فصل مشترک هر 3 مدل بارش مطلوب شمال شرق هستمیبینید که باز مدل ها دارن ساز خودشون رو میزنن:سوت:
فصل مشترک هر 3 مدل بارش مطلوب شمال شرق هستمیبینید که باز مدل ها دارن ساز خودشون رو میزنن:سوت:
واسه ما هم 20 میل برف
الان در فاز 6 هستیم . بعد وارد 7 میشیم .
یعنی تهران می خواد برف خوب داشته باشه
از 7 روز دیگه mjo وارد فاز 8 میشه فازی فوق العاده واسه شمال شرقواسه ما چطوریه؟
نقشه های MJO با آنومالی های ژانویه 2008 همخونی نداره. در اون سال مولفه اتمسفری انسو SOI وحشتناک هم مثبت بوده بیشتر 12+ .
من همراهی MJO رو با اون وضعیت و در اونسال به شدت رد میکنم.
واسه ما چطوریه؟
از 7 روز دیگه mjo وارد فاز 8 میشه فازی فوق العاده واسه شمال شرق
امیر جان سند هم بزاری بعضی دوستان حرف خودشون رو میزنند فکر میکنند از خودت این اسناد رو درست میکنی البته منظورم آبتین عزیز نیست ایشون کاملن منطقی برخورد میکنند
این چیزی بود که من در مواجه ها با نقشه ها بهم اثبات شده بود و اینهم مدرکش.
MJO تاثیراتش قوی میشه که ما یا در حالت لانینای ضعیف باشیم و یا در فاز خنثی به همین لیل ناهنجاری دی ماه1386 تحت ساپورت MJO نبود.
در ضمن در سالهایی که ما وارد فاز النینو متوسط و یا قوی میشویم مولفه اتمسفری MJO کاملا نقش خواهد باخت و کم تاثیر و یا بی تاثیر خواهد شد.
خدا رو شکر اینهم مدرک و سند محکمش:
امیر جان سند هم بزاری بعضی دوستان حرف خودشون رو میزنند فکر میکنند از خودت این اسناد رو درست میکنی البته منظورم آبتین عزیز نیست ایشون کاملن منطقی برخورد میکنند
یک تحلیلی از فاز 7 و 8 mjo واسه منطقه شمال شرق میکنی
یک تحلیلی از فاز 7 و 8 mjo واسه منطقه شمال شرق میکنی
سلام هادی جان
والا ما اونچیزیکه باید بگیم رو میگیم و اصراری هم نداریم که وارد بحث اعتقادی بیشیم
اینهم لینک دانلود مقاله در فورمت پی دی اف : بخونید و لذتش رو ببرید:
http://www.wdtb.noaa.gov/courses/winterawoc/documents/color_PDFs/IC412.pdf
شما استاد ما هستی.
:احترام:
درود بر استاد اميرمحسن گل
استاد پيش بينى شما براى ادامه زمستان چيه؟ از نظر توزيع فشار و بارش و دما
استاد بالاخره يه بارون دم اسبى سرتاسرى يا برف حسابى مى بينيم يا نه
ممنون ميشم در مورد بندال اواخر دى هم يه توضيحى بفرماييد.