چقدر دوست دارم تراز 516 بیاد رو ی تهران همزمان هم بارش سنگین برف داشته باشیم . کل شهر تهران قفل بشه یک هفته بارش برف داشته باشیم و........... . :خنده1:
من اول شب هم این سوال رو از دوستمون کردم می خواستم بدونم اینکه میگی تراز 516 همون کانتر 516 است ؟ و کدوم صحیح است ؟
سلاممن اول شب هم این سوال رو از دوستمون کردم می خواستم بدونم اینکه میگی تراز 516 همون کانتر 516 است ؟ و کدوم صحیح است ؟
شب خوش
اینو بگم که کوههای شهرکرد کم برف تر از کوههای بینالود بود. این مقایسه رو در اول زمستان انجام دادم
این موضوع نشون دهنده حاکمیت فاز مثبت ao.nao است.
پیش بینی این دو شاخص امروز تحول ناگهانی به سمت منفی داشت و این خبر خوبی واسه ما نیست. به امید تغییر این شاخص
آرزو میکنیم این پیش بینی شما در خصوص روند منفی شدن این دو شاخص صحیح باشه چون امریکایی ها از بلاکینگ حاصل از وقوع فاز منفی این دو شاخص برای ماه ژانویه رسما قطع امید کردند.شب خوش
اینو بگم که کوههای شهرکرد کم برف تر از کوههای بینالود بود. این مقایسه رو در اول زمستان انجام دادم
این موضوع نشون دهنده حاکمیت فاز مثبت ao.nao است.
پیش بینی این دو شاخص امروز تحول ناگهانی به سمت منفی داشت و این خبر خوبی واسه ما نیست. به امید تغییر این شاخص
آرزو میکنیم این پیش بینی شما در خصوص روند منفی شدن این دو شاخص صحیح باشه چون امریکایی ها از بلاکینگ حاصل از وقوع فاز منفی این دو شاخص برای ماه ژانویه رسما قطع امید کردند.
با مدرک و دلیل بهتون ثابت میکنم که استثنا وقوع فاز منفی و همزمان این دو شاخص برای بارش بیشتر از نرمال مشهد در ماه ژانویه ایده ال هست و بصوزت همزمان فاز مثبت توامان این دو شاخص رو هم برای قضاوت دز خصوص مقوله افزایش و یا کاهش بارش میذارم.
فکر کنم روز جمعه بتونم یک پست ویژه به همین منظور تقدیم کنم چون فعلا روزهای کاری هفته در محل کارم اینترنت مناسب ندارم ؛شبها هم بغیر از موبایل با چیز دیگه ای نمیتونم بیام نت. ولی فردا فرصت کنم نقشه ها و اطلاعات رو ادیت میکنم و یحتمل پاورپوینت میکنم تا جمعه حاضر بشه
آرزو میکنیم این پیش بینی شما در خصوص روند منفی شدن این دو شاخص صحیح باشه چون امریکایی ها از بلاکینگ حاصل از وقوع فاز منفی این دو شاخص برای ماه ژانویه رسما قطع امید کردند.
با مدرک و دلیل بهتون ثابت میکنم که استثنا وقوع فاز منفی و همزمان این دو شاخص برای بارش بیشتر از نرمال مشهد در ماه ژانویه ایده ال هست و بصوزت همزمان فاز مثبت توامان این دو شاخص رو هم برای قضاوت دز خصوص مقوله افزایش و یا کاهش بارش میذارم.
خدا رو شکر.انشالله هرچی خیره رخ بده.
مقایسه 30 اذر در شهرکرد و 2 دی در نیشابور نشون دهنده حجم بسیار بیشتر برف در بینالود بود
باید از این نعمت خدارو سپاسگذار بود
سلام نوید جانامیر جان اگه زحمت بکشی و نقشه همبستگی این دو شاخص رو که مثل اینکه خیلی روی زمستون تاثیر گذار هستن رو بزاری خیلی عالی میشه... یعنی یک بار برای همشه:گل:
این ورژن روزانه است که خروجی مدل جی اف اس هست و اونیکه من گذاشتم ecmwf .