نگران نباش آبتین جان ما هم ایشالا داره به صفر میرسه تا روز بارش وضعیتمون...
نه . مشهد هنوز خوبه
نگران نباش آبتین جان ما هم ایشالا داره به صفر میرسه تا روز بارش وضعیتمون...
احسنتECM که بارشمون رو بهتر کرد و ان شا الله از فردا باید منتظر بارش باشیم!
یه چیزم بگم مدلها میتونن تا حدودی شدت و ضعف بارش رو مشخص کنن ولی مقدار بارش میتونه خیلی با پیشبینی ها فرق کنه پس ان شا الله بارش خوبی داریم
توصیه میکنم یکبار دیگه نقشه بارش واسه شمال شرق رو با امروز مقایسه کنی آرش جان مشهد تقریبا تغییری نکردی ولی شهرهای جنوبی بهرشدت کمتر شده مقداره بارششون..ولی منم امیدوارم ایشالا که دوباره بهتر بشه پیشبینی ها و یا در عمل خیلی سیستم از چیزی که پیشبینی شده بهتر عمل کنه...ECM که بارشمون رو بهتر کرد و ان شا الله از فردا باید منتظر بارش باشیم!
یه چیزم بگم مدلها میتونن تا حدودی شدت و ضعف بارش رو مشخص کنن ولی مقدار بارش میتونه خیلی با پیشبینی ها فرق کنه پس ان شا الله بارش خوبی داریم
غزنین و بامیان هم وضعیتشون خوبه
مرسی محست جان واقع بینی و بیان حقیقت زمین تا آسمون با نامیدی فرق داره..ولی میشه امیدوار بود به بهبود این سامانه..هرچی خدا بخواد بازم
آپ دیروز
علت تضعیف بارش مشهد در نمودار زیر نهفته است اگه گفتی؟توصیه میکنم یکبار دیگه نقشه بارش واسه شمال شرق رو با امروز مقایسه کنی آرش جان مشهد تقریبا تغییری نکردی ولی شهرهای جنوبی بهرشدت کمتر شده مقداره بارششون..ولی منم امیدوارم ایشالا که دوباره بهتر بشه پیشبینی ها و یا در عمل خیلی سیستم از چیزی که پیشبینی شده بهتر عمل کنه...
البته اول این نمودار.
علت تضعیف بارش مشهد در نمودار زیر نهفته است اگه گفتی؟
مرسی امیر جان بابت توزیع خوبت..انشالا که شرایط دوباره مساعد بشه..
البته اول این نمودار.
در آپدیتهای قبلی mjoخیلی قشنگ میرفت تو فاز 8 ولی الان مدل ecmwfرو که نگاه کنی خط زرد رنگ از فاز 7 میپره وسط دایره و بعدش هم به عبارتی خاموش میشه
فقط امیر جان این آپدیت دیشب نیست؟؟
چک کنم شاید واسه دیشب بوده.فقط امیر جان این آپدیت دیشب نیست؟؟