر بالاتر و به سمت اردبیل بود،چون این گردنه بسیار برف گیر و اکثرمواقع سال مه آلوده بخاطرهمین چراغ کشی داره،ولی مکان دوربین خوب نیست چون حتی زمانی که قویترین پرفشارها به شمال نفوذ میکنه نرسیده به این سرازیری دیگه مه و برف وباران تموم میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منظورم در بالارونده هست
فکر میکنم شما منظورتون در خصوص تقویت و یا تضیف سامانه های کم فشار با تغییر عرض جعرافیایی و در اثر تاثیرات نیروی کوریولیس کره زمین باشه که این فرضیه رو باید با فرمول اثبات کرد که در تخصص من نیست ولی سعی میکنم این مطلب رو با یکی از اساتید در میون بذارم چنانچه به جواب مشخصی رسیدم حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.
شما هم با اساتید دانشگاه تون صحبت کنید و از شون در اینخصوص بپرسید و لطفا جواب رو برای من هم بیارید.

هادی...

New member

فکر میکنم شما منظورتون در خصوص تقویت و یا تضیف سامانه های کم فشار با تغییر عرض جعرافیایی و در اثر تاثیرات نیروی کوریولیس کره زمین باشه که این فرضیه رو باید با فرمول اثبات کرد که در تخصص من نیست ولی سعی میکنم این مطلب رو با یکی از اساتید در میون بذارم چنانچه به جواب مشخصی رسیدم حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.
شما هم با اساتید دانشگاه تون صحبت کنید و از شون در اینخصوص بپرسید و لطفا جواب رو برای من هم بیارید.

من هم ازصبح منظورم همینه که با بالارفتن عرض جغرافیایی ارتفاع افزایش پیدا میکنه اما دراین تراف سرخ چطور این افزایش رو نداریم؟اتفاقا من ظهری با یکی ازاساتیدم دراین مورد تماس گرفتم وبا تمسخر برگشته و به من میگه که شما خودتون رو به مرکز ملی اقلیم شناسی معرفی کنید و این اکتشافتون رو اونجا ثبت کنید،من سه شنبه درس دارم اونجا با یکی از بهترین استادام کلاس دارم،حتما این موضوع رو با ایشون درمیان میذارم،خلاصه من به چیزی که سریش بشم ولش نمیکنم باید کامل قانع بشم،شما هم به چیز تازه ای دست یافتین منو بی اطلاع نذارین

ممنون

pokerface

متخصص هواشناسی
دوست عزیز هادی جان.اتفاقا اینکه سؤال میکنی‌ و به دنبال جواب هستی‌ خیلی‌ خوبه ولی‌ خوب متهم کردن دیگران به خود خواهی‌ به نظرم درست نیست.اینکه شما میگی‌ به هیچ وجه در جایی اسم تراف دریای سرخ نیومده درست نیست. من نمیدونم دادن فلان لینک مثلا چه لذّتی داره اگر واقعا دنبال تفهیم مطلب هستیم حتما خودمون هم تلاش می‌کنیم و منتظر لینک دیگران نیستیم.اما در مورد چیزی که پرسیدی احتمال میدم منظورت افزایش ارتفاع خطوط هم فشار هست .این تراف مخصوص لایه‌های پائین جو هست و همونطور که امیر محسن عزیز گفت در تراز ۱۰۰۰ میلیبار تا ۸۵۰ بهتر میتونی‌ رصدش کنی‌.توی عکس زیر هم که به طور مشخص میبینی‌ که خطوط هم فشار از جنوب به شمال یعنی‌ به سمت عرض‌های بالا افزایش ارتفاع دارن.

5yz99lc9rp3p3y4lwtx.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا