• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی از این شاخصهای زمستانی نیمکره شمالی هم فراموش نشه:

txoh261jtjkss8zl2ult.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
اختيار داريد اميرمحسن جان

حالا اين شاخصها كه فرموديد الان در چه وضعيتى هستند به نفع ماست يا نه؟

شاخص scand را ميدونم كه فاز مثبتش باعث افزايش بارش و كاهش دماست

انصافا كه تا الان سال گرمتر از نرمالى را سپرى كرديم اميدوارم لااقل طبق پيش بينى فصلى كرمانشاه ادامه زمستان سرد و مرطوب باشه براى كل كشور نه فقط بخشى از كشور مثل دى پارسال

DR WHO

کاربر ويژه
ECMWF extended ensembles are going for a slight change in the pattern, transferring the main energy upstream towards S Greenland and Canada, which translates to a "west positive NAO". Over Europe, the Azores ridge can slightly expand, with a split flow towards eastern Europe. This pattern is potent for more cold shots in North America, while over Europe it features milder conditions with some storminess over the central and east Mediterranean region. The main difference from the current pattern, is that it is generally less prone for deep cyclones impacting the British Isles, as we have seen so far this winter. This is a mean of 51 "ensemble members" so some details of the pattern get lost in the average.​

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی از این شاخصهای زمستانی نیمکره شمالی هم فراموش نشه:

txoh261jtjkss8zl2ult.jpg

سلام و روز بخیر

این موضوع از دیشب نا تموم مونده بود:

مطابق با نقشه های بالا فاز مثبت شاخص اسکاندیناوی ایده ال برای وقوع بارشهایی از جنس lake effect snow و یا بارشهای سنگین همرفتی باران برای سواحل دریای کاسپین هست.

شاخص شرق آتلانتیک - غرب روسیه در فاز مثبت منجر به وقوع تر ماهی و سرمایش تقریبا سراسری در ایران میشه.

شاخص اواسیا- قطب شمال هم مثل شاخص قبلی در وقوع تر ماهی و یا ترسالی ایران بسیار موثر هست.

اگه در نقشه ها آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 رو اینطوری ملاحظه کردین بدونید که قطعا این شاخصها، شاخصهایی هستند که در اقلیم ایران بسیار موثر هستند.

تاکید میکنم نوسانات انسو بعنوان یک شاخص بزرگ مقایس بیشترین تاثیر رو داره بعد از اونهم چنانچه انسو در فاز ضعیف باشه یعنی ( النینوی ضعیف- لانینای ضعیف و یا خنثی) اونموقع است که MJO بعد از انسو حرف اول و آخر رو میزنه.

همیشه این موارد رو تجزیه و تحلیل وضعیت جوی کشور بخاطر داشته باشید.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

samann

کاربر ويژه
برادران عزيز من mjo بيشترين اثر رو در نيمه جنوبي ميهن داره
فاز 6 و 7 اونهم واسه نيمه جنوبي خوبه، اثرگذاريش رو نيمه شمالي اندكه....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سامان عزیز شما استاد ما هستید خواهش میکنم ، یک مقدار با احتیاط در این خصوص ( MJO ) اظهار نظر کنید . خیلی ممنون از شما

samann

کاربر ويژه
سامان عزیز شما استاد ما هستید خواهش میکنم ، یک مقدار با احتیاط در این خصوص ( MJO ) اظهار نظر کنید . خیلی ممنون از شما
من كوچيك شما هستم محسن جان
در خصوص ao-nao-enso من هم كار آماري كردم م كار تحقيقاتي روي پروژه هاي انجام شده. متاسفانه مقالاتي كه در اين زمينه است اين شاخصها رو روي كل اقليم ايران مورد بررسي قرار دادن و نتايجشون متفاوت از كار آماري بود كه انجام دادم
در خصوص mjo كار اماري انجام ندادم اما يك سري مقالاتي كه در اين خصوص ديدم نظرشون اين بود كه اثر گذاريشون روي نيمه جنوبيه ، حالا شايد كار اماري واسه شمال شرق انجام بشه نتايج متفاوتي حاصل شه...

DR WHO

کاربر ويژه
سامان جان مقاله عالى بود چيزى كه متوجه شدم اين بود mjo مهمتر از انسو

همزمانى فاز منفى mjo با النينو باعث افزايش صعود بخار آب و هواى نمناك خليج پارس و درياى سرخ به سمت ايران

:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

لطفا در مورد این نقشه هایی که برای روزهای آینده تهیه کردم صحبت کنید:

بسیار مهم میباشد این پست:

jiv0z656qxhrk0tqk4ci.gif

xv2qiiol5e2knn2rts24.gif

21omn4o36hbb4dlwiz4b.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا