عالیه این نقشه...ولی نمیدونم چی کاریه وقتی خوب هم پیشبینی میشه باز رو مشهد باید یک مقداری کمتر از بقیه پیشبینی بشه در صورتیکه که بیشتر مواقع در عمل اینطور نیست...
در این نقشه رطوبت در تهران و مشهد خوبه ولی مشکل اینجاست که برای شهر تهران این تراز مهم هست ولی شرط کافی نیست تهران به این دلیل که ارتفاعات اطرافش حدود 5000 متر ارتفاع داره باید تراز معادل این ارتفاع در نظر گرفته بشه که تراز 500 معادل آن است ولی مشهد باید ارتفاع معادل بینالود و هزارمسجد که حدود 3000 متر میباشد رو در نظر بگیریم که میشه تراز 700
در این نقشه رطوبت در تهران و مشهد خوبه ولی مشکل اینجاست که برای شهر تهران این تراز مهم هست ولی شرط کافی نیست تهران به این دلیل که ارتفاعات اطرافش حدود 5000 متر ارتفاع داره باید تراز معادل این ارتفاع در نظر گرفته بشه که تراز 500 معادل آن است ولی مشهد باید ارتفاع معادل بینالود و هزارمسجد که حدود 3000 متر میباشد رو در نظر بگیریم که میشه تراز 700
در تراز 700 خطوط آبی واگرایی و خطوط قرمز همگرایی میباشد مثلن تو همین نقشه مناطقی در استان کرمان همگرایی فوق العاده ای دارند
(تمام مطالب آموزش ها و نکته هایی است که امیرمحسن عزیز به من آموزش دادن و حق کپی رایت دارند:خنده1
سلام خدمت شمامتاسفانه با ispایرانسل و از طرق لب تاب امکان لاگین در انجمن برای من میسر نیست و علت رو هم نمیدونم چیه.
انشاء الله که ادمین عزیز این مشکل رو رسیدگی میکنند.
در حال حاضر با نسخه تاپاتاک در خدمت تون هستم.