• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
شب خوش
اینو بگم که کوههای شهرکرد کم برف تر از کوههای بینالود بود. این مقایسه رو در اول زمستان انجام دادم
این موضوع نشون دهنده حاکمیت فاز مثبت ao.nao است.
پیش بینی این دو شاخص امروز تحول ناگهانی به سمت منفی داشت و این خبر خوبی واسه ما نیست. به امید تغییر این شاخص

وحید - مشهد

کاربر ويژه
چقدر دوست دارم تراز 516 بیاد رو ی تهران همزمان هم بارش سنگین برف داشته باشیم . کل شهر تهران قفل بشه یک هفته بارش برف داشته باشیم و........... . :خنده1:

من اول شب هم این سوال رو از دوستمون کردم می خواستم بدونم اینکه میگی تراز 516 همون کانتر 516 است ؟ و کدوم صحیح است ؟

abtinT

کاربر ويژه
شب خوش
اینو بگم که کوههای شهرکرد کم برف تر از کوههای بینالود بود. این مقایسه رو در اول زمستان انجام دادم
پیش بینی این دو شاخص امروز تحول ناگهانی به سمت منفی داشت و این خبر خوبی واسه ما نیست. به امید تغییر این شاخص

شاخص nao , ao و pna مثبت باعث بارش نرما یا کمی کمتر از نرمال در ماه دسامبر در تهران می شه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شب خوش
آرزو میکنیم این پیش بینی شما در خصوص روند منفی شدن این دو شاخص صحیح باشه چون امریکایی ها از بلاکینگ حاصل از وقوع فاز منفی این دو شاخص برای ماه ژانویه رسما قطع امید کردند.
با مدرک و دلیل بهتون ثابت میکنم که استثنا وقوع فاز منفی و همزمان این دو شاخص برای بارش بیشتر از نرمال مشهد در ماه ژانویه ایده ال هست و بصوزت همزمان فاز مثبت توامان این دو شاخص رو هم برای قضاوت دز خصوص مقوله افزایش و یا کاهش بارش میذارم.

samann

کاربر ويژه

آرزو میکنیم این پیش بینی شما در خصوص روند منفی شدن این دو شاخص صحیح باشه چون امریکایی ها از بلاکینگ حاصل از وقوع فاز منفی این دو شاخص برای ماه ژانویه رسما قطع امید کردند.
با مدرک و دلیل بهتون ثابت میکنم که استثنا وقوع فاز منفی و همزمان این دو شاخص برای بارش بیشتر از نرمال مشهد در ماه ژانویه ایده ال هست و بصوزت همزمان فاز مثبت توامان این دو شاخص رو هم برای قضاوت دز خصوص مقوله افزایش و یا کاهش بارش میذارم.

انشالله هرچی خیره رخ بده.
مقایسه 30 اذر در شهرکرد و 2 دی در نیشابور نشون دهنده حجم بسیار بیشتر برف در بینالود بود
باید از این نعمت خدارو سپاسگذار بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

فکر کنم روز جمعه بتونم یک پست ویژه به همین منظور تقدیم کنم چون فعلا روزهای کاری هفته در محل کارم اینترنت مناسب ندارم ؛شبها هم بغیر از موبایل با چیز دیگه ای نمیتونم بیام نت. ولی فردا فرصت کنم نقشه ها و اطلاعات رو ادیت میکنم و یحتمل پاورپوینت میکنم تا جمعه حاضر بشه

navid_komperes

New member
امیر جان اگه زحمت بکشی و نقشه همبستگی این دو شاخص رو که مثل اینکه خیلی روی زمستون تاثیر گذار هستن رو بزاری خیلی عالی میشه... یعنی یک بار برای همشه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشالله هرچی خیره رخ بده.
مقایسه 30 اذر در شهرکرد و 2 دی در نیشابور نشون دهنده حجم بسیار بیشتر برف در بینالود بود
باید از این نعمت خدارو سپاسگذار بود
خدا رو شکر.
دیشب بینالود چنان همرفتی پرقدرتی داشت که از یک طرف تا قوچان رسید و از سوی دیگر تا کوهسرخ و ریوش و تربت و مشهد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
bb0c45ffa859f511b8fbb6a1a389b7b9.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان اگه زحمت بکشی و نقشه همبستگی این دو شاخص رو که مثل اینکه خیلی روی زمستون تاثیر گذار هستن رو بزاری خیلی عالی میشه... یعنی یک بار برای همشه:گل:
سلام نوید جان
حتما. اتفاقا تمام متغییر های وقوع فازهای مثبت و منفی و حتی خنثی این دوشاخص رو در ماه ژانویه محاسبه کردم و میذارمشون

jabi

New member
مدل GFS از بامداد سه شنبه 9 دی تا بامداد شنبه 13 دی

8guxv7ewkv9qgalykm.gif

GFS ـ از بامداد شنبه 13 دی تا بامداد جمعه 19 دی

zqvey3m3xyh8nucfdhgv.gif

شب بر شما خوش خدانگهدار:گل: :بای:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
گرمایش استراتوسفری:

در حالت حاضر علیرغم گرمایش استرتوسفر ؛ رخ داد دو پارگی ورتکس قطبی در تراز 50 میلی بار مشاهده نمیشود

97feb4da3be596a8ba2bb649cae6a6de.jpg

اما در تاریخ 3 دسامبر دمای استراتوسفر تا 41- سانتیگراد گرم میشه و ورتکس قطبی تمایل به دو پاره شدن و نفوذ به عرضهای پایین تر رو نشون میده
050ef5ba8e1880a2f5e8709cc1b499a9.jpg

abtinT

کاربر ويژه
هفته آینده حتی تونس هم برف سنگین داره :ناراحت:
کانتر 528 تا جنوب تونس پایین میره همراه با بارش .
ولی ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا