• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه

این ورژن روزانه است که خروجی مدل جی اف اس هست و اونیکه من گذاشتم ecmwf .
واسه همین هم هست که آپدیتهای این مدل خیلی متفاوته

خوب پیشبینی متفاوت باشه مهم نبست . ولی ابن دو روز گذشته رو متفاوت زدن ؟
مثل دیروز pna مثبت بود یا منفی ؟

aliasgar57

کاربر ويژه
با سلام و درود بر دوستان:گل::گل:

به نظر میرسه که روز یکشنبه شاهد هوای نسبتا گرم برای این موقع از سال باشیم ودر شمال هم شاهد پدیده گرم باد باشیم...

در کل تا روز یکشنبه باید شاهد افزایش نسبی دما باشیم ولی از روز دوشنبه با ورود یک سیستم کم و بیش ضعیف شاهد کاهش دما خواهیم بود .

مشاهده پیوست 60560

aliasgar57

کاربر ويژه
یک حسی به من میگه که همیشه بعد از این هوای گرم در زمستان باید منتظر اتفاقات خوبی باشیم .

به امید روزهای برفی انشاءلله

aliasgar57

کاربر ويژه
بررسی دو شاخص مهم AO (نوسان شمالگان) و شاخص NAO (نوسان اطلس شمالی) بر روی دما و بارش کشور در یک نگاه:

طبق بررسی های صورت گرفته محققین بر این باورند, تاثیر این دو نوسان برای یک دوم شمالی و یک دوم جنوبی کشور یکسان نیستو نخواهد بود.

aliasgar57

کاربر ويژه
مشهد مقدس

arrow1.gif
هوای حاضر | پنجشنبه ۰۴ دی

۱۲° c

صاف
D_01_XL.png
جهت باد: جنوبی

سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۳۵

دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۲° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳° c

seyyedalireza

مدیر موقت
من یادمه قدیمی ها ميگفتن همیشه بعداز یک گرما و بدون بارشي یک سرما و بارش شدید وجود داره و برای من این اثبات شده است

aliasgar57

کاربر ويژه
[h=2]به نظرم ازحدود 10 روز دیگه ما شاهد ورود یک سیستم نسبتا سرد به کشور عزیزمون باشیم که ما حصل آن بارش برف و یخبندان در بیشتر نقاط ایران است.

navid_komperes

New member
قظعا بعد از وقفه برای کشور ما بارش خوبی در راهه .... فقط به امید خدا سریع بیاد که هم تو فصل سرما بیاد که منابع آبی تامین شن هم کشاورزا متضرر نشن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

DR WHO

کاربر ويژه
اميرمحسن جان اين لينك را بخونيد مهمه

Winter Outlook 2014/2015 - In Depth - Netweather.tv

درضمن GWO رفته توو فاز 4

http://www.atmos.albany.edu/student/nschiral/research/gwo/gfsgwo_1.png

ميشه در مورد اين شاخص و تاثير فازهاى مختلفش بر فشار و دما و بارش منطقه ما توضيح دهيد؟ الان كه رفته توو فاز 4 در كنار النينو مودوكى و فاز 5 MJO چه رهاوردى براى ايران خواهد داشت؟

entezar59

New member
سلام بر همگی

مطلبی در وب سایت آوردم با خود گفتم که اینجا هم بیاورم

یادم میاد 10 سال پیش 21 بهمن ماه ناگهان هوای شهر رشت و لاهیجان دگرگون شد .
آنچنان برف آمد آنچنان برف آمد که شهر لاهیجان از تمامی نقاط بسته شد. مردم آب و نان . برق نداشتند. برف را در قابلمه های بزرگ می گذاشتند که ذوب شود تا کمی آب به دست بیاورند.مردم مانند سالهای دور فقط از شمع استفاده می کردند. مغازه های از آذوقه خالی شده بود. چیزی نداشتند تا عرضه کنند.
حتی یک خودرو از خیابانها رد نمی شد وفقط مردم بودند که از وسط خیابانها رد می شدند. یک وضعیت خاصی بود.
اینها را به چشم خودم دیدم. جالب بود بعد از مدتی که به رشت رفتم وضعیت بدتر از لاهیجان بود . کارخانه های زیادی بودند که سقفهایشان به ویرانه ایی تبدیل شده بود.

اینها را گفتم که امیدمان را از دست ندهیم. اگر خدا بخواهد ناگهان هوا مانند 10 سال پیش شهر رشت و لاهیجان دگرگون خواهد شد. اگر خدا بخواهد.

امیدوارم با تدبیر مسئولان شهر مشهد آمدن برف باعث ناراحتی کسی نشود

samann

کاربر ويژه
به سلامتی برخی از کشاورزان خراسانی کشت زمستانی انجام دادن . احتمالا پیشبینیشون از زمستون امسال گرم و مرطوب بوده که این کارو انجام دادن
اواخر دسامبر (هفته اتی )دما در شمال شرق بالاتر از نرمال خواهد بود . پیش بینی میشه در روزهای شنبه و یکشنبه در گرمترین ساعات دما به 16 برسه که واسه این موقع از سال عدد درشتیه
از 2 ژانویه و همزمان با صعودی شدن شاخص های نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی کاهش چشمگیر دما و بارش اولین برف زمستانی انتظار به جایی است.
پس امیدوار باشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز
تازه از سرکار اومدم خونه ولی سر قولم برای شاخصهای nao وao و تاثیراتش در ماه ژانویه هستم.
امشب انشاءالله در خدمت تون و پاسخ به سوالات تون هستم.
فعلا باید برم ولی قبل از رفتن
Ecmwf تا 240 ساعت آینده

b667e87195d34962918564f8a56375ec.jpg

e146716bd2e90bd4499f0000aca6b2a0.jpg

7b737181d15482f99d5d7f0ec42a9a87.jpg

abtinT

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز
تازه از سرکار اومدم خونه ولی سر قولم برای شاخصهای nao وao و تاثیراتش در ماه ژانویه هستم.
امشب انشاءالله در خدمت تون و پاسخ به سوالات تون هستم.
فعلا باید برم ولی قبل از رفتن
Ecmwf تا 240 ساعت آینده

b667e87195d34962918564f8a56375ec.jpg

e146716bd2e90bd4499f0000aca6b2a0.jpg

7b737181d15482f99d5d7f0ec42a9a87.jpg

خوش به حال اروپا از چند روزه دیگه میرن زیر برف و یخبندان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا