• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وحید - مشهد

کاربر ويژه
اصفهان

is.png

تهران

th_cb925.png

مشهد

mas.png

samann

کاربر ويژه
عیش دوستان مستدام
هر دم از این باغ بری میرسد.
تازه تر از تازه تری میرسد

samann

کاربر ويژه
ما مخلص شما هم هستیم محسن خان
ببینیم تا روز بارش چیزی از بارشها میمونه
بعد در خدمتتونیم

samann

کاربر ويژه

یعنی آرزو میکنی که بارشی اتفاق نیافته چون گفتی قطعا تا 6 روز دیگه بارشی رخ نمیده!!!!!
چرا آخه !!!!!!! :(
اولا من اصلا همچین ارزویی نمی کنم
اونی که اون بالاست خودش تصمیم میگیره چه کار کنه به دعای من سراپا تقصیر هم نیست
ثانیا من هیچجوره اون اپدیتهای رویایی دو روز پیش با این وضعیت شاخصها تو کتم نمیرفت. gfs عاقلانه تر رفتار میکرد!!!

samann

کاربر ويژه
پیش بینی جدید ao هم صادر شد.
متاسفانه نوسان قطبی در خوشبینانه ترین حالت به فاز خنثی میره
تا 6 روز اینده قطعا بارشی رخ نمیده.
ثالثا عوام فریبی کار درستی نیست این پست در تاریخ 11 ژانویه بوده تا 17 ژانویه هم که بارش رخ نداد پس باز هم حرف نادرستی نزدم

samann

کاربر ويژه
رابعا باز هم میگم فاز خنثی انسو به نفع ما نیست
و در این شرایط اگه ao-nao هم منفی شن قوزه بالاقوزه

samann

کاربر ويژه
خامسا فاز 6-7-8 mjo واسه نیمه جنوبی میهن خوبه . ممکنه در این شرایط در شمال شرق هم بارش رخ بده اما طبق تحقیقات موجود به mjo مربوط نیست

samann

کاربر ويژه
سادسا!!
در مورد این سامانه چند شب پیش هم گفتم ما به امیر محسن اعتماد میکنم(اینو از ته دل گفتم)

felan123

New member
وای خدای من من چقدر شادم چه برفی میاد سمنان عجب بارشی من تو عمرم ندیدم چنین سالی خیلی خیلی محشره

سادسا!!
در مورد این سامانه چند شب پیش هم گفتم ما به امیر محسن اعتماد میکنم(اینو از ته دل گفتم)
تاسعا ما دوست داریم سامان جان..ایشالا که برف خوبی بیاد در همه حال حتی اگه بیاد من اشتباه کنم تو اشتباه کنی اون اشتباه کنه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رابعا باز هم میگم فاز خنثی انسو به نفع ما نیست
و در این شرایط اگه ao-nao هم منفی شن قوزه بالاقوزه

من با نظر شما در خصوص AO و NAO اختلاف دارم اینهم مدرکش که بر اساس دوره آماری 50 ساله و مو لای درزش نمیره:

wq0d03n9h7ejs96dvn3r.jpg

bjvyg6l05f84w6rpes.jpg

خامسا فاز 6-7-8 mjo واسه نیمه جنوبی میهن خوبه . ممکنه در این شرایط در شمال شرق هم بارش رخ بده اما طبق تحقیقات موجود به mjo مربوط نیست

در خصوص mjo اتفاقا باید خدمت تون عرض کنم که در زمانیکه ما در وضعیت انسو ضعیف هستیم یعنی فاز خنثی- لانینوی خفیف و یا النینو ضعیف بعد اون موقع mjo حرف اول رو در تغییر و تحولات اقلیمی میزنه و امسال هم همین طور هست/

برابر با آخرین اطلاعات mjo از امرو وارد فاز 8 شده:

65c5sl7q95cx3vwwb8uf.png

وقتیکه mjo وارد فاز 8 شاخص CHI یا همون VP-200 منفی میشه و در نتیجه دروازه های دریای سرخ به روی فلات ایران و همچنین شرق خاورمیانه باز میشه:

eja8oijx3ellhtn4jqy6.png

اینهم نقشه ای هست که برای mjo در فاز 8 از نقطه نظر OLR مدل سازی کردم. شاخص منفی در نفشه زیر یعنی اینکه ضخامت پوشش ابری و ابرناکی:

oo7y56nizag4mfxyvnqn.gif

پس می بینید همه اینها مثل قطعات یک پازل در کنار هم چیده شده اند و وقتیکه mjo در فاز 8 قرار میگیره و نوسان قطبی و اقیانوس اطلس منفی میشن الگوی توزیع فشار رو به گونه ای فورس میکنند که بارشها فقط و فقط مختص نمیه جنوبی و کشور افغانستان نباشه و زمانیکه دو شاخص مذکور روند مثبت شدن در پیش میگیرن بارشهای سواحل دریای کاسپین تشدید میشه و بارشهای ما تضعیف میشن که این اتفاق در روند مقایسه آپدیتهای دور روز گذشته با آپدیت امروز بوقوع پیوست.

سادسا!!

در انتها خدمت تون عرض کنم که شما خیلی لطف دارید نسبت به بنده و من همواره از مجادله علمی استقبال میکنم. :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا