• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
الان در فاز 6 هستیم . بعد وارد 7 میشیم .
یعنی تهران می خواد برف خوب داشته باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های MJO با آنومالی های ژانویه 2008 همخونی نداره. در اون سال مولفه اتمسفری انسو SOI وحشتناک هم مثبت بوده بیشتر 12+ .

من همراهی MJO رو با اون وضعیت و در اونسال به شدت رد میکنم.

این چیزی بود که من در مواجه ها با نقشه ها بهم اثبات شده بود و اینهم مدرکش.

MJO تاثیراتش قوی میشه که ما یا در حالت لانینای ضعیف باشیم و یا در فاز خنثی به همین لیل ناهنجاری دی ماه1386 تحت ساپورت MJO نبود.

در ضمن در سالهایی که ما وارد فاز النینو متوسط و یا قوی میشویم مولفه اتمسفری MJO کاملا نقش خواهد باخت و کم تاثیر و یا بی تاثیر خواهد شد.

خدا رو شکر اینهم مدرک و سند محکمش:

gdh6n4kq72sh3uiqf0.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

این چیزی بود که من در مواجه ها با نقشه ها بهم اثبات شده بود و اینهم مدرکش.

MJO تاثیراتش قوی میشه که ما یا در حالت لانینای ضعیف باشیم و یا در فاز خنثی به همین لیل ناهنجاری دی ماه1386 تحت ساپورت MJO نبود.

در ضمن در سالهایی که ما وارد فاز النینو متوسط و یا قوی میشویم مولفه اتمسفری MJO کاملا نقش خواهد باخت و کم تاثیر و یا بی تاثیر خواهد شد.

خدا رو شکر اینهم مدرک و سند محکمش:

gdh6n4kq72sh3uiqf0.jpg
امیر جان سند هم بزاری بعضی دوستان حرف خودشون رو میزنند فکر میکنند از خودت این اسناد رو درست میکنی البته منظورم آبتین عزیز نیست ایشون کاملن منطقی برخورد میکنند
یک تحلیلی از فاز 7 و 8 mjo واسه منطقه شمال شرق میکنی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا که این چیزا رو میدونیم و خصوصا مطمئن هستیم که فعلا انسو در فاز خنثی قرار داره پس میشه چند تا نتیجه مهم گرفت:

1- نگران از آپدیت های مختلف مدلها در خصوص رنگ باختن نقشه ها نمیشیم.
2- بیخود و بی جهت حمد و ثنا و یا لعن و نفرین AO و NAO رو نمیکنیم چونکه تاثیر چندانی فعلا و در حال حاضر ندارند
3- کلا خیلی خوشحال و شاد و پر روحیه میشیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
17. Monitoring and Predicting the MJO
Instructor Notes: A second fundamental data source used to monitor the MJO is the
global radiosonde network which provides crucial information regarding the atmospheric
winds, temperature, moisture, and pressure at many levels of the atmosphere. There
are several diagnostic variables that allow us to directly monitor the MJO. The variables
are often displayed in time-longitude format so as to reveal the propagation, amplitude
and location of the MJO-related features. Typical variables include: 1) Outgoing Longwave
Radiation, which is a satellite-derived measure of tropical convection and rainfall,
2) Velocity Potential, which is a derived quantity that isolates the divergent component of
the wind at upper levels of the atmosphere, 3) Upper-level and lower-level wind anomalies,
which show the large-scale cyclones and anticyclones (i.e., wavenumbers 1-3) that
straddle the convection 4) 500 mb height anomalies, which can represent the atmospheric
response in midlatitudes.

DR WHO

کاربر ويژه
درود بر استاد اميرمحسن گل

استاد پيش بينى شما براى ادامه زمستان چيه؟ از نظر توزيع فشار و بارش و دما

استاد بالاخره يه بارون دم اسبى سرتاسرى يا برف حسابى مى بينيم يا نه

ممنون ميشم در مورد بندال اواخر دى هم يه توضيحى بفرماييد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر جان سند هم بزاری بعضی دوستان حرف خودشون رو میزنند فکر میکنند از خودت این اسناد رو درست میکنی البته منظورم آبتین عزیز نیست ایشون کاملن منطقی برخورد میکنند

سلام هادی جان

والا ما اونچیزیکه باید بگیم رو میگیم و اصراری هم نداریم که وارد بحث اعتقادی بیشیم

اینهم لینک دانلود مقاله در فورمت پی دی اف : بخونید و لذتش رو ببرید:

http://www.wdtb.noaa.gov/courses/winterawoc/documents/color_PDFs/IC412.pdf

abtinT

کاربر ويژه

من گفتم بر اساس بارش تهران گفتم . حالا باز دنبال سال های دیگر هم هستم .
به نظر من نمی شه یک تحقیق کلی برای کل زمین کرد و هر منطقه متفاوت هست. حداقل تهران فرق داره .

abtinT

کاربر ويژه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد اميرمحسن گل

استاد پيش بينى شما براى ادامه زمستان چيه؟ از نظر توزيع فشار و بارش و دما

استاد بالاخره يه بارون دم اسبى سرتاسرى يا برف حسابى مى بينيم يا نه

ممنون ميشم در مورد بندال اواخر دى هم يه توضيحى بفرماييد.

درود امیر کوروش عزیز

اول از همه شما خودتون استاد همه ما هستید و شکسته نفسی میفرمایید.

والا همین سامانه اخیر رو با توجه به برآوردی که از شاخص ها داشتم 100 درصد مطمئن بودم که مثلا منطقه شمال شرق بارش خوبی داره ولی امان
امان از این اپدیتهای مدلها که گاهی مثل شیطون ایمان انسان رو متزلزل میکنند!

راست و حقیقتش این هست که ما سنی ازمون گذشته و قلبی ضعیف داریم ، دیگه نمیتونیم مث جوونیامون قدرت ریسک پذیری بالا داشته باشیم.:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا