• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
متاسفانه سرعت اینترنت در دسترس من خیلی پایینه
هواشناسی کانادا اصلن آپدیتش به خوبی دیشب نیست ولی خوب جی اف اس خیلی بهتره
نیرو دریایی رو هم که نتونستم ببینم ولی آبتین جان که فرمودن که تراز 850 خوبه ولی واسه مشهد تراز 700 مهمتره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
jmkqzexh9mgxywkcwid.png
jptntux9gzbhmu0tef68.png

abtinT

کاربر ويژه
راستش من روش خوندن نقشه 700 نیروی دریایی رو زیاد نمی دونم .
اگه توضیح بدین ممنون می شم .
مثل در این نقشه .تهران و مشهد چطور هست ؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
راستش من روش خوندن نقشه 700 نیروی دریایی رو زیاد نمی دونم .
اگه توضیح بدین ممنون می شم .
مثل در این نقشه .تهران و مشهد چطور هست ؟

در این نقشه رطوبت در تهران و مشهد خوبه ولی مشکل اینجاست که برای شهر تهران این تراز مهم هست ولی شرط کافی نیست تهران به این دلیل که ارتفاعات اطرافش حدود 5000 متر ارتفاع داره باید تراز معادل این ارتفاع در نظر گرفته بشه که تراز 500 معادل آن است ولی مشهد باید ارتفاع معادل بینالود و هزارمسجد که حدود 3000 متر میباشد رو در نظر بگیریم که میشه تراز 700
در تراز 700 خطوط آبی واگرایی و خطوط قرمز همگرایی میباشد مثلن تو همین نقشه مناطقی در استان کرمان همگرایی فوق العاده ای دارند
(تمام مطالب آموزش ها و نکته هایی است که امیرمحسن عزیز به من آموزش دادن و حق کپی رایت دارند:خنده1:)

abtinT

کاربر ويژه

در این نقشه رطوبت در تهران و مشهد خوبه ولی مشکل اینجاست که برای شهر تهران این تراز مهم هست ولی شرط کافی نیست تهران به این دلیل که ارتفاعات اطرافش حدود 5000 متر ارتفاع داره باید تراز معادل این ارتفاع در نظر گرفته بشه که تراز 500 معادل آن است ولی مشهد باید ارتفاع معادل بینالود و هزارمسجد که حدود 3000 متر میباشد رو در نظر بگیریم که میشه تراز 700
در تراز 700 خطوط آبی واگرایی و خطوط قرمز همگرایی میباشد مثلن تو همین نقشه مناطقی در استان کرمان همگرایی فوق العاده ای دارند
(تمام مطالب آموزش ها و نکته هایی است که امیرمحسن عزیز به من آموزش دادن و حق کپی رایت دارند:خنده1:)

برای استان تهران نقشه 850 خوب جواب می ده . هر وقت رطوبت خوبی زده تهران بارش داشته

Mahdi Askari

مدير فنی
متاسفانه با ispایرانسل و از طرق لب تاب امکان لاگین در انجمن برای من میسر نیست و علت رو هم نمیدونم چیه.
انشاء الله که ادمین عزیز این مشکل رو رسیدگی میکنند.
در حال حاضر با نسخه تاپاتاک در خدمت تون هستم.
سلام خدمت شما
لطفا کاملتر بگید مشکلتون چیه
در صورتی که دسترسی دارید و میتونید در تاپیک مشکلات فنی کامل توضیح بدید
در غیر اینصورت و اگر فقط در این انجمن مشکل هست با آی دی بنده در یاهو در تماس باشید تا مشکل رو رفع کنیم
واگر نه یاهو و نه در داخل انجمن نمیتونید وارد بشید از طریق دیگر دوستان اطلاع بدید تا پیگیری کنیم
هر چند مورد اخر اگر رخ بده احتمال زیاد از اینترنت شما هست
اگر دوستان دیگه هم مشکل دارند میتونند در میون بگذارند
مشکلات فنی را گزارش دهید - صفحه 64

abtinT

کاربر ويژه
چند وقت پیش گفتم از 6 برف تهران که یادمه همشون در فاز 6و7 mjo قرار داشتن. برای همین امدم بر اساس سایت wunderground.com روزهای برفی و بارانی تهران رو از سال 1997 تا سال 2013 بررسی کردم و با mjo مقایسه کردم . که جدول زیر بدست امد .

پس با توجه به این جدول فاز 6 و 7 بهتربن فاز برای بارش برف و خنثی بهترین فاز برای باران شهر تهران هست .

golil

کاربر ويژه
test8.gif

اساتید در مورد نقشه توضیحی دارند
نقشه انومالی دما تراز 500 در 168-240 ساعت آینده مدل , gfs -ecmwfاست؟

آخرین ویرایش:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام
من که راجع به فعالیت این سیستم خیالم راحته چون اطمینان دارم که ایندفعه برف نمیاد ...
البته باران هم رحمت خداست .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ارتباط اينترنتي اميرمحسن با دنياي خارج فعلن قطعه
ظاهرن تلفن و موبايل ها تو منطقشون قطعه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا