• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eli93

کاربر ويژه
خداروشکر واسه خراسان این سامانه تثبیت شده و تو اپدیت های جدید تغییر منفی پیدا نمیکنه خداروشکر

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
lcf6uqf0nq41d163q1kl.png

eli93

کاربر ويژه
فورکا هم عجب اپدیتی کرده خدا روشکر
برخلاف سامانه های قبل که تو اپدیتای جدید میزان بارشمون کم میشد تو این سامانه بارشامون بیشتر و بیشتر میشه

اگه قرار باشه مشهد برف درست بیاد تو این سامانست..چند روزقبل هم گفتم توزیع بارش جوریکه میشه امیدوار بود چون غرب کشور زیاد خبری نیست...

تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده دماهای بعدیکی دو روزببعد از بارشه برفه یعنی پنجشنبه جمعه..اگه قرار باشه برف خوبی بیاد و رو زمین باشه باید دماها مخصوصا تو کمینه سردتر ازین حرفا باشه...

اتفاقن نيرو دريايي خيلي عالي واسه اين سامانه آپ کرده
مگه گفتم بد آپ کرده..اوندفعه ای سی ام خوب آپ نمیکرد و نیرو دریایی تا یکی دو روز قبل ورود سیستم عالی بود اونطور شد ..الان ای سی ام هم داره خوب آپدیت میکنه ببینیم چی میشه..عیار ای سی ام مشخص میشه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح بخیر

هوای مشهد امروز بشدت آلوده است.
ای کاش امروز صبح رو تعطیل میکردند

Hamid reza65

New member
سلام و صبح بخیر خدمت استاد امیرمحسن خان،بی صبرانه منتظر تحلیل شما از سامانه پیشرو هستیم

golil

کاربر ويژه
خدا رو شکر بعضی مدلها برای ما خوب آپ کرده اند حالا خوشحالی کنیم یا منتظر بمانیم بهتر است منتظر بمانیم.همه چیز روز آخر مشخص میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

من از طریق VPN و با ISP ایرانسل سرانجام با لب تاب تونستم لاگین کنم

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام

من از طریق VPN و با ISP ایرانسل سرانجام با لب تاب تونستم لاگین

منم با اینترنت گوشیم یک فایل 900 مگابایتی را در 46 دقیقه دانلود کردم از ایرانسل خیلی ممنونم!!!
امیر جان منتظر تحلیل های زیبای شما از سامانه پیش رو هستیم:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیروز در شرق مشهد گاه گاهی اینترنت +H بر روی همراه اول مشاهده شد که تونستیم بصورت آنلاین باهش فیلم ببینیم ولی حیف که دائمی نیست و ظاهرا در مرحله تست هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا